Eşim in travma sonucu psikolojik tedavi gördüğünü öğrendim çocukları alıp yurt dışına gitmeyi düşünüyorum?

Eşimle tanıştığımızda bana ailesini tanımadığını gözüzünü yurtta açtığını söylemişti eşimin yurtta kaldır doğrudur ama ailesini tanıyormuş

5 yaşındayken. Dedesinin cenazesinde toplandıkları evde bir kavga da bir ruh hastası bütün herkese Ateş açmış eşimin annesi babası babannesi ve birçok kişi O katliamda öldürülmüş eşim varlıklı biri aileden geliyor mirastan pay alamazsın diye yurda bırakılmış sanırım bunları öğrenince Şok oldum önce inanmadım sonra bir araştırma yaptım e uzun yıllar psikolojik tedavi görüp hap kullanmış evliliğimizin ilk aylarında falan onu hap içerken görüyordum vitamin demişti ama biz evlendikten sonra bırakmış kullanmayı yani Doktor kesmiş kendisi bırakmamış ben böyle bir sorun yaşamış biriyle evli kalamam 5 ve 3 yaşında iki kızımız var onları da alıp yurt dışına gitmeyi düşünüyorum boşanma davasını orada açıp gönderebilir miyim eşimin psikolojik tedavi görmüş olması çocukları almama yeter mi kendisi de avukat Bu yüzden çocukları Benden alabilir mi

Güncellemeler
+1 yıl
Bir akıl verin
Eşim in travma sonucu psikolojik tedavi gördüğünü öğrendim çocukları alıp yurt dışına gitmeyi düşünüyorum?