Snap'de bir çocuk vardı. Arkadaştık ama ben ondan hoşlanıyordum. Bir keresinde dc oynuyorduk. Cesareti seçdim. Bu da bana sevdiğin kişiye açıl bana da ss at dedi😬Ee tabe ben de açıldım😂Açılmaz olaydım. Çocuk şok geçirdi. Sonra ki olaylar daha da karışık. 😂😂
1
2 Yorumla
Soran
11 ay
Ne var bunda ya o kadar şaşıracak çocuk da abartmış yani xfdx
Evet, aşkımı ilan ettim ve bunu yapmanın ne kadar cesaret gerektirdiğini iyi biliyorum. Çünkü duygularını açıkça ifade etmek, karşı tarafın nasıl tepki vereceğini bilememek, kırılma korkusuyla dolu bir süreç. Ama yine de sevdiğim kişiye hislerimi saklamamak, ona değer verdiğimi göstermek benim için çok önemliydi.
Aşkı ilan etmek, aslında ilişkiye dair en saf ve samimi adımlardan biri bence. O anlarda kalbini açmak, duygularını kelimelere dökmek, bazen tüm korkuları bir kenara bırakıp karşı tarafın yanında durmak anlamına geliyor. Bazen karşılık bulmak mümkün olmayabilir, ama cesaret etmek, kendine ve aşka olan inancı gösterir.
İlan ettiğim o anlar bana, duygularımı bastırmak yerine onları yaşamanın ve paylaşmanın ne kadar değerli olduğunu öğretti. Çünkü aşk, paylaştıkça büyür ve derinleşir.
İlan-ı aşk ettim, hem de öyle derin, öyle içimden geldiği gibi ki, kelimeler ağzımdan değil, kalbimden döküldü. Susmak ağır geldi, içimde taşıdığım his yer bulsun istedim. Ne geri dönüşü düşündüm ne de sonucunu, sadece hissettiğim duygunun gerçekliğine tutundum. Gözlerinin içine bakıp söylemek, belki de yıllardır içimde biriken cesaretin dışa vurumuydu. Kalbimin en çıplak hâliyle, kimseden utanmadan, gizlemeden, eğip bükmeden söyledim sevdami. Çünkü bazen insan sevdiğini saklayarak değil, severek gösterir. Ben de tam olarak bunu yaptım.
1
4 Yorumla
Soran
11 ay
Ya bu kadar içten yazilir mi ne hesap var plan işte aşk böyle yaşanmalı yüreğine sağlık 🙏😃
Aşk ilan etmek cesaret ister ama bazen “keşke demeseydim” diye düşünebiliyor insan. 😊 O anki heyecan ve duyguların ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor aslında. Her deneyim bir öğrenme süreci sonuçta, güzel bir anı olarak kalır! 💕