Biri beni o kadar çok sevsin ki içimdeki boşluğu doldursun...

Biri beni o kadar çok sevsin ki içimdeki boşluğu doldursun...
Ben aşka inanmıyorum ama aşkın tanımını yapmak zorunda olsaydım Aşk, insanların birbirine duyduğu yoğun duygusal bir bağdır. Aşk, sevgi, tutku, saygı, bağlılık ve sadakat gibi duyguların birleşimi ile karakterizedir. Aşk, zaman içinde gelişen bir duygu olabilir ve zamanla derinleşebilir. Aynı zamanda, bir kişinin hayatındaki en yoğun ve duygusal deneyimlerden biridir. Aşk, insanlar arasındaki ilişkilerde önemli bir rol oynar ve çeşitli türleri vardır. Aşk, romantik bir ilişkide yaşanabileceği gibi, aile, arkadaşlar ve toplum içinde de yaşanabilir. Aşk, insanların birbirlerine duydukları hislerin yanı sıra, birbirlerine olan bağlılıkları ve sadakatleri de içerir. Aşk, insanların hayatında mutluluk, memnuniyet, şefkat ve anlam arayışlarını karşılayabilir. Ancak, aşk aynı zamanda hayal kırıklıklarına ve acılara da neden olabilir. Aşkın farklı yüzleri vardır ve her insan için farklı anlamlar taşıyabilir.
Duyguların en uç noktada savaşmaya başladığı, karmakarışık hissetmenin zevk verdiği, herseyde mantik arama halinin bu durumda asla çalışmadığı, zat-ı şahaneyi bugüne kadar eksikliğini hissettiğin diğer yarınmış gibi görme hevesi hali.. zamanla geçen bi hastalık gibi 😂
Geri dönüşüme gönderilse yeridir, dünyaya zarar veriyor, faydası da yok. Simle kaplı bazı insanların saf altından zannedilme hâli, nett!
Cevap
9Cevap
Aşk; hesapsız ve sebepsiz körü körüne bağlanmaktır.
Aşkın tanımı yok. Aşk tanımlara sığacak bir olgu değil, sadece yaşanması gerekiyor hiç bir kelime onun doğru karşılığını veremez
Aşkın tanımını yapamam. Yaşanması, hissedilmesi gerekir.
Aşk aynı amaçla karşılıklı aynı duygularla etkileşime geçip içimizde kelebeklerin uçuştuğu aramızda mantigin kalktigi durumdur
Ölümün sessizliği kadar sinsi, yaşamanın mutluluğu kadarda huzurlu.
Çünkü aşk kimine ölüm gibi kimine de hayat gibi gelir
Ben aşkıma sahip çıkamadım tanımını yapmasam daha doğru olur.
Bana göre aşkın tanımı yok çünkü aşk diye bir şey yok maalesef günümüzde
Hissederim yani. 8 milyar insanın arasından kalbim bir tek ona güm güm, bu aşk değil de ne.
Bir şeyi ya da kişiyi kendinden çok sevmek diye tanımlarım ben
Aşk tanımlanamaz, hatırlanır. Herkes bir şekilde tarif eder ama pek azı sahiden bunu yaşar ‽
Gelip geçici heves.
Lakin Allah aşkı öyle değildir,
aşkların en üstünüdür.
En güzele duyulan muazzam
sevgi ve saygıyı ifade eder.
Biliyorum ama anlatamıyorum..
Deliliğin en güzel hali
boş iş olarak yapiyorum..
ne sen varsın artık ne ben iki beden bir ruh
Abartılmış hayranlık ve cinsel arzu.
anlatılmaz yaşanır..
Mantıklı düşünememe