Ailem çok geri kafalı ne yapabilirim nasıl değişecek bunlar?

18 yaşında kızım var ve 2 yıllık sevgilisi var. Kızımı amerikaya dil okuluna gönderdiğimde tanışmışlar ve baya ortak arkadaşları çıkmış. Sonra da birbirlerini sevmişler. Kızım sevgilisiyle çok mutlu. Geri kafalı ailelerden asla değiliz. Kızım bana her şeyini anlatır ben de yorumlarım hatta. Geçen hafta akrabalarımı görmeye gittik. Kızım londra da okuduğu için gelemedi. Bizim akrabalarda ne yapıyor ne ediyor diye sorunca ben de okuyor işte türkiye de değil biliyorsunuz dedim. Abim oradan londra da da değil şu an monacoda dedi. Evet monacoda sevgilisyle 3-4 günlüğüne hem f1 hem de tatil için gitti. Bundan haberim var. Diğer akrabalar hemen kaç yaşında kız nasıl güveniyorsun nasıl kızmıyorsun sevgilisi olduğuna filan demeye başladı. Ben de konuyu uzatmadan kapattım. Kızımın sevgilisini çok iyi tanıyorum 4-5 defa bizde kaldı yemeğe geldi. Kızımın hayatına ben karışamam kaç yaşında kız doğruyu yanlışı biliyor. Aralarına ne yaşadılarsa gene bir şey demem sonuçta 2 yıllık sevgilisi. Ben mi yanlış düşünüyorım yoksa onlar mı geri kafalı?

Ailem çok geri kafalı ne yapabilirim nasıl değişecek bunlar?