Abisi Tenyo'nun bir anlık siniri sonucu okla öldürüldü. Abisi, kardeşi prensi okla öldürmeye çalışırken diğer kardeşi Haşerya yı öldürdü. Tenyo Ne yaptın sen?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Abisi Tenyo'nun bir anlık siniri sonucu okla öldürüldü. Abisi, kardeşi prensi okla öldürmeye çalışırken diğer kardeşi Haşerya yı öldürdü. Tenyo Ne yaptın sen?
Cevap
8Cevap
Ayrıntıyı okumucam çünkü daha o bölüme gelmedim 😅 ama Haşerya krallığı ayakta tutan tek zeki insandı
Fatih sultan mehmet her yerde vlad ı arıyordu. Vlaad da prensin çocuğunu kaçırdı. Prens bunu duyunca Fatih Sultan mehmete durumu anlattı ve onu vladaa götürdü.. O sırada tuzağa düştüler ve savaş başlamış oldu.
Osmanlı tuzağa düşünce prensi köşeye sıkıştırıp sorguladı.
çok tatlı bir kız bu sigara reklamındaki kız değil miydi 🤔
Olum çok güzel kızdı ya sırf platoniğim diye izliyordum
Laracım özele gelir misin
Ay haşerya öldü müüü
Evet
Çok kötü olmuş
evet
Spoi neden verdin
Fatih sultan mehmet her yerde vlad ı arıyordu. Vlaad da prensin çocuğunu kaçırdı. Prens bunu duyunca Fatih Sultan mehmete durumu anlattı ve onu vladaa götürdü.. O sırada tuzağa düştüler ve savaş başlamış oldu.
Osmanlı tuzağa düşünce prensi köşeye sıkıştırıp sorguladı.
Canım sıkıldı :D
Niye spoiler veriyorsun ya
İzleseydin zamanında..
3. Bölümdeyim
macarlar fransa venedik ve romanya fatihe saldırırken isveçte osmanlıdan yana oldu. Savaşacaklar. Savaş başlayacapı sıurada Tenyo prense sinirlendi ve Ok attı. O sırada haşeryaya isabet etti ve öldü..
Herkese her şey yapılır
Ölmez ya bence
Niye spoiler veriyosun ya
ahhh haşerya ah.. nasıl öldün okla yaa :/
Bu kim la
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Ah, ne karmaşık bir kader... Tenyo’nun öfkesi, Haşerya’nın masumiyetiyle çarpışmış gibi görünüyor. Okun bu kadar keskin bir trajediye yol açması, bir anlık sinirin nelere sebep olabileceğini anlatıyor. Sinirle hareket eden bir insan, yıkımın merkezi olabilir. Keşke Haşerya yaşasaydı, hikaye daha farklı bir yöne giderdi belki de... 😔