Merhabalar. Ben 1 ay önce evlendim. Evlenince eşim bana borçlarını ve tüm para birikimini söyledi. Ben normalde x sanırken parası y miş. Borcunu 1 sanırken 2 ymiş. Ben evlenmeden önce onunla paralarımızla ilgili her şeyi konuştuğumuzu sanırken bilmediğim detaylar olması beni baya etkiledi. Ben ona maddi açıdan her şeyimi söylüyordum. Onun da söylediğini sanıyordum. Bu güvenimi ister istemez sarstı. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama sormak istedim.
ben mi evlenmeden önce söyleyerek hata ettim bilmiyorum. Ona kalsa 1 Yıldır böyleymiş ama o 1 yılda çok maddi konular konuşuldu söyleyebilirdi. Bilmiyorum basit bi konu gibi gelebilir ama etkilendim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Basit bir şey değil. Etkilenmen gayet normal. Ve bunda haklısın da.
Ama o çok normal bi şey gibi söyledi. Parasal konu diye bi şey demek istemedim. Sadece sonradan duymak üzdü ben sana her şeyimi evlenmeden önce söyledim paylaştığımızı sanıyordum dedim. Hiçbir şey de demedi
Bilmediğin daha neler var kim bilir.
İşte bu beni çok korkuttu aslıdna. Çğnkü benim şüphelendiğim şeyler önceden vardı. Bu parayla ilgili bi konu ama başka şeyleri de tetikledi. Bide çok ilginçtir annem beni bunla ilgili uyarmıştı. Sen çok her şeyini söylüyorsun bence emin ol karşı taraf senin kadar paylaşmıyordur gizli alanın olsun vs diye. Bunu küçük konularla ilgili de demişti. Hep dedikleri de çoktı bilmiyorum
Anneler hep haklı çıkar 😁
Soylememek istemistir sonucta bir borc vae ve vazgecmenden korkmus olabilir
Öyle büyük miktar değil ödese öder hatta ama ben bunu söylememiş olmasına şaşırdım. O bana söyledi ben de benden yana bilmediğin bi şey yok ben her şeyi söylemiştim evlenmeden önce dedim. Kendimi enayi gibi hissettim bilmiyorum. Biz maddi konularda da birbirinizi yönlendiriyorduk çünkü
Erkek biraz daha ketumdur bu konuda ama
Sen herşeyini söylerken onun söylememei düşündürücü. Daha ilk zamanlardan böylr bişey olması da çok iyi olmamış. İlerde bazı konularda hep aklında soru işreti olabilir acaba dersin hep. Kendini nasıl hissettiğini anlıyorum ama tarif edemiyorum.
ketum sinsi biriymis. saklamamasi lazimdi. gerci saklamasi negatif anlamda sanirim
Nasıl desem onun benle her şeyi paylaşmadığını bi şeyler sakladığımı düşündüğüm dönem bınu demesi beni inanılmaz etkiledi. Hani paylaşsa benim bi şey yapmayacağımı da biliyor. Ne bilim ben canım gibi şu kadar param şuyum var derken o olanın yarısını söylemiyormuş. Kötü hissettim. Birde birkaç hafta önce öğrendim. Bizim 7 senelik ilişkimiz vardı az da dğeil
oynamis ben oyle dusunurum. kotu ihtimalleri fazlasiyla dusunmus. ayrilir bosanir vs olursaniz gibi
Nasıl yani anlamadım
saklamis belki ailesiyle konustu oyle soylediler sana. yaslanriniz kacti
Eşim beni vurur öyle yapsam
Ben çok bozuldum ama farketmedi. Konu para değil aslında. Ben her şeyinizi paylaştığımızı sandığım konuda onun oaylaşmaıdğını benim enayi gibi paylaştığımı görmem beni üzdü
Konuşabilir miyiz biraz
Olan olmuş bunun için boşanacak değilsin takma
Yok böyle büyük miktarlardan bahsetmiyorum. Ama biz evlenmenden önce tüm paralarımızı vs söylüyorduk onlar hariç söylemiş hep ben de hep olanı söyledim. Benden yana bilmediği bi şey yok üzdü bnei
Trip at yaklaşma biraz çeki düzen versin kendine
Anlamadı bile kafası farklı yerdeydi diye. Onu tanıyorsam söyledim ama modundadır dömdmdm