Dün eşim işten geldi annesi üst sokakta oturuyor oğlumu iki saatliğine götürmüştü daha 3 yaşında eşime dedim hemen git oğlanı al gel diye eşim annemde mi kalsın az daha biz biraz başbaşa kalalım dedi bende oğlumu özledim sen tüm gün görmedin nasıl özlemedin dedim özlemedim demedim bir iki saat kalsın bizde az başbaşa takılalım dedim dedi git al dedim tamam tamam sakin ol dedi si ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapacağını yapmışsın zaten. Adam seninle vakit geçirmek istemiş sevişmek istemiş belli ki. Sonra erkekler neden soğuyor neden aldatıyor. Adamın canı seni istemiş ya daha ötesi mi var çocuğu 2 saat sonra görsen ne olacak sanki
187 Yorumla
Soran+1 yılSana göre aldatmanın bahanesi mi vardır yarın senin bir kızın olur ya da bacın vardır bilmiyorum. Kocasını aldattığı zaman bahane mi arayacaksın yapmayın böyle şeyler aldatmanın bahanesi yoktur
Cevap sahibi+1 yılHerkesin bir isteği bir ihtiyacı var. Sende karısı olarak ona karşılık vermek zorundasın dinimizde de bu böyle. Senin çocuk çocuk diye diretmenin bahanesi var mı peki? Adamın canı seni istemiş neden gönlünü hoş etmedin peki
Soran+1 yılBenim dine göre yaşadığımı kim söyledi dine göre de ben bebeğimi emzirmek zorunda bile değilim mesela kocamın bana süt anne tutmak zorunda evde temizlik ve yemek yapmak da zorunda değilim yani sizin dine göre yaşadığımızı kim söyledi dine göre aldatmak ama normal değil mi dinden bahsediyorsun peşini aldatmak diyorsun ya Allahu Teala demiş ki zinadan daha büyük bir günah yoktur yani dinden bahsedip nasıl zinadan bahsedebiliyorsun sizin bu dini kendi işinize geldiği gibi kullanmalarınız yok mu helak olacaksınız bilginiz olsun
Cevap sahibi+1 yılBen dini kendime göre kullanmıyorum siz kız ana bacı konuşunca ben dinden girdim olaya ama hala cevap alamadım. Kadınlık görevi değil mi erkeğin gönlünü hoş etmek ihtiyaçlarını gidermek?
Soran+1 yılBen örnekten bahsediyorum sana şunu sormak istedim kadının görevi diyorsun ya bu erkeğin de görevi bir kadını tatmin etmeyenden peygamber efendimiz razı değil senin şimdi kızın olursa diyorum örnek veriyorum anlaman için kocam beni tatmin etmiyor deyip aldattığı zaman ona da hak verecek misin senin ihtiyaçlarını karşılamak zorundaydı diyecek misin
Cevap sahibi+1 yılTamam haklısın yanlış kelime cümle neyse onu kullandım özür dilerim. Ama senin bir kadın olarak eşinin isteğine cevap verip o 2-3 saatte neyse işte ne yapmak istiyorsa yapmanız lazımdı. Adamın hevesini kursağında birakmissin
Soran+1 yılBirincisi cinsel ilişki iki kişinin istemesi ile birlikte olur bir kişi istemiyorsa o kişiye işkence olur hiçbir şekilde yapmak zorunda değilim ve ben oğlumu özlediysem oğlumu görmek istiyorumdur Ben oğlumu düşünürken başka bir şeyle ilgilenemiyorum çünkü oğlum şu an her şeyi el atıyor çayı el atıyor cama çıkıyor korkuyorum haliyle imse taramalı tüfek değil İslam dininde şöyle bir şey var eşler birbirlerini tatminini karşılamalı ama taramalı tüfek görmemeli mesela Hz Ömer halifeliğinde buna bir ölçü getirmiş 3 günde bir demiş bir erkek sürekli sürekli karısını bunaltıyorsa karısı yapmak zorunda değil bu da ayrı bir konu
Cevap sahibi+1 yılPeki hanımefendi haklısınız ne diyeyim yani benim her dediğime bir cevap verdiniz. Siz kocanizi ve kendinizi en iyi tanıyansiniz kocanizin isteklerine göre sizde cevabını verirsiniz.
Soran+1 yılAslında sizin dediğinize bir cevap vermedim Ben Türkiye'de yanlış bilinen şeyleri söylemek istedim benim eğer oğlumdaysa aklım çok küçük her şeyi el atıyor çaya el atıyor cama çıkıyor Ben onu düşünmekten sence nasıl adapte olabilirim getirir onu ben uyuturum sonra onunla ilgilenirim zaten küçücük çocuk Hep uyumak istiyor
Cevap sahibi+1 yılDoğru diyorsunuz ben o açıdan düşünmedim hiç. Keşke eşiniz de öyle dusunseydi. Konsantre olamayacaginizi o daha iyi bilir o sizi daha çok tanıyor sonuçta ben öylesine yorum yazdım. Siz haklısınız
- +1 yıl
Teyzecim sen menaaaapoz olmuşsun
Soran+1 yıl@OtuzlarındaBirAdam bana bak kart zampara Ben 26 yaşında bir genç kadınım senin gibi 30'unda parasız bir köpek değilim haddini hudunu bil kocaman şirketindeki avukata ismini cismini şu hesabını verirsem senin ananı ağlatırlar terbiyesiz tacizci köpek tek bir kadın sana bakmıyor değil mi tek bir kadın seni erkek yerine koymuyor değil mi o yüzden böyle evli kadınları taciz ediyorsun Allah senin belanı versin Bak sana abdest lazım lan tertemiz bir anne olarak böyle bir beddua ediyorum Allah sana en kötü kaderi nasip etsin sen böyle madem taciz ediyorsun millete millete küfür ediyorsun Allah seni kanlar içinde öldürsün
Soran+1 yıl@OtuzlarındaBirAdam sen adam olsan sen insan olsan sen de şu kadar bir ahlak olsa köpek gibi millete iğrenç iğrenç küfürler etmek yerine gider az bir şey çalışır erkek gibi evine para getirirsin sana erkek denmez senin işin bile yok sana ne denir biliyor musun köpek denir sana bakan seni erkek yerine koyan tek bir kadın bile yok ömrü bu billah böyle köpek gibi ancak millete sahte hesaplardan sallayarak geçirecek kadar aciz bir eziksin şimdi yallah süründüğün çöplüğüne hadi �t kopuk
- +1 yıl
Bunlar menaaaapoz bence babanın parasını bu hastalığın tedavisi için kullan
- +1 yıl
Ağzından bal damlıyor küfür eden sensin. Ama anlıyorum seni sen erken menaaaapoz dan saldıracak yer arıyorsun
Cevap sahibi+1 yılAman hanımefendi engelleyin gitsin neler demişsiniz öyle ya nasıl beddualar onlar. Uymayın siz insanlara
Soran+1 yıl@OtuzlarındaBirAdam sende ananın parasını kullan. Orada burada sermaye olarak kazandığı parayı hadi yallah tipe bak boka benziyossun. Hadi o... Çocuğu yallah ananın genel evine git az para kazan hadi sermaye oğlu 🖕🖕😀
- +1 yıl
Menaaaapoz bunlar teyzecim
Cevap sahibi+1 yılEngelle Allah aşkına yazma şuna boş ver
- +1 yıl
Bu kadar erken yaşta menaaaapoz olmak sana kısmet olmuş
Soran+1 yıl@OtuzlarındaBirAdam babam bunun anasını s... ktiği için ağzındam düşürmüyor djaşdndjslsmdndjeksmd
Cevap sahibi+1 yılYa köpek karşında bir bayan var bir kadın var düzgün konuşsana ne yazık
- +1 yıl
Babanın parasını sağlığın için harca menaaaapoz daha ilermesin
Soran+1 yıl@OtuzlarındaBirAdam profildeki sen misin o yüzünde ki benler ne lan fkaşdkdkw Arabın. g.. tü senden güzel dlwşdkdoso tipsiz tavuk neden kadınların sana bakmadığı belli oldu hem tipsiz hem parasjz aç köpek flwixnd7
- +1 yıl
Menopozdan sinir yapmış sende
Soran+1 yılBu oe.. çoçuğu az önce bana küfürler yağdırdı. Tacizde bulundu. Bunun gibi parasız tipsiz kadınsız abazaların anasını a... kmek benim görevim 😀 na
Cevap sahibi+1 yılBen cekileyim aradan o zaman. Ama böyle kansizlar fare gibi köpek gibiler uğraşmaya değmez
- +1 yıl
Taciz de bulunan babanın paraları babanın parasi ile gidip doktora menaaaapoz tedavisi olacaksın hepsi bu
Soran+1 yıl@OtuzlarındaBirAdam tamam ağlama ağlama söyle genel evden çıkma bir kızla nikah kıy. Sana layık korkma sende g... ötünğ verir para kazanırsın aplama ağlama fkwixnowwls 😀😀
- +1 yıl
Manapozz genetik olabilir aileden gelmiştir ama tedavisi ni olun
Soran+1 yıl@OtuzlarındaBirAdam baba parası yiyen senin givi çalışmayan köpekler 😀 erkek olsan işin olur yarım erkek kadınsız abaza 😀😀 ananın a.. sok şimdi dlqçxmd
- +1 yıl
Ama bu tatlı dilli halleriniz menaaaapoz değil sizim iyi aile terbiyesi almanızla alakali
- +1 yıl
Menaaaapoz olmanız ayıp bir şey değil tedavi olun lütfen ama ağzınız için bir tedavi yöntemi gelişmedi henüz
Soran+1 yıl@OtuzlarındaBirAdam tamam ağlama ağlama korkma bir günde sende erkek yerine koyulaxaksın korköa 😀😀
- +1 yıl
Menaaaapoz olduğunu anlayacak eğitimler ya da belgeseller izlemeniz sizin için faydalı olacaktır
Cevap sahibi+1 yılNeden engellemiyorsun. Ben engelliyorum şimdi durmadan bildirim geliyor bunun yüzünden sende engelle lütfen
- +1 yıl
Lütfen ya
- +1 yıl
Görüş sahibini engelleyin bildirim gelmesin
- +1 yıl
Durmadan gelen bildirim rahatsız etti
- +1 yıl
Engelledin mi menaaaapoz da aslında engellenebilir bir şey
- +1 yıl
Bildirim halen geliyor
- +1 yıl
Engelle şu görüş sahibini
Soran+1 yılArkadaş hayatı boyunca bir amip olduğu için sadece insanları rahatsız ederek yaşamını sürdüren insanların sırtından geçinen bir yapışkan olduğu için böyle şeyleri alışık görgü asalet ahlak zenginlik buna çok uzak benim kocam galerici 5 katlı galerisi var diyeyim de seni orada böyle yerleri silen bir ezik yapsın 1.90 boyunda bir kocam var. Senin gibi bir 70'lik suratı Benli boka benzeyen insanlar ancak tırnağı olur 😀
Cevap sahibi+1 yıl👏👏👏👏👏👏👏
Soran+1 yılbacım. pu öoçuğunu kudurttuk o kadar önemsedi ki beni sorumda yatıyor. Ama ne yapsın Bir erkek olarak çalışacak bir işi bile yok evde yatıyor karı gibi dedikodu yapıyor kısırda yiyor musun lan kısırda yiyor musun 😀😀
Cevap sahibi+1 yılYa hanımefendi yeter bence bunu insan yerine koyup cevap verdiğine değmez
- +1 yıl
Kocana selam söyle ama senin sağlığınla ilgilensin. Menaaaapoz içim tedavisi ni olun galeriden size zaman ayırmıyor mu
- +1 yıl
Hanım efendi cevap sahibinin havlaması sizin hoşunuza mı gitti engelleyin şunu lütfen rica ediyorum sizs
Soran+1 yıl@OtuzlarındaBirAdam kocama selamsöyledim ananın üstündeymiş ,😀 anana zaman ayırıyor kıskanıyorum vallahi baban ananı peşkeş çekmesin kocama 😀😀
Cevap sahibi+1 yılSoru sahibi benim yazdıklarımı okuyor musun
- +1 yıl
Menaaaapoz için de zaman ayırsın sende tedavisi ni olun mutlu olun
- +1 yıl
Soru sahibi yazdıklarını okusana engelle şu terbiyesiz cevap sahibini
- +1 yıl
Engellesene su terbiyesiz adamı bildirim gelmesin artık
Soran+1 yılBeyefendi yazdıklarınızı okuyorum lakin ben bunun üstünden geçmeden bunu bırakmam Yani bunun gibi ortaokul mezunu çapsız işsiz bir köpek kim benim gibi iki üniversite mezunu Almanya'da doğmuş kadın kim yani ben bunu ezmezsem kim ezecek bunu bunun gibi ezikleri ezeceksin bırak hoşuma gidiyor dalga geçmek, 😀😀
- +1 yıl
Menaaaapoz olmuş kadınlara saygısız davranmayalim onlarda insan sonuçta
Soran+1 yıl@OtuzlarındaBirAdam tamam ağlama Sakin ol Sakin ol senin işsiz olman parasız olmam fakir olmam arabanın olmaması Bizim suçumuz değil senin işinin olmaması erkek olmaman Bizim suçumuz değil bize saldırma tamam dua et belki olur niye üzülüyorsun 😀😀😀
- +1 yıl
2 üniversiteyi babanın parasıyla mi. Yoksa kocanın parasıyla mi okudun.. ondan sonra mi menaaaapoz a yakalandın peki
Soran+1 yıl@OtuzlarındaBirAdam şimdi devlet üniversitelerinde paraya gerek yok kazanıyorsun yatıyor ıq'n yüksek olursa kazanıyorsun yoksa senin gibi çapsızlar hayatta kazanamazlar senin işin bile yok erkek olsaydın işin olurdu yarım erkek karına bile bakamazsın ileride ananın da kendine nasıl baktığını çok iyi biliyoruz 😀😀😀😀
Cevap sahibi+1 yılŞu terbiyesiz köpekle muhatap olma ya
- +1 yıl
Dua ediyorum menaaaapoz dan bir an önce kurtulmanizi ve sağlıklı bir birey olmanız tabiki bende isterim
Soran+1 yıl@OtuzlarındaBirAdam bir şey soracağım ya anana sorsana kocamın performansı nasılmış babandan sonra çok iyi gelmiştir diye düşünüyorum pardon mahallenin bakkalı da mı vardı arada tüm mahalleyi üstünden geçirmiştir annen sonuçta senin baban belli değil ya bu arada o elle lan tombik Bir de sen şişko musun suratına bak boka benziyorsun kaşlara bak tiksindim sana niye bir kadının bakmadığı belli kesin Kürt falandır sen kesin kürt midem kalktıün ay pis
- +1 yıl
Evet şu cevap sabinin havlaması sizinde mi hoşunuza gitti
- +1 yıl
Menaaaapoz genetik bir hastalık olduğunu eşinize soyleyin sizi anlayışla karsilayacaktir
Soran+1 yıl@OtuzlarındaBirAdam ayy şu pis kürdü susturun kaşlara bak bok gibi ellere bak şişko ayı parasız aç köpek hadi pis Kürt ülkene git ama ülkeleri yok flsldmdd
Cevap sahibi+1 yılYa köpek kadın bişey yazmış niye bu kadar uzatıyorsun küfür ediyorsun argo konuşuyorsun. Karşında görsen ayakların titrer köpek gibi havliyorsun. Sevenin yok burada insanlara musallat oluyorsun dimi
- +1 yıl
Normalde 50 yaş larda görünen menaaaapoz size çok erken gelmesi sizi üzmesin
Soran+1 yıl@OtuzlarındaBirAdam menopoz tedavisi olmayan bir şey bu arada genel kültürüne soktğum fkeldkdoe burada hakkımı helal et az önce Bizim kızlar grubuna senin profil fotoğrafını attım dedim ki düşünsenize şöyle biriyle evleniyorsunuz hepsi ay kaşlara bak yazmış dkeldmdmdk
- +1 yıl
Şunu engelledi bildirim gelmesin
- +1 yıl
Yol tip çok ilerledi menaaaapoz olduğunu kabul edersen tedavisi sizde işe yapacaktır lütfen karamsar olmayin
Soran+1 yılBir tane arkadaşım var kendisi bir şirkette grafik tasarımcısı senin fotoğrafın altına yazmış ki kusacağım o yüzük ne çok sağ ol biz eğlendirdiğinde güldürdüğün için pis Kürt ,😀😀
- +1 yıl
Grafik tasarımı ile gülme çizebilir mi
- +1 yıl
O arkadaşın dul mu peki
- +1 yıl
Tasarım için teşekkür ediyorum ama bu menaaaapoz işini nasıl çözeceksin akşam eşinle konuşmayı dene bence aşk herşeyi katlanmak demektir
Soran+1 yıl@OtuzlarındaBirAdam tamam pislik tamam bak senin işsiz olman yarım erkek olman bu kadar iğrenç bir surata sahip olman tombik ellere sahip olman benim suçum değil Seni hiçbir kadının istememesi benim suçum değil burada işin olmadığı için saatlerini bana ayıracak kadar önemsiyorsun anlıyorum teşekkür ederim. Seni kimsenin adam yerine koymadığı için benim sana cevap vermemin Sana ödül olduğunu biliyorum 😀😀
Soran+1 yıl@OtuzlarındaBirAdam menopoz genetik hastalık mı enopoz bütün kadınlarda olan bir şey hastalık değil kadınların doğurganlık süresinin bitmesi işte bu kadar cahilsin lan bari Google'dan bak da rezil olma rezil köpek alışmışsın bilgisizliğe alışmışsın cahilliğe komik 😀😀😀😀😀
- +1 yıl
İnternet paketim yok ondan bakamadım google. com a
Soran+1 yıl@OtuzlarındaBirAdam menopoz hastalık diyor ya menopoz doğurganlığın bitmesi demek sen ne kadar cahil bir köpeksin ya Allah'ım sabahtan beri yoktur seni rezil edeceğim şimdi soru açacağım bunu ekran görüntüsü alıp herkes menopozu hastalık sanan birini tanımalı genetik diyor bir de aynen bütün kadınlarda olan bir şey genetik kanka kadınlar arasında gene dik cahil andaval ortaokulu mezunu 😀😀😀😀
- +1 yıl
Ama sen menaaaapoz olduğunu kabul ediyor musun
Soran+1 yıl@OtuzlarındaBirAdam Yok arkadaşım ilkerler grup şirketinin genel müdürü ile nişanlı Hani senin yanından bile geçemeyeceğini adamlar var ya hani senin gittiği yerlerde peçete bile satın alamayacağın adamlar var ya hani sen onların takıldıkları mekanda garson bile olamazsın ya o adamlardan 😀😀
- +1 yıl
Orta okul değil. İlk okul terk ettim ben. Grafik tasarım arkadaşının adını ne çok güzel mi yaşı kaç
- +1 yıl
Ben garson değilim ki senin peçeteye ihtiyacın mı var sanki
- +1 yıl
Kusura bakma grafik tasarım ci arkadaşını dul sandım ondan sordum yoksa arkadaşın senin arkadaşın onu napalim
- +1 yıl
Çok işsizim bana iş bulma konusunda yardımcı olmak ister mi grafikci arkadaşın peki konuşur musun onla bunu
Soran+1 yıl@OtuzlarındaBirAdam biliyorum işsiz parasız yalnız olduğunu yüzüne çarpmam seni çok üzdü ama mabiyim şimdi benim kocamın brni yemeğe götürdüğü restoranttan sen kürdan satın alamazsın benim kocamın bindiği araba rüyanda bile seni bulmaz bunların suçkusu biz değiliz seni yetilitmeyen Kürt pis annenle baban. Kürt işşsiz köpek baban fkslfjdı böyle iğrenç babanın olması benim suçum değil kusmuk fkeidndpewie😀🖕
- +1 yıl
Kürdan çok mu pahalı bence Kürdan değilde çöp şiş yemekleri harika lezzetli o kocan yemeğe götürdüğün yemeniz i tavsiye ederim
- +1 yıl
Peki sence ahlaksızlık hangi kişilik bozukluğu ya da çocukken uğradığı hangi davranışlardan dolayı oluyor yoksa ağzınıza aldığınız kelimeler fantezi kelimeler i mi
- +1 yıl
Allah sana o sütü niye veriyo emzirmek zorunda degilmismis kopek bile emziriyo...
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
8Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAdam ne güzel düşünmüş baş başa kalmak istemiş ne var ki birkaç saat sonra alsanız çocuğunuzu
17 Yorumla
Soran+1 yılAllah aşkına ne düşünmüş sanki bize lüks bir yerde çok güzel baş başa bir ortam hazırlamış gibi davranıyorsun zaten evde hep baş başayız bu çocuk günün 20 saati uyuyor
- +1 yıl
Peki bizim sana ne gibi bir fikir vermemizi istiyorsun bu soruyu sorarak
- +1 yıl
Her zaman öyle güzel ortamlar olmaz. Adamın canı istemiş baş başa kalalım demiş. Biz senin anlattığın kadarını biliyoruz o yüzden iyi bir şey olarak düşünüyoruz
Soran+1 yılYani kötü bir eş değil zaten hani biraz abartmışsın ya düşünmüş falan diye şaşırdım yani bunu da düşünecek bir şey yok ki o anlamda dedim
- +1 yıl
Normal bir şey zaten bu. Çocuğunu iki saat sonra alabilirdin benim demek istediğim bu. O bunu düşünmüşken birlikte kalsaydınız keşke diyorum. Sonuçta iki saat sonra da alabilirdiniz çocuğunu
- +1 yıl
Başta ve sonda aynı şeyi söylemişim.
- +1 yıl
Sen istemediysen ona bir şey diyemeyeceğim sonuçta ikinizin de kararıyla olacak bir şey.
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Çocuk yapmak için mi evlendiniz siz kocanın değeri yok mu senin için
06 Yorumla
Soran+1 yılBenim kocam benim için çok değerli ama oğlumu özlediğim zaman bir şey istediğim zaman farklı bir şey araya sokunca çok sinirleniyorum
Soran+1 yılBen de istemedim Hani iki kişinin istemesiyle oluyor ya
- +1 yıl
Menaaaapoz olan kadınların verdiği tepkiler bunlar bu yüzden normal karşılanması gerekir
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Ne kadar slaq slaq sorular ya. Aldınız mı bari çocuğu
00 YorumlaKocan seni özlemiş Başbaşa vakit geçirmek istiyor onu da anla yani yoksa dışardan birini bulur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı. sanki biraz abartmışsın
14 Yorumla
Soran+1 yılOğlum 3 yaşında her şeyi el atıyor çaya el atıyor cama çıkıyor haliyle korkuyorum yanımda olmasını istiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılesine ilgini azaltmissin belliki
00 Yorumla
+1 yılNednekş
00 Yorumlaadam yükselmş
01 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle olmuş ama erken menaaaapoz dan dolayı kadın ters tepki vermiş
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. iyi yapmış
00 Yorumla
+1 yıllibido killersiniz vallahi haha
00 Yorumlasevişt mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaptığı yanlış bebce
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam işten geldi oğlumuzu almak yerine baş başa kalalım dedi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler