Ben pes ediyorum. Son sorumda bahsettiğim gibi evliliğimin gece yönünü bunca zamana kadar tamamlayamadım. Bundan sonrası dışarıda..
Yazık
Yapacak bir şey yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben pes ediyorum. Son sorumda bahsettiğim gibi evliliğimin gece yönünü bunca zamana kadar tamamlayamadım. Bundan sonrası dışarıda..
Aldatmak yerine ayrıl. Aldatmak şerefsizlik ve karakter yoksunluğudur. Hem evli kalıp hem başkasıyla seks yapamazsın. Ortada bir sözleşme var, evlenirken neye imza attığını bilmiyorsun. Her sözleşme gibi kuralları kanunla belirlenmiş bir sözleşme. Sen sözleşme şartlarını çiğnemeden önce, eşinin sözleşme şartlarına aykırı hareket etmesi halinde ne yapardın, ne hissederdin onu bir düşün. "Eşim beni elinde tutamıyor, eşim yüzünden başkalarıyla seks yapıyorum" diyerek şerefsizliğine kılıf/mazeret arama. Eşini aldattığı da kusur yüzde 100 senin olur, eşinin kusuru yüzde 1 bile olmaz çünkü aldatılan eşe kusur yüklenemez. Medeni Kanuna göre evlilik dışı cinsel ilişkinin mutlak boşanma nedeni olmasının nedeni budur. "Yahu diğer eş ne yapmış da bu adam/kadın aldatmış?" incelemesi yapılmaz.
Cevap
2Cevap
Dışarda araman doğru, elde tutamayan eşler utansın
Yazık
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?