- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılYüzünü görmek bir yana dursun sadece hayalinle bile asırlarca yaşayabilecek kadar aşka sahibim. Dokunmayı geçtim, sadece rüzgâr kokunu getirse razıyım. Gözlerini görmek ne haddime, gözlerim göz kapaklarına değsin yeter. Sadece senin olduğunu bilmek, sadece yaşadığını ve benimle aynı zaman dilimi içinde nefes aldığını düşünmek bana yeter. Şimdi söyle bakalım sen ne kadar aşka sahipsin anlatılır mı aşk... yoksa bizimkisi bir safsata mı? aşk yokta biz mi kendimizi kandırıyoruz? Aşk ile bakmak gönülle bakmak demektir. Gönlümüzde aşk varsa gözün gördüğü güzeldir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAşkı tarif etmek hayatı anlatmak gibi aslında.. ve herkes hayatı farklı yaşar olanı biteni farklı yorumlar.. kimisi aşkı bir heyecan olarak görür kimisi aşkı hayatın anlamı olarak..
kimisi aşkı korkutucu bulur kimisi aşkı kucaklayıcı bulur kimisi aşk bana gelmesin der kimisi aşka koşar ayaklarının kanadığına bile bakmaz...
İnsan önce kendini sevmeli kendine saygı duymalı sonra da ne istediğini bilmeli eğer ne istediğini bilirsen aşk gerçekten seni tamamlayacak birisinin hayatına girmesiyle gelişen heyecanlı bir serüven..
Samimiyet ve güven var oldukça..
Yoksa birisi sever birisi sevmez birisi aşığım sanır aslında tek deri yalnız kalmamaktır sonra aşk üzerine büyük aforizmalar yazar gerek yok.. aşk her insanın kendince yaşadığı ve bir başkasının aşkına benzemeyecek kadar özel bir duygudur11 Yorumla
Soran+1 yılDaha iyi anlatılamazdı..
Teşekkür ederim..🙏
Aşkın tanımı sevgidir sevmezsen aşık olamazsın. Hoşlanmayı sevmek olarak bilen bile var 🤦♂️ ama yanlış biliyorlar ne yazık ki hoşlanmak beğenmektir aşık olmak değil bir insana senden hoşlanıyorum denirse o insan onu sadece dış görünüşünden etkilenmiştir kalbini hissettiğinden değil
Aşık olmak sadece gözle görmek ile değil kalpten hissederek olur13 Yorumla
Soran+1 yılBunu anlayanlar o kadar azınlıkta ki..
Soran+1 yılBu devirde ne bekliyorsun ki.. ben varlığına olan inancımı bile yitirdim o insanları gördükçe..
- Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u +1 yılYapamam. Milletin “Aşk” tanımıyla benimki uymuyor. Bir çok kez anlattım Aşkın benim gözümde ne olduğunu. Hevesi aşkla karıştıran, bedenlerin birleşmesine, beş dakikalık zevki aşk sanan zihniyetler var karşımızda. Eskiden güzelmiş, eskide kalmış.
13 Yorumla
Soran+1 yılHer kelimen o kadar doğru ki..
üstüne söyleyecek söz yok..! 😏- +1 yıl
Maalesef, ah keşke doğru olmasaydı.
Soran+1 yılNeyseee demek en doğrusu şimdilik..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılAşk sarmaşık kökünden gelir ve kadın erkek ilişkilerinde ağaç erkeği sarmaşık kadını temsil eder. Sarmaşık ağaca sarılarak ağacın özsuyunu emer ve büyür büyüdükçe güneşini azaltır yani uzun lafın kısası sarmaşık büyür büyür ve büyüdükçe ağacı boğar. En sonunda ağaç ölür sonra devrilir ve the end. Biz insanlarda aşkın ömrü en fazla 3 sene derler çünkü Allah biz insanları en mükemmel şekilde yarattığı için ölmüyoruz aşka tolerans geliştirip hayatımıza devam ediyoruz. Sarmaşık gibi erkeği öldürmek isteyen kadın hedefine ulasamayip, tekrar dizayn edemediği için işler rayından çıkıyor. Bu bağlamda cicim ayları bitti deniyor. Yani şair doğru diyor derin mevzu...
19 Yorumla
Soran+1 yılCidden mükemmel.. söylenecek söz bırakmamışsın..
- +1 yıl
Boş yere mi prenses pamuktan Pinokyo odundan meydana geliyor 😊😊
Soran+1 yılŞunu da eklemek istiyorum, o sarmaşık olan kadın aslında ağacı sevgisi ile sarıyor. Tüm sevgisini erkeğe verdiği için de erkek bu sevgiden boğuluyor. Sevmeyi, özlemeyi, aşkı biz hiç olması gerektiği kadar yapamıyoruz. Sevince hep daha fazlasını verme derdine düşüyoruz. Aslında ilişkilerde hepsinin bir kararı olmalı ve verme alma dengesini iyi sağlamalı. İşte o zaman ne ağaç ölür ne de sarmaşık yuvasından olur..
- +1 yıl
Her şeyin fazlası zarar diye ne kadarda doğru demiş kim dediyse 😊😊
Soran+1 yılHalt etmiş o söyleyen..:)
Bende az yoktur işte, illa fazla fazla olmalı. Özellikle bu konuda..🤦♀️- +1 yıl
Balık burcu üyesi misin?
Soran+1 yılSu grubunun yengeç üyesiyim..
- +1 yıl
Yengeç burcu duygusal mı olur?
Soran+1 yılHmm.. kadını evet ama erkeği asla..🙄
Kadını da gizler, içinde yaşar, anlaşılmayı fark edilmeyi ve hissedilmeyi bekler..
Bunlarda gerçekleşirse işte o zaman tüm kartlarını ortaya saçar..
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılAşk bana göre kadının erkeği, erkeğin kadını saf ve temiz ama bi o kadar da sağlam bir niyetle birbirlerinin kâlplerinde ve hayatlarında ağırlamalarıdır...
Aşk bana göre dünyadaki cennettir...
Ve çok daha fazlası! 😎14 Yorumla
Soran+1 yılYaşayana ve yaşatabilene helal olsun..💛🤗
- +1 yıl
Helal olsun cidden😎
Soran+1 yıl💛🙏
- +1 yıl
💛🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok mümkün değil aslında, herkesin aşktan anladığı kendine özgü. Kendimce tanımlamaya çalışsam şöyle derim, bi sürü engelimiz varken olmazları olduracak gücü buluyorum kendimde, o bi çift gözü 1 dk daha fazla görebilmek için kendimi yırtıyorum, hep yanımda, her an yanımda hissediyorum, gözlerimi kapattığımda bana gülümseyişini görüyorum, hiç bilmediğim bi şehri sırf o var diye seviyorum, hiç tanımadığım insanlar sırf o seviyor diye yakınım oldu, bi sürü şey var böyle...
18 Yorumla
Soran+1 yılSen yaz ben okuyayım ya.. kitap gibi cümleler..😌
- +1 yıl
Teşekkür ederim, muhattabını etiketleyeyim @cilgin-haritaci❤️
- +1 yıl
Utandırmasan mi acaba 😍😍🙈🙈
- +1 yıl
@The_Muallime yazdıklarının benim gönlümün aynası olduğunu cok iyi biliyosun. Sana ilk yazdığım zamanı hatırlıyorum ne hissettigimi hatırlıyorum. Senden cevap beklerken kalbimin nasil çarptığını hatırlıyorum. Günler günleri kovaladıkça sana nasıl bağlandığımı seni nasil sevdiğimi hatırlıyorum 🥰 bunlar olurken yaşamanın ne demek olduğunu anladığımı hatırlıyorum. Hic eskimedi o heyecan hic eskimedi o mutluluk biliyo musun? Gün gün çoğaldı ve çoğalmaya da devam ediyor. Her sabah off bee tatil olsaydı keske bugün dedigim zamanlardan, hergün sabah olmasını bekliyorum... Sana kavuşmayı bekliyorum... Sabah olsun da bi an önce yuvama gideyim diyorum artık. Senin kalbin yuva oldu bana. Senin kalbin hayat oldu bana. Senin kalbin nefes oldu bana... İçtiğim suyun tadı değişti senle beraber, aldığım nefesin anlami değişti senle beraber. Rabbimin en güzel hediyesi oldun sen bana... Binlerce kez şükür sebebi oldun sen bana... Dua oldun sen banaa duaaa... Dualarımın sebebi oldun sen... En büyük duam oldun sen... Rabbim bizi birbirimizin içinden çıkarmasın... Rabbim bizi birbirimizin yokluğu ile sınamasın ❤️
Soran+1 yılŞuraya bi maşallah 🧿 koyalım..🤗
- +1 yıl
@The_Muallime zamanın en ağır oldugu anlarda, hasretin boğduğu anlarda Azer babanın şu sözünü hatırla "Çoğu Bitti Azı Kaldı"
Birbirimizi bulmak için ömür harcadık evet ama kavuşmak için az kaldı ömrüm...
Çoğu Bitti Azı Kaldı... ❤️ ❤️ ❤️ - +1 yıl
@izmirli2735 bin masallah 🧿🧿🧿🥰
- +1 yıl
@cilgin-haritaci çok gözyaşı, bin şükür, bi sürü bi sürü iyi ki ❤️🧿🧿
5 paragraf yazmaya gerek yok. Aşk bir annenin evladına bakışıdır bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılBir cümleye dünyayı sığdırmak gibi, sağol..
Aşk dediğin seni sevip sevmemesinin fark etmemesidir. Her şeye rağmen onu sevmektir. Sürekli onu düşünmektir. Onsuz hayatın anlamsız olmasıdır. Yorgunluk, hastalık ne olursa olsun onun sesini duyabilmek, gözlerini görebilmek için çabalamaktır. Aşk yorucu, acı verici, zor bir şeydir bu yüzden başarmak kolay değildir aşık olunduğunda da onun için herşeyi yapmak gerekir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Her aşk kendine özgüdür, farklıdır. Kelimelerle ifade edildiğinde basitleşir, özelliği kaçar. Zaten tarifi de yoktur sadece yaşanır. Yine de bir tarif isterseniz Cemal Safi'nin "Tek Hece Aşk" şiiri, aşkın ne olduğunu anlatır size.
11 Yorumla
Soran+1 yılOkuyacağım, teşekkür ederim..
+1 yılTevafuk bir soru oldu.☺️
Aşk, az önce kızımın bana şöyle demesiydi;
"anne, hangi çiçeği görsem sana benzetiyorum, sen benim rengarenk çiçeğimsin"11 Yorumla
Soran+1 yılAllahımmm.. maşallah prensese. 💛
+1 yılAşkın tanımı yoktur. Tanım yapmaya çalışanlar aşkın ne olduğunu daha tatmamışdır
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılKarşındaki naparsa yapsın ona kör kütük bağımlı olmaktır.🤔Aşk, "Kemal'im yapmazdır" 😂😂😂
12 Yorumla
Soran+1 yılNe geldiyse başımıza kemalim yapmaz diyenler yüzünden geldi..
Şu sineğe uyguladığını şunlara da yapsana..😂😂- +1 yıl
Ahh keşke keşke ama elim acır kendime kıyamam 😂
Bence aşkın tanımı yoktur ya. Çünkü gerçek aşkı bilseydik aşkı kalbimize koyana aşık olurduk..
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru..
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılAşk tanimlanmaz ki istediğin kadar kelime öğren istediğin kadar gez gör yaşa ama anlayamazsın hissedersin yine anlayamazsın anlatamazsın manası derin bir duygu biraz yaralı biraz kabuklu tanımı zordur aşkın anlatılmaz...
10 Yorumla
+1 yılTanımını yapamam hiç aşık olmadım.
Benim aşk tanımım kalıplara sığmaz zaten.12 Yorumla
Soran+1 yılÇok iddialııı..😳🙃
- +1 yıl
İddia değil gerçeğim.
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılBoş heves , mantıklı düşünmeyi bırakıp kendini gereksiz yere kaptırma hissi
132 Yorumla
Soran+1 yılYaşarken güzel ama, deme öyle..🤦♀️
- +1 yıl
Güzel sanıyorsunuz. Güzel olmuş olsa içinde en ufak şeyden kıllanma , takip etme , tribe girme ve kaybetme korkusu olmaz.
Haksız mıyım?
Soran+1 yılHaklısın, o yüzden güvensizlikler, tahammülsüzlükler bunu karalıyor. Neyse detaya gerek girmeyeceğim ama Önemli olan bu konuda bana göre iki tarafında birbirine gösterdiği tutum.
- +1 yıl
Saygı
Anlayış
Empati
Sevgi
Veee olmazsa olmaz beraber eğlenebilmek varsa tamamdır.
Soran+1 yılNedense insanlar 2. Şıkta sınıfta kalıyor..
Aslında bunları başarmak hiçte zor değil.- +1 yıl
Bunlar zaten başarı değil olması gereken her insana yüklenmesi gereken kavramlar.
İnsanlar çığrından çıktı hep bu yüzden 😔
Soran+1 yılÇünkü insanlar bencilleşti. Empati duygusunu kaybetti. Manevi duyguların varlığını unuttu. Artık ilişkiler çıkar-menfaat üzerine kurulu. Neyse ya bu konuda fazla doluyum, o yüzden hiç açmayım..
- +1 yıl
Ooowwww azıcık daha üstüne gitsek baya baya sövecek gibisin 😔
Soran+1 yılBu sadece ikili ilişkiler için değil arkadaşlık içinde aynıları geçerli. İnsan artık bazı şeyleri kaldıramayacak yaşa gelince haliyle sabrı da tükeniyor.
- +1 yıl
Çünkü insanları tanıyoruz ve gözümüzün önünde ki o pembe perde kalkıyor 😔
İnançlı arkadaşlar ne diyordu heee Allah herkesin karşısına hak ettiğini çıkarsın
Soran+1 yılKimsenin karşısına kimseyi çıkartmasın ya, herkes yerinde sağ olsun. Ben artık uzak ve tek kalmayı tercih ediyorum.
- +1 yıl
İzmir İzmir olalı böyle soguma görmedi be İzmirli 😔
Allah belamı vermiş ne çok İzmir yazdım ya 😂😂
Soran+1 yılHahaha.. İzmir’i bugün çok anan oldu nedense..
soğumak bazen en doğru karar oluyor, hiç değilse bozulmuyorum..
- +1 yıl
Soğumak iyidir gerçekten bak. Yıllardır faydasını çok gördüm.
Direkt sen kim köpek kafasına giriyorum
Soran+1 yılHiç değilse hadlerini bilmiş oluyorlar..😒
- +1 yıl
Bunu derken üzgün surat atman kaçıncı seviye İzmirli 😂😂
Soran+1 yılO “ sizi umursamıyorum “ adlı surat ifadesi bir kere 😂 senin o oturumu kapatman yaklaşıyor anlaşıldı..😂
- +1 yıl
😏 şunu atsaydın keşke 😂😂
Oturum kapatırım biraz sonra 😔
Soran+1 yılHeh işte o da senin o köpekli yorumuna uygun olan surat..😂
- +1 yıl
Pekte kibar bak cümleyi tam yazmıyor bile 😂😂
Soran+1 yılHahahaha.. bir İzmirliye yakışmaz diye..😂 ama ondanda ağırlarını söylediğim oluyor..🤔
- +1 yıl
Ondan da ağır hadi ya ne dedim eşşşek kafalı falan mı 😂😂
- +1 yıl
Dedin *
Soran+1 yılÇok hafife alınıyorum şu an..🤦♀️😂
Hayvanların adının dahi geçmediği türden ağır diyebilirim..🙃- +1 yıl
İnsanları karıştırıyorsun o zaman daha ağır ne olabılır ki 😏
Soran+1 yılHesabımı hala seviyorum ve hala gitmeyi düşünmüyorum, zorlama boşuna o yüzden..😂
- +1 yıl
Hesabına aşık izmirli yapmışlar 😂😂
Soran+1 yılKendine ait olan her şeye değer veren bir İzmirli diyelim biz ona..😏
- +1 yıl
Emojıyı de dızladın bak helal olsun 😂
Soran+1 yılKlavyem bana da sunuyor onu..😂
- +1 yıl
Sunuyor falan harbiden baya kibar ya 😂
Ben üstüne basarsam klavyem eşek gibi yazacak derdim ben olsam 😂😂😂
Soran+1 yılHahahah.. biz de böyle yapacak bir şey yok :)
+1 yılAşk bambaşka bir şey ya, aşk zor değil hepimiz aşık olmak için doğuyoruz, kitaplar filimler hep bunu anlatır, böyle mükemmel büyülü bir an, iki insanın ruhunun buluşması, daha sonrada kopamazlar birbirinden, bütün zorluklara göğüs gererler..
belki tanıdık gelmiştir.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sevgi mi Artık kamyon ardı yazılarda
Aşk lüks mekan içinde pahalı kahveler adını ağaçlara kazımazlar
Sen tatlı gör ama acı pastan, paran bitincede acımazlar...10 YorumlaHerkesin yüksekten atmaya bayıldığı esasında kendinden başka kimseyi sevemeyecek insancıkların hayatımıza girip hayatımızın orta yerine selam çaktığı bir sey
10 YorumlaKarşıt cins açısından ise yapamam daha aşık olmadım. 😃 Manevi aşklarımın da tarifi olmaz sadece yaşamasını bilirim. Yazarak değil yaşayarak öğrenirim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılAşk sinir stres hüzün vb. bilumum boktan duygunun yogrulması ile her insan evladının en az bir kere başına gelen sonu genelde kötü biten bir duygu durumudur.
10 Yorumla
+1 yılFuzuli; aşk acısından duyulan mutluluğun temsilcisidir.. yani aşk ulaşılamamazlıktır. Elde edildiginde biter
11 Yorumla- +1 yıl
Ama yağmurlu bir İzmir akşamında rakı içmek bir aşktır
- Aşk İlişkileri konusunda 27,3b cevap paylaştı.
+1 yılTam da böyle bir şey
https://youtu.be/QwDkLk3BQTg10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapamam. Aşk tanımsız duygular kümesi ile ilahi duyguların kesişimidir.
113 Yorumla
Soran+1 yılBunun benzerini bir kitapta okumuştum..
Cevap sahibi+1 yılHangi kitap bilmiyorum ama kitapların yazmadığı cümlelerde aramak gerek aşkı. Hatta aramamak gerek, rastladığın yerde kabullenmek. Böylesine amansız bir duygu fırtınasının en korunaklı yerinin sadece fırtınanın merkezi olduğunu kabul etmek gerek.
Soran+1 yılYaşamadan, oturur saatlerce destan yazabilirim.. ama gel gör ki bir insan kuluna o yazdıklarımı uygulayamam. Çünkü biliyorum ki heba olacak..
Cevap sahibi+1 yılUyguladığın an aşk terk eder zaten bedeni. Aşkı aşk yapan onu içinde yaşamak Şems gibi.
Soran+1 yılŞemsin aşkını mevlana bile kabul etmeye korkmuşken bize konuşmak düşmüyor..:)
Cevap sahibi+1 yılYine de Yunus tanımlıyor aşkı en güzel biçimde. Aşk tanımlanamaz diyor. Bize de boyun eğip duyguyu hissetmek kalıyor. 😊
Soran+1 yılNoktayı da o koyuyor zaten..☺️
Cevap sahibi+1 yılYunus da Mevlana da Şems de Mevla’nın yanında. Sen koy noktayı. 😅😊
Soran+1 yılAşklarını da alıp bu diyardan göçtüler.. onlardan sonra aşkın adı kaldı..🙂
Cevap sahibi+1 yılAhh o güzel adamlar ve güzel atlar. Masallar diyarının en güzel köşelerinde şad olsunlar. 😊
Soran+1 yılÇok amin..🙏 Biz de bıraktıklarıyla bir şeyler öğrenip yetinmeye çalışıyoruz işte..:)
Cevap sahibi+1 yılVar olsunlar. 😊
Soran+1 yıl🙏😌
+1 yılEn büyük yalanlar rakı masasında oluyor yavrum hiiic öyle şey yapmayın
Akşam soyledigini sabah hatirlamiyor adam10 YorumlaBilmeyenlerin konuştuğu, bilenlerin sustuğu şeydir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılAşk bir delilik halidir. Akıl boşalır, kalp tutulur. Keyifli günler.
10 Yorumla
+1 yılBirine mermi dolu bi silah verip seni öldürmemesini ummak
10 YorumlaAşk kelimelerin yetersiz kaldığı harika bir duygu anlatılamaz yaşanır
10 Yorumla
+1 yıl😄😄ayık kafayla anlatmak mümkün değül demekki.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılGeçici körlük... Hastalık hali... Aptallık...
10 Yorumla
+1 yılBana göre aşk çok sevmektir (ama kendimizi djdjsj 😄).
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılKalp dediğin atıyor zaten önemli olan ritmini değiştire bilendir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı. Karşılıklı sevgi saygı cinsellikuzun süre baglilik
10 YorumlaNe üstadlar yapamamış ben nasıl yapayım? O bizi aşar...
10 YorumlaAşkın tanımı yok bence çünkü aşk hissedilen bir şey istediğin kadar tanım yapmaya çalış hissetmeyen bir insan için tanımı da geçersiz olur.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞair saçmalamış ve bence kendine farklı bir meslek seçsin.
00 Yorumla Yapamam çünkü aşk olayına inanmıyorum. Benim için sadece sevgi var.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılAşk bir arzulamadan ibarettir merak isteği istek duyma özleme hep onu düşünme
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yaparım tabi ancak uzunca bir vakit ayırman gerek bana, mesela bir ömür... 😊
00 Yorumla
+1 yılAşk benim uzak durmam gereken bir şey. Kimi sevdiysem maalesef gittiler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılAlsancak, Konak, Bayraklı, Göztepe… heryerde konuşabiliriz mesele aşk olsun yeter ki.
00 Yorumla aska inanmiyorum o yuzden tanzimi icin hayal diyebilirim
30 Yorumla
+1 yılYapamam efendim, yaşamak gerek.
13 Yorumla
Soran+1 yılPeki yaşarsak tanımlayabilir miyiz sence..
- +1 yıl
Tanımlayamayız bence, tanımlıyamıyorum çünkü.
Soran+1 yılBen de yapamadığım için yapabilen çıkar mı diye merak ettim..:)
Aşk tarifi olmayan bir duygudur aşk karşılıksızdır karşılıksız yaşnır bir taraf sevmiyorken bile sen sevebiliyorsan bu aşktır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 😂 Hayatı zindan etmenin tarifi olur mu
12 Yorumla
Soran+1 yılHiçte bile, sen öyle san..🙄
+1 yılAşkın tanımı ilahidir gözle görülmeyeni sevebilmektir diğerleri sadece mecazdir
10 Yorumla
+1 yılsu anlık inanmiyorum ama ask varsa pek sanmıyorum ama o zaman soz guzel bi tanım yapıcam
10 YorumlaAnneden ayrışmanın yarattığı boşluktan önceki bir olma evresinin yeniden inşası
10 YorumlaAşk meraktır...
20 YorumlaAşk geçici bir körlüktür.👍
20 Yorumla
+1 yılAşk vuslattan önceki son saniyedir.
10 Yorumlaaşkın tanımı yok bende
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Bir tanesi hariç hepsi yanılgıdır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Tanımı olmayan duygular topluluğu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılAşk deliliktir
10 Yorumla
+1 yılBirini kendinden bile çok düşünüp sevmektir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYapamam çünkü varlığına inanmıyorum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir insana duyulan tutku işte
10 Yorumla Bana göre aşk acı çekmektir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAşık olmadım oyüzden yapamam
10 Yorumla Aski kimse anlatamaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bilmem hiç yaşamadım
10 Yorumla- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım