Amacı seks'ten öte sevgi olan, yakışıklı erkeksi bir gay nasıl bulabilirim? Ben de erkeksiyim ve kendim gibi birini bulamak isterim

Amacı seks'ten öte sevgi olan, yakışıklı erkeksi bir gay nasıl bulabilirim? Ben de erkeksiyim ve kendim gibi birini bulamak isterim

Gayler çok tatlı 🤗
Teşekkürler agam siz de öylesiniz 🥰
Ricalar. Gayleri çok seviyorum. İmkanın varsa yurt dışına çık ve kendine yakışıklı bir erkek arkadaş bul. Umarım mutlu olursun tatlı şey 😊
Teşekkürler😍
Görünüşünü çok merak ettim açıkçası 😊
Arkadaş olabiliriz istersen
Cevap
8Cevap
Merak etme sen böyle olduktan sonra arkana geçen çok olur 😬
Kanka ben aktiifm de, cinsellikle de işim yok bir sevgilim olmuştu onla bile anal vs olmadı
Ama sen dillat et malum biz gayiz ve erkeğiz seni bayıltıpv s*kede biliriz, arkanı kolla
Sana buna fırsat verecek kim 🤣 sana böyle bi bilgi mi geldi? Kendi kıçını kolla. kızlarla ilgileniyorum 🤣
Şöyle yazınca bile yükseliyorum sana karşı, bu kadar tahrik edici olmayı nasıl başarıyorsunuz ya. Arkandan gelip boynundan ısırmak isterdim bir tarafından da göbüşünü öpmek
Sen bı yaz bana da dalgayı bı verem sana
Benim eşim olur musunuz beyfendi?🥰
Oğlum manyak mısın la
Mesaj at bı * 🤣🤣
Sana aşık oldum
Yürü git
Ben de biseksüelim sevilsem yeter diyorum hep :/
Biseksüellere güven olmaz
:( üzdün
Sevgilim de biseksüeldi ve ayrıldı, biseksüellerin gözü kızlara da takılıdığı için o yüzden dedim. Sen hangi taraftan daha çok holanıyorsun?
Kişisinden kişisine değişiyor ben duygusal bakıyorum net bir şey diyemem asla
Ben de duygusal bakıyorum, artıkh erkes cinsel bakıyıyor, normal birr kişiyi bulmak zorlaştı
Ben de anlayamadım saf duygu siteyen yok hemcinsle de karşı cinsle de hep cinsellik odaklı bakılmaya başlandı. O da olsun tamamen olmasın demiyorum ama cinselliğe odak kayarsa duygular kayboluyor
Çok haklısın be🙂
İstersen tanışabiliriz seninle
Hm özelde biraz sohbet edelim o zman
Özelden sen çıkabiliyorsun
Çıktım
Yazdım
Türkiye'de maalesef çok zor böyle bir eş bulman :S
amerikaya git. orada gay nüfus daha fazla.
Rusyaya git orada güzel kız çok fazla
Bu söylediğin şu yukarki söylediğinden farkı yok bence. Kolaysa sen git, hangi parayla
hocam burada gay bulursunuz bulmasınada buranın insanı kötü. ayrıca gay nüfus çok az. yapabileceğim en iyi öneri bu.
Aslında az değil, Etrafındaki en az 10 erkekten biri biseksüel biri de gay bunu sakın unutma.
Sadece kendilerini göstermiyorlar ben de öyleyim. Erkeksi gayleri tanıyamadığınız için az sanıyorsunuz
Son derece nadir umarım bulursun
Gaylık bana tamamen cinsellik olarak geliyor
Ben öyle değilim
Sen gay misin?
Ben de gayim
Erkeklerden mi yoksa kadınlar mı daha çok tahrik oluyorsun?
Erkekle sevgili olmayı düşünür müydün
Hm:🥰 Peki
Üzüldüm be😥
Bilmem, üzülüyorum işte ben de bu gibi sitelerde aşk ilişkisi arıyorum ne kadar aptalım işte.
Değilim
Güzel anladıysan😅 napim pipimimi keseyim istiyorsun
Yok ben gayim, transeksüel olsam hadi neyse ama sen ceza olarak kesebilirsin sjsjsjs
bulamazsın trdeki herkes sks meraklisi
kalsın ya çekilmiyor
Gaysin yani?
bir şey yaşadım diyelim
Gay deilsin yani?😅
özelden anlatayım olayı istersen
Olur yaz
Senin çıkman gerekiyor
ekle beni
İştek attım mesaj gnderilmiyor
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar