Güncellemeler
+1 yıl
Her gün yeni bir düğün kına nişan ama çok dikkat edemiyorum sadece geçenlerde bir düğünde biri dikkatimi çekmişti onu düşünerek bu soruyu ciddi sordum. Onunla da düğün bitti geçti gitti ki, zaten sürekli takip edemiyorum işim dolayısıyla kişileri
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tabii ki öyle ortamlarda daha rahat tanışılır sadece dikkat çekmeyi bileceksin
Sürekli göz önündeyim ama işime bakıyorum sonuçta ve birini beğensen bile nasıl ilerleyecek onu diyorum
sürekli göz önündesin doğru. Giyiminle dikkatli birkaç bakışına dikkat çekersin. Ondan sonrasını ilerletmek için daha detaylı kapsamlı özelden bilgi verebilirim sana
Ondan sonrası o kişinin yanıma gelip benimle konuşması lazım. Bunu da yapamaz bizim insanımız çoğunlukla
Sana öyle geliyor. mı dikkat çekmeyi bilirsen öyle bir gelir ki numarasını bile verir sana işte çok fazla detay veremiyorum buradan yoksa sana anlatırdım hepsini
Yok o kadar ilerleyemem çünkü sürekli işimi takip etmeliyim
sen bilirsin
göz göze geldiğin takip eden kesen konuşmak isteyen olmadımı hiç?
Göz göze gelsen ne olacak sürekli iş benimki ve her düğünde gelip geçiyor yeni birileri
öyle görüp tanışacaksın zaten yoksa her önüne gelenle anlık yaşa demiyorum :D
Tamam da zaten orta çiçeği gibi her an göz önündeyim fakat birileri bana yaklaşmaz ise ben nasıl yanına gidip ne diyeceğim😂
sürekli göz göze geliyorsan hoşuna da gittiyse sen de adım at oda cesaret bulsun :D
Nasıl atayım yani zaten sürekli işimi takipteyim ben onun adım atması daha kolay olur sonuçta düğünle ilgili bir şey sormak için bile yanıma gelebilir o kişi al sana bahane😂
ver adresi senden iş çıkmayacak yoksa :D
Adres farklı sürekli bir yerde değilim ki😂 bugün mesela farklı bir semtteyim
nasıl bulacam ya seni :P
Yani senin değil gözüme çarpanin bulması lazım😂 ki kac düğün kına vs katıldım sadece biri dikkatimi çekmişti geçti gitti geçen haftalarda
görmedin beni :D
Gizliyi görecek teknoloji henüz mümkün değil😂
işte bende ondan dolayı diyorum beni beğenmeyeceğin ne malum niye öyle dedin diyorum bende :D
Aç gizliyi o zaman ama foto var mı profile
cıks yok foto
Tamam aç kimsin görelim bir dusunuruz
açtım
Hey Allah'ım nicke bak ya😂
:P
Garsonmu nedime misn
Hiçbiri teknik ekip
Ankarami
Hayır İstanbul
Hmm bugn bzm dugn vardi yegenmn annkarada
Ben akşam kınama olacağım
Biraz iznn olursa konusabilrmyz
Gerek yok bence zaten farklı şehir
Lutfn birazck
Yaş doğru mu ve foto ekle profile
Foto koysan karar veririm
Ne iş yapıyorsun orada
Ne fark eder ki
Eder elbette
Neye göre ediyor? Teknik benim
İyimiş
E sorunun yanıtı? 😂
Giyimin le dikkat çek oradan yürü
Ya açık değilim ama zaten sık oluyorum fakat gelip geçici biri ile nasıl olacak onu soruyorum her gün başka bir düğün nişan kına😂 sürekli kişiler değişiyor
Ozaman gününü yasa derim, 😂
Sadece bakışma oldu bir iki sonra geçip gitti düğün bitti😂
Salonlar iyi yerler aslında daha iyi bilirsin, 😂 konusturma beni
Valla ben daha yeniyim ama ben işimi takip etmeliyim karşıdaki kişiye daha çok iş düşüyor😂 onu da bizim insanımız yapamaz çok
Aslında rahat olur bazı yolları var konusuruz, 😂
Yolu en kolayı o kişinin benden ışığı alınca yanıma gelip düğün ya da ortamla ilgili bilen olsa bir şey sorup konuyu başlatması ama ben işinden ayrılamam ki onun kimin nasıl bir konuğu olduğunu bilemem ki gidip ne diyeceğim. Yani karşı tarafa iş düşüyor dediğim gibi
Dedim ya yapması en kolayı yapan olarak diyorum, 😂
Ama çalışan olunca konuk gibi sakin oturanlardan değilim ki o dediğin öyle olmuyor
Olur olur mesajla anlatayım sana
Teknik ekip derken ne yapıyorsun?
Bir sürü gelen var daha ne olsun
😂 evet sürekli düğün sürekli yeni kişiler ama nasıl oluyor bu işler orada acaba
Ablacım sen kaç yaşındasın 😅
Gördüğün yaş ama konu bu değil. Her yeni düğünde yeni birileri geliyor gidiyor nasıl olacak diyorum
gymın nasl ki
Kapalıyım ama şık
gogusle dıkkt ceker msla
Giyim değil konu ayrica, sadece göz teması sonrası herkes evine dağılmadan nasıl olacak