Bir erkek hayal edin. Çok dürüst, çok akıllı ve iyi birisi. İyi bir işi ve evi falanda var. Fakat bu kişinin tek kusuru kel olması. Onun dışında bir kusuru yok. Şimdi ya kellik bazılarına yakışıyor ama diyenler falan olacaktır, bu erkeğe yakışmıyor abi. Onu yaşlı ve olduğundan büyük gösteriyor.
Gelelim soruya: Böyle bir erkek size teklif etse düşünür müsünüz? Yoksa kel sevmem diyip direkt kafanızda eler misiniz?
Gelelim soruya: Böyle bir erkek size teklif etse düşünür müsünüz? Yoksa kel sevmem diyip direkt kafanızda eler misiniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Düşünürüm. Babam da öyle ve seviyorum yakışıyor babama. O kişiye de yakışıyorsa olabilir
Yakışmıyor abi yakışıyor olayını kafanda kurma. Adama kellik yakışmıyor nokta. Ama karakter olarak on numara birisi. Evet şimdi görüşlerini alalım...
Olabilir yani neden olmasın. Saçı olupta karaktersiz olan onca erkek var adam bile demiyorum.. Ona göre yani
Bana kalırsa sırf vicdanın yüzünden böyle diyon gerçek hayatta böyle birisi karşına çıksa istemezsin sanmıyorum
Ne alaka vicdanla ya.. Karakter tipten daha önemli.. Doğru düzgün insan kalmamış bu devirde.
Valla mantığı ile hareket eden kadın görmedim ben bu devirde. Bak şimdi gerçek hayatta bu senin anlattığın senaryo nasıl oluyor anlatayım. Şimdi böyle birisini senin tanıyıp ve aşık olman için ortalama 6 ay gibi süre lazım belki daha az da olabilir ya da daha fazla. Her neyse bu 6 aylık süreçte sen bu arkafaşı daha tanımadığın için alıcı gözüyle bakmazsın. Sıradan bir kişi olur ve onu sevmen için önünde daha 6 ay var. Fakat bu 6 aylık zaman diliminde senin hayatına girecek tek erkek o mu olacak sence? Tabiki hayır. Ondan çık daha yakışıklı erkekler girecek. Ve sen daha o insanı tanımadığın için yakışıklı olana kalbini kaptırıp ondan hoşlanacaksın. Çünkü kadınlar iyi ama çirkin bir erkeği belki 6 ay bekletirler ama sırf çekici ve yakışıklı diye başka bir erkeğe 6 dakika da numaralarını verebilirler. Bu senaryo çoğu zaman böyle olur.
Beş parmağın beşi bir değil..
Öyle ama istisnalar kaideyi bozmaz
Bişey diyemiyorum..
Haklı olduğumu bılıyon o yüzden bir şey diyemiyon
Haklı değilsin.. Dediğim gibi beş parmağın beşi bir değil.. Sen kafanda öyle kurmuşsun herkes öyle sanıyorsun o yüzden bişey diyemiyorum
Valla keşke sen haklı olsan beee! İnan bunu tüm benliğimle isterdim. İnan isterdim ama maalesef ki ben haklıyım. Senin dediğin azınlıkta olan bir kesim için geçerli. Desenki 100 kişide 5 tanesi senin dediğin gibi olsun hadi. Kalan 95 tanesi benim dediğim gibiyse ben haklı olurum. Sen diyon ki piyango sana çıkacak sabret. :) he canım he istatistikler%95 oranında kaybedeceksin diyorken bana çıkacak hee :)
Bişey demiyom.. 🤫
Neyse yarın iş var, iyi geceler diliyorum. Sohbet içinde tşkler...
Rica ederim. İyi geceler 🙏🥀
Saç ektir en iyi çözüm bu senin için. Karşı taraf seni tanımadan büyük ihtimal bu yüzden reddeder. Ya da sen öyle düşünürsün.
Soruma cevap verirsen sevinirim. Böyle bir durumda ne yapardın?
Çok kafana takıyorsan saç ektir
Soruya cevap ver hele sen
Muhattap bile olmam
Dürüstlüğün için tşkler
Rica ederim