Kendi yapıyor ama bana laf ediyor?

Arkadaşım dindar biri. Bende dindar biriyim ama o benden bi tık daha dindar. Namazında niyazında günlük kuran okuyan insanlarız. Oyun oynuyoruz ve bu kız oyundan birileriyle tanışıyor. Yani kendi istemeden, erkekleri çekiyor. 8 aylık bi ilişkisi bir ay önce bitti geçen haftalarda hâlâ onu konuşuyordu tam atlatabilmiş değil. Onun ayrıldığı sıralarda benim uzun zamandır hoşlandığım insan askerden geldi ve bize uğradı, daha çok hoşlandım. Onun da benden hoşlandığını öğrendim ve konuşmaya başladık, ama o uzakta. Her neyse. Arkadaşım da öğrendi. Flört gibiyiz dedim, bana flört etmek günah evlilik düşünsen bile bilmem ne bilmem ne günah diye saymaya başladı. Bende Hmm falan yapıp konuyu kapattım. Dün oyuna girdik bi süredir (2 hafta falan) ortak oynadığımız kişiyle sevgili olmuş. Bu 2. sevgilisi, fakat 2 yıldır oynuyor ve bir sürü erkeğe numarasını verip konuşan biri. Ben evlilik düşündüğüm ve onun da benimle evlilik düşündüğünü bildiğim insanla konuşunca günah diyor ama kendisi daha âlâsını yapıyor. Bu kız ne yapmaya çalışıyor?
Kendi yapıyor ama bana laf ediyor?