Babam il dışında inşaat yapmaya başladı bende o işi öğrendiğim için il dışına çıktım vs ara ara geliyordum yine oturduğum yere kızla görüşüyorduk ama uzaktan yapamadım birde bir kız daha vardı alt sokağımdaydı kızla sürekli beraberdik vs geçen sene de sınav senemizdi kızın annnesi laf yaptı rencide etti kızı falan bende boş ver dedim ilerde tekrar deneriz dedim öyle 2 kız daha varda onlara gerek yok ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Şöyle tıklatıyom ama nafile xD
Umutsuz olma. Çok genç yaşta doğru insanı bulmak pek mümkün değil. Hayat tecrübelerden ibaret. Doğru zamanda doğru insanlarla karşılaşman dileğiyle
Yok denk gelmedim ama sanalda sevdiğini idda eden olmuştu yiyorsa reelde sevcekti arkadaş sanal sevgilere tokum 😂
Geldim. Rabbim sağ olsun en azından o seviyor.
Kıymetini bil
Biliyorum da. Rabbim seviyor o anlamda demiştim. 😅
Sanırım geldim. Fakat bazı insan için ben bazıları içinse karşımdaki doğru kişi değildi. O yüzden bu yaşıma kadar bekar kaldım
Çok denk geldim fakat kıymetlerini bilemedim. Şu an pişmanım desem yalan olur çünkü olmayınca olmuyor
Hiç inanmadım. Biliyorum çünkü kendimi. Ben sevilecek adam değilim.
Çok fazla sevgiden zarar gördüm. Dozunu tutturana rastlayamadim
yastık var işte yatınca uyuyorum :D daha yatmadım ama
Sevmeyen olur mu canım sen güzel bir kızsın mutlaka biri çıkar. Daha bu işin en başındasın
Evet...
Bu ara çok duygusalım dokunmayın ağlarım...🙄
denk geldigimi düşündüm acı bir şekilde olmadıgını anladım
Bikere denk geldim ama yanılmıştim. Üzerinden 10 sene geçiyor. Sevgi aşk diye bişey yok onu anladım
Geldim evet ama olmadı
Neden peki
Babam il dışında inşaat yapmaya başladı bende o işi öğrendiğim için il dışına çıktım vs ara ara geliyordum yine oturduğum yere kızla görüşüyorduk ama uzaktan yapamadım birde bir kız daha vardı alt sokağımdaydı kızla sürekli beraberdik vs geçen sene de sınav senemizdi kızın annnesi laf yaptı rencide etti kızı falan bende boş ver dedim ilerde tekrar deneriz dedim öyle 2 kız daha varda onlara gerek yok ya
Bi tanesi de ben Djlik yapıyorum clublara gidiyorum diye sevdiği halde ayrılmıştı
Arkadaş olarak seven çok oluyor
Şanslısın
Biraz evet kafa dengiyim çünkü ancak çekingen olduğum için kötü bişi 😄
Sevindim senin adına
Tşkler umarım sende denk gelirsin
Gelemeden ölüp gidecem
Bir iki kez evette ben sevemedim onları.
Geldim geldim 5dkya ordayım
Beni gerçekten sevene asla denk gelemedim.
Denk geldim ama olmadı