İlişkiye ara vermek isteyen sevgilinin niyeti kafa dinleyip düşünmek midir yoksa etrafa bir bakayım ona göre gelirim demek midir?

#DeliMavi
3 HAZİRAN 2023
İlişkiye ara vermek isteyen sevgilinin niyeti kafa dinleyip düşünmek midir yoksa etrafa bir bakayım ona göre gelirim demek midir?

#DeliMavi
3 HAZİRAN 2023
Ara verme muhabbeti kadar saçma bir şey duymadım. Sinema'daki film izliyoruz sanki. Bu kişinin heralde ; senden sıkıldım, sensizlik nasıl, bakalım sensiz yapabiliyor muyum deme şekli. Başarabiliyorsa dönmüyor zaten. Başaramıyorsa da filme kaldığımız yerden devam edelim diyor.
Bencede hayatta ki en saçma bahane ve kabul eden kişide çok yoklukta olsa gerek...
Ara verince %90 çiftler sonra ayrılıyor araya soğukluk giriyor. Ara vermenin çeşitli nedenleri vardır
1-Anlaşamiyorsunuzdur kafa dinlemek ister 2 taraf
2- Birbiriniz ayriyken nasılsınız ruh hali olarak bunu test etmek için olabilir
3- En sık düşünülen şey başka insanlarla da konuşmak istemek aldatmaya girmeyeceğini zanneder aklınca ama aldatmaya girer çünkü komple bağı koparmamıştır. O yüzden ara verme girdiyse dönüş çok düşük ihtimal oluyor
Ben ilişkiye ara verelim diyorsam, ayrılmak yerine kafamızı toparlayalım istiyorumdur. Bu herkes için geçerli değil. Bazısı ara vermeyi bi dolanıp gelmek olarak algılıyor. Kimisi de ara verme gereği bile duymadan bakınıyor.
İlişkiye ara vermek saçma evet ama bazen kafa dinlemek gerekiyor.
Gece uyurken kafa dinlesinler🤣🤣🤣
Cevap
16Cevap
Kişinin yapısına göre değişir.. Kimisi biraz soluklanmak, kimisi ise seçenekleri değerlendirmek..
İlişkiye ara veriliyorsa o ilişki zaten bitmiş demektir çünkü seven insan ara vermek istemez sorunlarını konuşarak da çözer
Arkadaş sanki bir meslek yapıp da çalışıyor muyuz da tatil yapacağız ilişki bu ya devam edersin ya biter zaten ara vermek isteyen kişilerin emin ol ilişkisi belli bir süre sonra biter yani böyle bir şey yok bu sadece sahte avuntu başka bir şey değil
"Bulurusam kimseler, gelirim diye beklemen, bulamazısam, cepte kal oluğ muğu? Hadi eysin bah totuğan tehmeyi çahmadım, bi fırsat veri veğdim yoğusam, senin kimin sıpsığa eyleşmem." deyyor🙂
Baska biri var ilgi duyduğum sen bekle burada ben Bi bakıp çıkıyorum. Beyenirsem gelmem demek❤️
Kesinlikle aynı fikirdeyim.
Daldan dala konup yeni yerler yeni yüzler ya da eskilerde kalanlara bir bakıp yoklamak istemesidir.👍
Bi bakıp geleyim
Daha iyisini bulamazsam bir süre daha takılırız
İlişkiye ara vermek demek şilişki bitti demektir, kimsenin çakılı limanı olamam.
başka kadınlar var mı? yok mu? diye bakmak için gider
Bir bakıp gelmek.
Halı saha maçlarında bile ara yapmazdık. İlişki içinde ara vermek nedir
😂 Ara vermek bemim. Gozumde bitirmekten farksız cok bos.
Bi bakıp geliyorum, iyisini bulamazsam dönücem demektir
Ara vermek olmaz kesin başka biri vardır aklımda ya da gerçekte
İlişkiye ara vermek derken yatakta dur bi dinleneyim halinde ise olur binara versin yoksa elime falan kalabilir ara vermek iyidir
Bıkmış demektir ondan onu söyler ayrılmanın diğer bir sözü unutma
bir bakayım dolanayım birilerini düşüremezsem geri gelirimdir.
Kafa dinlemek
Ben ara verme olayına inanmıyorum
Kişiye göre degisir
Bir bakıp gelim ben ya sen dur iki dk orada
ara veriyorsa sıkılmıstır
Gidip gelmemektedir
Bakip gelecek bulursa gelmicek. d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?