hayatıma yeni birisini alamıyorum cok fazla erkek yazıyor dıs görünüşleri karakterleri hosuma gidiyor ama 1 haftadan fazla sürmeden en ufak hatasında, ufak yakınlaşmalarda bile aşırı derecede bidaha yüzlerini görmek istemiyorum hayatıma birini alıp ciddi ilişkim olsun istiyorum ama olmuyor cok çabuk soguyorum ne yapmam gerektigini bilmiyorum zamana bırakıyorum karsımdaki insanada bunu söylüyorum cabuk sogumamak icin ama en ufak küfür dahi etse kafasını bi yere cevirse bile soguyorum :(
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Demekki doğru insan çıkmamış karsına normal bence soğuduklarına da ben seni arkadaş olarak görüyorum de koy arka cebe devam et elyerek bulucaksın yani hayatının askını öyle değil mi gayet normal
karakteri düzgün insanda cıkıyor karsıma hayatında baskası yokmus hissiyatını verebilen ama ilerletemiyorum
O zaman biraz yanlız kalmaya çalış hayatına kimseyi alma bir süre bi ruhunu dinlendir kendine odaklan daha sonra taliplere bakarsın uğraşma bence önemsiz şu an demekki hayatında daha önemli sorunlar ve uğraşılar var sanırım onlara odaklan
2yıldır yalnızım
Hımmm çözücem dur mesela ben de yalnızım 7 yıldır hemde ama sürekli kız peşinde koşmam koşmadım çünkü yorucu geliyor vakit kaybı geliyor ama sen tam tersisin senin peşinde kosuyorlar kafana göre beğendiğin birisi ile ama uzun bir süre böyle mesajlaş tanış görüşme 1. 2 sene en az baktın huyunu suyunu sevdin sevgili ol yani hemen olma bir süre hayatında tut bakalım hem süreç ilerler hem sen rahat edersin hem de sıkılmazssın önerebileceğim tek şey bu gibi
bende üni öğrencisiyimde sen onlardan soğuduğunda onlar seninle konusmaya devam etmiyor mu
etmek istiyorlar ama ben kacıyorum
yalnızlıkla yaşa knka o zaman :D
bence sal kendini biraz
salıyorum ama kafamın icinde sürekli sarıldık simdi ne oldu ya da uzun uzun inceliyorum karsı tarafı kendimi bırakıyorum aşırı bidaha görmek istemiyorum ve bu neyden kaynaklı anlayamıyorum
cinsel organnı vs gördünmü
coğuyla o yüzden gorusmek istemiyorum zaten cinsel birliktelik oluyor diyorum ki yapmayalım bak ben bittikten sonra soguyorum bidaha seni görmek istemem diyorum akısına bırakılıyor ve o kisi ya da bi baskasıyla görüsmek istemiyorum
yani ilşki sırasında bişey yok sonradan soğuma dimi
evet
yaşam koşu bu konularda uzman b tanıdığım var görüştürebilirim
ne olucakki
ya dertleşirsin burada çoluk çocuk ladfına bakma uzman görüş dinle
En iyisini yapıyorsun
neden
Hayırlı işler pamuk prenses 44 lük
?
Bendende bi saplı yaratık olarak soğu diye dedim boş ver
okey
Günde kaç erkek yazıyor mesela
bu önemli değil benim icin ben sarılırken bile soguyorum Şu an neden sarılıyoruz kafasına giriyorum
Bende aynı şekil kızlardan soğuyorum ama çok kız yazıyor diye oluyor ve konuları saçma sapan. Aşk yok hcibirinde
benimki yazanlardan kaynaklı değil yakınlastıktan sonra ilişkiye girme vesaire ya da en ufak dısarda gorustugumuzde kufur etmesi bile beni itiyor
Onun iticiliği zaten çok kötü.. bu zamanda kimse arkadaş olmak istemiyor ki ben mesela bir kızı arayıp derdimi anlatsam ertesi gün biz neyiz diyor. Kız arkadaşı edinmek de zor erkekler de öyle benim gibi düşünen bir kız yok ki hepsi manita minuta peşinde bide boyum da uzun olunca herkes yanıma yakışır diyor bıktım
bende bıktım
Ne yapacağız ki nasıl bıkmadan yaşarız. Ben üniversiteyi Atlattim gerçi:) üni sonrası ortam daha kötü emin ol şimdi.. kendim gibi birini bulup sadece arkadaş olmak istiyorum. Öyle nezih sakın elit bir kız arkadaş da bulamıyorum. Şimdi erkeklere laf ettin ama sizin tarafta kötü
berbat baya evet
Hı hım öylee.. ee adın ne
Konuşalım mı özeldennn