Ailem cok geri kafali cok daraldim ne yapmaliyim?

merhaba, basliktan da anlayacaginiz uzere ailemle sıkıntılarım var. ben cok kilolu bir cocukluk gecirdim hicbir zaman elbise etek sort vs giymedim. bu yil kilo verdim ve bir seyler giymek istiyordum babami duyunca sok olacaksiniz bunlari yazarken de bir yandan agliyorum.. babam benim acik olan hicbir sey giymemi istemez aciktan kastim kisa kollu bile elbiselerim de bilek hizasinda olacakmis :) gecen sene mayo aldim o istemez diye etekli mayolardan aldim ona ragmen beni butun denizdeki herkese rezil etti kapaticam onu falan demis.. annem de hep aramizi bulmaya calisir ama o da 5 6 yasindan beri yani doğduğumdan beri bana sifir kol giydirmez ulan kucucuk cocukken arkadaslarim giyerdi annem ben giyince ustune hirka giydirirdi neymis acikmis.. ben annemle konustum defalarca anne tam diz ustunde kisa olmayan eteklerden almak istiyorum diye bana hep evet dedi dun avmye gittik etek baktim daha kisasi yok muydu vs dedi konustum az once ama diz ustunde alamazsin diyor dedim onceden tamam diyordun neden boyle diyorsun simdi o oncedendi diyor. yemin ederim ki size kisa degildi tam diz ustundeydi beni cok darliyorlar gercekten hicbir zaman istedkgim seyi giyemedim arkadaslarim guzel guzel elbiseler giyerken ben sadece bakmakla ve uzulmekle yetindim hayattan soğudum desem yeridir her seyime karisiyorlar istisnasiz ben de etek giymek istiyorum ben de yasitlarim gibi guzel giyinmek istiyorum sizce ne yapmaliyim
Ailem cok geri kafali cok daraldim ne yapmaliyim?