Nişanlımın ailesi hayatına çok mudahele ediyor. 32 yaşındaki adama "gece dışarıdasin, her gece çıkma her gün çıkma" vs diye söylemlerde bulunuyorlar. Çıkınca trip atıyorlar bazen de küsüp konusmuyorlar geri telefonları acmayip müsait değiliz diyorlar. Sigara alkol, gece hayatı vs yok dışarıda normal cafelerde oturuyoruz. Sizce bu işten vazgeçmeli miyim? Sonuçta küçücük çocuk değil. Nişanlımda bu yapılana izin veriyor ve "merak ediyorlar" diye normal bir boyuta sığdırmaya çalışıyor. Sizce normal mi?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Belli bir yaşa geldiğinde artık olgunlaşıp ‘birey’ olmak gerekir. Aile yönlendirmesi altındaki insanlardan uzak durmayı tercih ederdim ben.
Çok haklısın bu durum soğutuyor zaten beni
Siz evlenince orada hep mudale ederler yat kalk çocuk yap yapma gel git abooo
Sanırım öyle görünüyor iyice soğuttu bu tutumları beni
Kurtar kendimi hemen geç olmadan yakma kendini
Teşekkür ederim içim rahat valla ben çok söyledim bu kadarı normal değil kocaman adamsın yarın bir gün çocuğunun yanında da mi yapacaklar diye hep yol gösterdim ama maalesef
Seninki pısırık sanırım
Ailesine karşı asi ve bir duruşu olan insan daha evladır. Ailelerin evlilik konusunda hiçbir söz sahibi olmaması gerekiyor ki insanlar birbirini sevdikten sonra ailelere tamam düşer. Ailesine söz geçirebilmeli tabiki de.
ailelere b.'o''k yemek düşer **
Bırakın tamam demeyi küsmek tavır almak trip yapmak oluyo hayatımızda, sanki nişanlımın hayatında 2 nişanlısı var gibi biri benim diğeri onlar. Sürekli yarışa çekiyorlar maalesef
abartı ama aılesı demekkı adama duskun
Bu kadar düşkünlük ilişkilere zarar veriyorsa peki? Küsüp trip atıyorlar kızıyorlar. Bazen kendimi kuma falan gibi hissediyorum onlar öyle yapınca. İlişkiden soğutan şeyler
erkek sevdıgı kadına yansıtmamalı evdekı durumu sana yansıtıyorsa o olgun bırı olamamıs daha...
Her söylediklerini yaptıklarını direkt gelip bana söylüyo haberim oluyor hemen
yanlıs bugun onu yapan yarın evlılıgınızde sızın aranızda olanları onlara anlatır... aradakı dengeyı saglamasında yardımcı ol manıpule et onu yonlendır... cekıp cevırebılırsen sızın olma ıhtmalınız var... ama yok yapamadıgını gorursen zor
dedıgımı anladın dıme... Şu an yaptıgı sey senın hosuna gıtsede dogru degıl... aıle ıcınde yasanan aıle ıcınde kalır... bunu dırek soylemesende ona bırsekılde anlatmaya calıs
Çok defa onunla konuştum bu durumu. Söylediğin gibi bazı aramızdaki şeyleri de gidip ailesine aktarmış. Ben nasıl ailesi ile ilgili biliyorsam onlar da ilişkimiz ile ilgili biliyorlar. Çekip çevirmek mümkün değil gibi konu açınca Aile'nin A'si çıksa ağzımdan ya da Anne'nin A'si, hemen onlar hakkinda konusamazsin diye bana sesini yükseltiyor.
cok kolay etkılenen bırıne benzıyor ya o... ınsanın durusu olmalı. neyse daha fazla konusup moralını bozmayım..
Bilmem ne desem ki şimdi haklısın 😊
Çok tuhaf bir durum ilişkiden soğutuyor
Evet haklısın ilişkiden soğutuyor cok doğru tespitler