Severek ayrılmak, aklı başında yorumlar bekliyorum?

merhaba ben 20 yaşında erkek arkadaşım ise 29 yaşındaydı, bugün ayrıldık ikimizde birbirimizi gerçekten çok seviyorduk bundan emin olabilirsiniz ama benim hayatım karışık arkadaşlar, bulunduğum ilden taşınmak zorundayım, bu sene üniversiteye gideceğim Allah izin verirse anlayacağınız hayatım çok değişecek bu süreçte tek mutluluğum sevgilimdi, çok seviyordum arkadaşlar. Ama o bana göre daha modern fikirlere sahipti kıskançlığımı yersiz bulurdu ve biz ortak bir fikirde anlaşamazdık sevgi vardı ama bu kopukluktan dolayı saygı da kalmıyordu. Evlenecektik ama beni en az 2 sene beklemesi gerekiyordu, bugün ayrılırken 2 sene az bir süre değil biz bu sürede yıpranırız dedi bana arkadaşlar, inanılmaz üzüldüm size anlatamam. İlişkimiz içinde konuşurduk ben seni unutamam güzel sevgilim derdi hayatın bu kadar karışıkken seninle ilişkim bitse bile arar, sorarım diyordu. bilmiyorum ileride ne olucak ama korkuyorum, onun için bulunduğumuz ilde üniversite okuyacaktım ama o yok, hayallerimiz yok.. lütfen fikirlerinizi paylaşın benim için o kadar değerli olacak ki.. var olun🙏🏻
Severek ayrılmak, aklı başında yorumlar bekliyorum?