Giden başkasını bulur da kalan ne yapar?

Merhaba arkadaşlar. Uzun süren bir ilişkide çok fazla ayrılık yaşadık. Başlangıçta sorun bende idi. Bunu kabul ettim ve defalarca da özür dileyerek gönlünü almaya çalıştım. Ancak bir türlü benim yanlışlarimi silemedi kafasında. Aldatma olmadı hiç aramızda. Aylarca ayrı kaldık bir mesajına yine herseyimle gittim yanına. Su an ayrıyız ve galiba bu sefer dönmeyecek. Ben ulaşamıyorum kendisini. Onu o kadar çok seviyorum ki herşeye rağmen bir selamina maziyi silerim. Son üç ay çok sabrettim üzerime çok gelse de hep sustum kalbini kazanmaya çalıştım. Beni bazen o kadar çok seviyordu bazen de öyle sinirleniyordu ki benden nefret ediyor sanıyordum. Ailem ailesi çevremiz hiçbir kimse bizim olmayacağımizi soyluyor ama ben 19 gün oldu bir saniye bile aklımdan çıkaramadım. oyle güzel bir gülüşü öyle güzel bir kokusu var ki sanki onunla olan iyi kötü tüm anıları unutursam hayatım karanlık odalarda göz yaşları ile sürecek. Koca şehre sığmıyor bedenim. unutmak kolay derler de zor olan sevdiğinin yokluğuna alışmak

Giden başkasını bulur da kalan ne yapar?