Merhaba arkadaşlar. Uzun süren bir ilişkide çok fazla ayrılık yaşadık. Başlangıçta sorun bende idi. Bunu kabul ettim ve defalarca da özür dileyerek gönlünü almaya çalıştım. Ancak bir türlü benim yanlışlarimi silemedi kafasında. Aldatma olmadı hiç aramızda. Aylarca ayrı kaldık bir mesajına yine herseyimle gittim yanına. Su an ayrıyız ve galiba bu sefer dönmeyecek. Ben ulaşamıyorum kendisini. Onu o kadar çok seviyorum ki herşeye rağmen bir selamina maziyi silerim. Son üç ay çok sabrettim üzerime çok gelse de hep sustum kalbini kazanmaya çalıştım. Beni bazen o kadar çok seviyordu bazen de öyle sinirleniyordu ki benden nefret ediyor sanıyordum. Ailem ailesi çevremiz hiçbir kimse bizim olmayacağımizi soyluyor ama ben 19 gün oldu bir saniye bile aklımdan çıkaramadım. oyle güzel bir gülüşü öyle güzel bir kokusu var ki sanki onunla olan iyi kötü tüm anıları unutursam hayatım karanlık odalarda göz yaşları ile sürecek. Koca şehre sığmıyor bedenim. unutmak kolay derler de zor olan sevdiğinin yokluğuna alışmak
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Insan en çok da sevdiyse unutamıyor gerçekten seven unutmaz unutamaz
Ben onu unutmak istemiyorum. Yürüdüm sokaklar hep ona çıkıyor. Gözlerimi kapatıyorum gözleri geliyor aklıma. İstediği şeyleri giyince çıkarmak gelmiyor içimden sanki her an mesaj atacak gibi hissediyorum. Her mesaj sesinde şimdi geldi diye bakarken her defasında hayal kırıklığı. Özdemir Asaf der. Seni beklerim. Cebimden mi gidiyor sanki canımdan gidiyor hergun
Ben kendim nasıl sevilmek istiyorsam öyle sevdim değer verdim Verdiğim değer kadar karşılığında aynı degeri görmedim sevilmeyisime rağmen sevdim tüm ilgimi alakami gösterdim kalan da ben oldum gidende unutmak isteyen de ben oldum hatırlamak isteyende 😔😔😔😔😔😭
Öyle güzel bir gülüşü var ki. İnsan onu nasıl unutmaya kıyar çıkmıyor aklımdan. Bana bağırması sinirlenmesi sevmesi kızması kavgası herşeyi ama herşeyi o kadar değerli ki bende surda ya sadece on dakika mesefende elini uzatsa ben üşümesin diye yakarım kandilleri bir seslense penceresinden ilk ben duyarım başka kimseye vermem sesini, bir gel dese 19 günün içimdeki nefesini huzurla verir yaşamaya baslari. Ama yok. Olmayacak bu sefer. Ac mi tok mu mutlu mu uykusu var mı üşüdü mu evde mi uyudu mu... canına canan olandan bir habersiz kalmak , uykusuz bin geceden daha ağır
Siz bunları bir kadın için bende erkek için düşünüyorum neden kıymet bilmez ki insan bu arada agliycam şimdi
😭😭😭
Zamanında gün sayıyordum bugün görsem bir dahaki göreceğim güne kadar günleri sayıyordum sevdiğim kadar sevilmeyi bekledim Verdiğim kıymetin degeri bilinsin istedim yıllarım geçti onunla ama bir günlük sevilmedim
Ben hata ettim. onu o kadar çok sevdim ki aklımı kaybettim. o ne derse tamam dedim. Cani ne isterse onu yaptım. Başta aşağı beni değiştirse bile tamam olsun yeter ki o başımı sola çevirince yüzünü göreyim o bana yeter. En büyük aptallık bende. İnsan gibi normal sevemedim. Çok sevmek çok vermek çok değer yüklemek kaybettirdi bana
Bana da çok sevmek kaybettirdi Çok saçma çok insan sevince neden kaybediyor adaletsiz bir durum 😭
Onu sevdiğim kadar kendimi sevseydim bu kadar eziyet etmezdim kendime
Bir söz var pek yakıştırmam bu duruma ama benziyor. Pul kadar değeri olmayana altın kadar kıymet verirsen miras gibi harcar seni.. tabi o pul değil altın değil eşsiz bir çiçek benim ickn ama
Of ne olacak böyle hissetiğim duygulara cümle kuramıyorum içimde yaşadıkça psikolojim etkileniyor deger bilmeyene ne diye tüm sevgisini gösterir ki insan sonunda üzülelecegini bile bile ben bunun için mi sevdim tüm emeklerimj ziyan etti onun kıymet bilmezligi...
Kavuşma hayali bile güzelse sılanin
Beklenen ne güzeldir sözü açık olanin
Her gün ağlıyorum ne yapacağım bn
Yaran kabuk bağlayacak. Bir gün gelecek o kabuk da yok olacak. Ne yara gider ne kabuk. Giden tek şey olacak o da kocaman bir umut
Ağır geliyor bu hisler bana bu kadar yükü bırakıp gitti bana hamalligini ben yaptım bu sevginin
Sizin belki daha ağır bilemiyorum. Sonuçta kadınsıniz ama şunu diyim. Kavuşmak mi isterseniz yoksa onunla olan anılarla yaşamayı mi. Gelirse hayalleri gelmezse umutlarınizla yaşayın.
Ikisini de istemem bu saatten sonra en ben tek başıma severken olmalıydı bana acı cektirdikten sonra gelse ne olur ilk sevdiğim haliyle kalmaz gözümde ne kavuşmayı isterim nede anilariyla yaşamayı Çünkü zaten kavuşmayı istedim en çok zamanında olmadı
Kavuşmak için dua ettiğime şimdi unutabilmek için dua ediyorum duam kabul oldu sandım onun beni gerçekten sevdiğine kndimi inandirdigimda duam kabul oldu sanarken bir imtihanmis meğerse
Yeni hayatınız başlamak üzere o zaman sizi. İçin. Ya çok seveceksiniz ya da çok sevileceksiniz.
Sevmek istemiyorum artık sevmenin bu kadar insanı yoracagini bilmiyordum bir sevgi yordu beni bir de sevgisizlik
O zaman sevileceksiniz demektir
Çok dua etmiştim zamanında kimseye güvenemedigim için çok guvenenebilecegim bir insan için kabul olmuştu o gün çok şükretmiştim Dualarla gelmişti oysaki
O bir gelse Ankara ya güneş doğacak
Inşallah o güneş içimize doğar doğar da kiymetimizi bilmeyene bu kadar kendimizi yipratmayiz
Ben bitirdim kendimi de inşallah başkaları bitirmez
Sağlığım bozuldu ruhen de bedenen de daha ne olsun ki
20 günde 10 kilo verdim. Saçım bile döküldü benim de
Ruhun bedene yansıması
O zaten gitti 21 gün önce
Benimde gitti bende gittim hem kalan oldum hem giden
Hayalleri yarım kalmış birinden daha boş kim olabilir.
😣😔öyle
Geçiyor için yansa da kahrolsanda hayat sana vura vura öğretiyor iyi geldiğini düşündüğün şey sana kötü gelecekse hayat bunu engeller ve onu senden alır hayat seni senden önce düşünür ve anlarsın
İçim yansa yangın biter biliyorum. İçimden bir parça kopsa tamam orası boş kalsin her kalanı da yeter bana diyebilirim. Aklımı alsa yokluğu var olan beni yaşatır derim. Onun yokluğu ne yangın ne delilik.. onun yokluğu kocaman bir boşluk. O boşluğu hangi ırmaklar hangi güneşler doldurur bilmiyorum. O şöyle biri benim için. Bırak 19 gün onu gormeden durmayı onun sesini bir saat duymasam iştahım kesiliyor başım dönüyor. Biri gelir seni sen eder de biri gelir seni senden eder... o hesap benimki
O senin gibi seveni bulamayacağını anladığı gün sen ondan geçmiş olursun bir şekilde her insan ettiğini buluyor demekki seni senin gibi seven biri olacak ki bunları yaşıyorsun
Biliyor musuniz bendd bundan korkuyorum. Benim yanan canıma karısılok birgün canı yanarsa kendimo affetmem. O mutlu olsun. İçim paramparça olsa da bu sözümde yine de söyleyim. O mutlu yuvasında çocuğunu uyutirken ben mezar taşlarını islatacagim. Benim ahlarim ona vah olmasın. Gelecekse beklerim dönecekse yine severim. Gelmezse beklerim dönmezse yine de severim
Peki seni çok seven biri olsa ona haksızlık olmaz mı
Hayatın cilvesi. Ya seveceksiniz ya sevileceksin. Sever kavuşamazsan aşk olur , sevilir kavuşursun evlilik.
Şöyle seveni bulamadık beee 🍷
O benim dostum arkadaşım babam annem sırdaşım yoldaşım herşeyim gibiydi. Sevgi değil bu hissin adı. Aşk da değil. Galiba hayallerinin gerçeğini görmenin büyüsü bu
Kalanda başkasını bulur
Aynrn
Neler yaşadın beee
O da çok zor zamanlar yaşadı biliyorum. İş stresi gelecek kaygısı tartışmalar ailesi... o kadar zorluğuna sonu huzurdu ama sabredemedi. Sinirini bir türlü atamadı üzerinden. Ya beni birakcakti ya da sinirini. Çok değerli saçının teli için nefesimi verecekken şimdi karanlık sokaklarda sigara paketleri bitiriyorum
İşte işte son damlası Farklı herkesin
Şimdi bir mesaj atsa koşarak giderim yanına. Ne çamur dolu sokaklar ne karanlık caddeler nede kmlerce mesafe engel değil ona ulaşmamda ama işte onun son damlasi benim son nefesime kadar ki bekleyişimden daha büyük değil
Afedersiniz sizin burcunuz nedir acaba çık duygu dolusunuz umarım tekrar beraber olursunuz 🦋
Yay. Ben onu çok kaybettim. kac kez ayrıldık bilmiyorum. Kaç kavga ettik bilmiyorum. Bir kere bile bagirmadim. O sinirlenince hep sustum alttan aldım ama bir türlü susup tamam geçti sinirim diyemedi. Üstüne koyarak devam etti. Aylar geçti ayrı kaldim. uzuldim kahroldum kendimi yedim yedim bitiremedim. hep geri geldi. Ben daha çok verdim kendimden o hep kaçtı. Yanlış yaptım evet ama onu sevmeyi bırakamadım.
İkinizde fevri karakterlere sahipsiniz demek ne kavgasi bu anlamadım neyi bölüşemiyorsunuz. Gül gibi geçinip gidin
Belki de ben sevdim o sevmedi. Hayatta en çok merak ettiğim soru. Beni sevdi mi. Sevmedi dersem yaptıklarına nankörlük olur. Sevdi desen kavga etmek için bir cümlede bırakıp gitmez.. belki de o bir cümleye kadar coooookkk cümleye sabretti kendi dünyasında
Birisi sizi sevmiyorsa zorla yanınızda durmaz tabi duygularınızla hareket ettiğinizi varsayarak söylüyorum. Sizi kırmaktan incitmekten korkar ama sürekli kaos ortamı varsa sevgide olsa çok zor olur anlaşmak birisi alttan almalıydı susmalıydı yani bazen susmak günü kurtarıyor. Bence susmak dersleri olmalı insanlar konuşarak anlaşamıyorlar belli ki
Ben son üç ay hep sustum. Ne söylerse sustum. Ne derse desin ağzından çıkan sözcükler ne olursa olsun ben onu kaybetmek yerine gururumu kaybederim dedim.
Olmadı sonuç itibariyle ciddiden mevzu nedir yani bu sürüklenme hissiyatı yaşıyorsak hala umut vardır.
Ben o umut için hala aynı sehirdeyim. Ararsa yanina gidebileyim omzuma başını koyup bana kızsa da sevse de
🪼umarım umarım iyilikler sizi bulsun
O gelsin bana yeter. Geri kalan tüm sevinçler tüm güzeller tüm iylikler baharlar yeşillikler herkesin olsun. O gelsin bana yeter
Hayırlısı olsun öyle deme ben çocukken kardeşim olsun bundan sonra hiçbir duam kabul olmasa da olur dedim. Oldu ve yaşamadı. Hayırlısı ne ise o olsun gayri.
Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun. Allah sizlere sabır versin.
Olmaması ölmesinden daha iyidir bazen öyle düşünün. Amin ecmain
Bu aralar tek duam var. Aradığında nasılsın demesi. Ben de bitmiştim şimdi yeniden var oldum demek