Arkadaşlar eski sevgilim hiç beni düşünüyor mudur bana yaptıklarını o tam bir pislikti de?

Kendisi ilkim oldu ve isteyerek yaptığım bi sey değildi. Yani istiyordum içten içe ama evlendikten sonra yapmak istediğim için istemediğimi söylemiştim ama yaşandı. Ve çok takıntı etmişti beni ayrıldığım da tehdit felan etti abime mesaj atmakla. Attı da. Baya büyük olaylar yaşandı. Yani birlikteyiz olduğumuz süreçte onun şehrine gidip evinde kaldım kavga ettik 2-3 yıl önceki kötü konusmalarımı yakaladı öğrenciydim para için birisiyle sesli konustum onu yakalayınca bana evde küfürler edip ittirip bağırıp çağırdı. Buradan sabah kalkıp kendin gidiyorsun deyip telefonumu zorla aldı uyuyunca gidip telefonu alıp otostop programı indirdim sonra yakaladı yine ve bu sefer daha pis davrandı sonra eşyalarımı toplayıp defolup gidecekken beni tuttu ve bırakmadı sonra özür diledi zorla sarılıp uyumuştu benimle. Neyse işte ben hala bu yaşadıklarımı unutamıyorum çok derin şeyler yaşadım. İşin tuhaf yanı şu ki bu şahıs için avukat tuttuk ifade verdik ama kendisi asla bulunamıyor ifadesi alınmıyor. Çok sinir bozucu. Ayrıldığımız da beni asla bırakamayıp yapmadığı kalmadı. Beni şiddetle tehdit bile etti. Normal biri değildi. Ama uzaklaştırma kararı felan alınca sesi kesildi ve kendisinden haber bile yok. Sizce hiç aklına geliyor muyumdur? Ondan nefret ediyorum. Aileme, bana zarar verdi. Bir gün ayrıldığımızda beni görsen ne yapardın derdi bilmiyorum demiştim artık biliyorum dövmek isterdim ama görmezden gelip yürüyüp geçerdim yanından. Bana demişti ki ben hiçbir kızı elinden tutup oradan oraya gezdirmedim yanımda, kimseyle sinemaya gitmedim eğer bi gün hayatımda biri olursa seni hep hatırlayacağım demişti. Ayrıldığımız da söylediği sözler o kadar ağırdı ki hiçbirini unutmuyorum. Özellikle bana şu dediği "sen artık kimseyle de yatamazsın sana büyük ders olmuşumdur" deyip pis pis gülmüştü. Ben tabii o an bu söze aldırmadım. Ama evet kimseyle yaşayamıyorum bunu. Ayrıca günlük hayatta her ns kadar civcivim, prensesim, ömrüm felan dese de sevişirken küfürler ediyordu ve bunu da yüzüme vurdu. Asla kimseye ailemle ilgili bir şey anlatamıyorum artık. Eskiden her önüme gelene ailemin katı olduğundan şikayet ederdim. Şimdi bunu içime atıyorum. Yani onunla dertleştim. Babamla olan sorunumu anlattım. Ya da başka problemlerimi o ise bunları bana kullandı. İyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum çok büyük ders oldu gerçekten. Bir de bana "iyi ki seninle evlenmemişim yoksa sen katil ederdin beni o***u" demişti. Lan asıl ben evlenmemişim...

Arkadaşlar eski sevgilim hiç beni düşünüyor mudur bana yaptıklarını o tam bir pislikti de?