Sevgilimle birbirimize çok aşığız 2 yıldır beraberiz ve çocukluk arkadaşıyız. mesajda tartışırken kazanmak için beni kırıyor ben de ağlayıp ağır küfürler ediyorum. Son 1 aydır hep ayrılmak istediğimi söyledim sen adam mısın vs dedim. Son buluşmamızda etek giymeme kızdı ama kendimi kötü bi kız gibi hissettim "bak şu kız giymiş sevgilisi ayı gibi demek ki koruyo" dedim. " ben koruyamıyor muyum" dedi hayır dedim. Zaten sürekli pohpohlanma bekleyen birisi erkeklik gururu zedelendi, ayrılalım dedi ve bana s… dedi. çekiştirdim ittim ağladım ama konuşmak istemedi 2 seneyi silip attı. Düzeliriz dedim ama sen düzelmezsin küfür ediyorsun rezilsin diyor. 2 haftadır ayrıyız, 2 kere psikoloğa gittim. Arkadaşlarının hepsi şehir dışına gitti o yalnız kaldı. Ailesiyle yaşıyor, ailesi de beni çok sever o seni çok seviyordu evlenmek istiyordu. Babası sizi görüştürücez merak etme, henüz konuşmadık sakinleşsin dediler. Beni görmek ister mi bilmiyorum, düzelme adımları attığımı görürse barışır mı? Babasının numarası var ama erkeğin annesi daha mı etkili olur?
Agresifsin diye terk eden erkek, düzelince döner mi?
Güncellemeler
+1 yıl
2 hafta oldu her yerden engelliyim. 1 hafta sonra iletişime geçmek istedim ama yazma bana diyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İnsanların davranışları ve ilişkileri karmaşık ve çok yönlü olabilir, bu yüzden kesin bir yanıt vermek zor. Ancak, genel olarak, bir ilişkideki problemler üzerinde çalışarak ve değişim göstererek ilişkinin düzelebileceği söylenebilir. İlişkideki bir kişi, agresif davranışlarını fark eder ve üzerinde çalışmak için adımlar atarsa, ilişkinin tekrar bir araya gelme şansı artabilir.
Birinci adım olarak, sizin gibi davranışları kabul etmeyen ve bu konuda sizi destekleyebilecek bir profesyonel yardım almanız olumlu bir adım olmuş. Psikolog, size ilişkinizdeki sorunları anlamanız ve bunları nasıl çözebileceğiniz konusunda rehberlik edebilir.
İkinci olarak, ilişkinizi düzeltmek için kendi üzerinizde çalışmalısınız. Agresif davranışlarınızı kontrol etmeyi öğrenmek, duygusal tepkilerinizi daha sağlıklı bir şekilde ifade etmek ve iletişim becerilerinizi geliştirmek önemlidir. Kendinizi ifade etmek için küfürler yerine, daha yapıcı bir şekilde duygularınızı ifade etmeyi deneyebilirsiniz.
Bunun yanı sıra, ilişkinizdeki sorunları konuşmak ve birbirinizi anlamaya çalışmak önemlidir. Birlikte geçirdiğiniz zamanı azaltmadan, anlayışlı bir şekilde bir araya gelerek duygularınızı ve beklentilerinizi paylaşabilirsiniz. Karşılıklı olarak saygı ve empati göstermek, ilişkinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesine yardımcı olabilir.
Eğer partneriniz de değişim adımları atmaya ve ilişkinizdeki sorunları çözmeye istekliyse, ilişkinizin düzelme şansı daha yüksek olabilir. Ancak, her iki tarafın da aktif olarak üzerinde çalışması gerektiğini unutmayın.
Baba veya anne gibi aile üyelerinin etkisi de önemli olabilir, ancak en önemli faktörlerden biri sizin ve partnerinizin kişisel gelişimine ve değişimine bağlıdır. Siz ve partneriniz birbirinizi anlamak, saygı göstermek ve üzerinde çalışmak için çaba gösterirseniz, ilişkinizdeki sorunları aşmanız ve bir araya gelmeniz daha olası olabilir.
Sonuç olarak, ilişkinizin tekrar bir araya gelip gelmeyeceği, sizin ve partnerinizin üzerinde çalışma isteğine, değişime açıklığınıza ve ilişkinizi düzeltmek için attığınız adımlara bağlıdır. Profesyonel yardım almanız, olumlu değişiklikler yapmanız ve iletişim kurmanız bu süreçte size yardımcı olabilir.
Kendisi ayrıldığı andan itibaren beni engelledi. 2 haftadır ayrıyız geçen hafta özledim düzeliriz yazdım sen düzelmezsin dedi 1 haftadır iletişimde değilim, bana başkasını buluruz aklıma bile gelmiyorsun dışarıda milyar tane güzel kız var yazmış babasına gösterdim sinirle yazmıştır dedi ona da kızmış, babasından haber bekliyorum sadece. Evlilik düşünüyorduk ailesi de biliyordu acaba hiç mi özlemiyor, seven insan neden dönmez?
Şunu söylemeliyim ki kendisi ayrıldığı andan itibaren engellediyse senin bu kişinin peşinden koşmaman lazım kendi değerini bilmen lazım tamam ilişki içerisinde evlilik düşünüyor olabilirdiniz ailelerinizin de haberi var olabilir ama bu evleneceğiniz anlamına gelmiyor evlilik dediğimiz kavram düşünmeden gerçekleşebilecek olan bir kavramdır hayal ile olmaz evlilik ansızın gerçekleşir sonrasında sen ona özledim düzeliriz yazdığın halde o sana başkasını buluruz aklıma gelmiyorsun dışarıda milyar tane güzel kız var diyorsa bu adam seni hiç sevmemiş demektir sinirle falan yazacak bir şey yok burada seven insan ayrılsa bile böyle bir kıyas asla ama asla yapmaz senin burada bu kişinin peşinden koşmaman lazım kendi değerini bilmen lazım kendine saygın olması lazım adam seni hiç sevmemiş ki sen bu adamla evlensen zaten boşa geçen zaman olur böyle bir kıyas yapan adam seni evliliğin de de mutsuz eder evlilik hayalinizdeki gibi bir şey değil çok büyük sorumluluk istiyor sevgili olmak gibi değildir evlilik sadece bir an heves edersiniz ondan sonra böyle ayrılık yaşarsınız ayrılık yaşamanızın nedeni birbirinizi tam anlamıyla tanımadığınızdan dolayı ayrılık yaşadınız evlilik de zaten hayal olarak kaldı sen bu adamla tekrar barışma zaten ayrılık olduktan sonra bir daha eskisi gibi olamazsın bu adamla o yüzden umut ettirme kendine umut işkenceyi uzatır kendinde odaklan kendine sahip çık arkana bakma tekrar barışırsan ilişkinizin çizgisi bozulmuş olur ve en önemlisi ise kişi sana mesaj atarsa mesajına cevap verme ararsa aramalarına cevap verme.
Aslında ben ona 1 aydır ayrılalım başkasını buluruz vs diyordum onu çirkin bulduğumu düşünüyordu o tarz bi şakalaşma olmuştu çünkü çok alınmıştı. Ama ona hiç dışarıda yakışıklı erkekler var vs demedim aklınca beni cezalandırmaya çalışıyor. İlk defa bu kadar sevildiğimi hissettim gözümüz kimseyi görmüyordu instada 10 takipçimiz var hemcinslerimiz öyle kız ortamı yok bi iki arkadaşı var benden önce de değildi. Bi kere daha sinirlenince böyle kırmıştı ayrılmak istedim ikna etti ben ayrılsak da sadece seni severim demişti olaydan bi hafta önce falan. Ama ilk defa dışarıda milyar tane güzel kız var dedi.
Anladım olabilir ama şunu da bilmen lazım her bir şakanın altında gerçeklik vardır bu yaptığın şakalar senin için komik olabilir ama onun için komik değil ve alınganlık derecesine gelmiş sizin ilişkiniz aslında o gün yara almış yani bu kadar fazla takıntı yapmayın ilişkiniz bitmiş artık bundan sonra da sizden olmaz ona mesaj atmayın bir şey değişmez maalesef bir kere yara aldı mı o yara hiç kapanmıyor eskisi gibi o heyecan kalmıyor ilişki de o yüzden burada bitirin tadında bırakın
Selam, yazalı 2 ay olmuş benimle ağır konuşunca tehdit falan ettim ailesi konuştuk çok sinirlendi 2. hafta buluşmuştuk çok mutluyum mekanlara gidiyorum falan dedi yazdıkları için özür diledi ama arkadaş kalamayız bi seni sevmiştim dedi. Ben de 2 aydır iletişimi kestim zaten engellemişti doğum gününde bile yazmadım. Başkalarıyla konuşmaya başladım takipçim arttı aynı gece o da çıkarttığı arkadaşlarını geri ekledi. Spotify açtım direkt 3 yıllık hesabının ppsini değiştirdi exe göndermelik küfürlü belalı şarkılarla liste yapıyor blok3 baybay, vur, caney gibi şeyler eklemiş ne yapmaya çalışıyor anlamadım sanırım aradığı enayiyi bulamadı.
Dediğim gibi ayrılık sonrası davranışlara anlam yüklemeyin ve arkadaş kalmayın yani duygular yaşadığınız kişiyle arkadaş kalamazsınız böyle bir şey olamaz o yüzden onu silin yani boşa zaman kaybı yapmayın zamanınız kıymetli zamanınızı daha değerli kıymetli aktivitelere de kullanın
Arkadaş kalmam mümkün değilzaten her yerden engellemiş ve kötü davranıyor 2,5 ay olmuş hala bi benim bildiğim platformdan bana gönderme yapıyor unutamadıysa neden adım atmıyor anlamıyorum
Takip etmeyeceksin o kişiyi artık yani sana gönderme bile yapıyor olsa bu saatten sonra sizden olmaz olmayacağı için de artık onu takip etme komple hayatından çıkarmalısın
Bence önce kendinden emin olduğun zaman devam et. Biraz ara vermek belki iyi gelir ikinizede. yoksa iliski iyice yıpranır daha kötü olur. Annesiyle konuşursun ilerde öyle bir durumda. Ama önce kendinden emin ol.
Ne kadar bir ara lazım? Tek arkadaşı vardı onun yanına doğuya gidip geldi, dün itibariyle yalnız aslında. O arkadaşı da çok manipüle etti bunu.
Ne kadar lik bir ara bilemem tabi. Ama şunu soylim eğer kendinden emin olduğunda bile karşısi için emin degilsen devam etme seni de yıpratır bu durum. Bazen ne kadar sevsende ayrılık daha hayırlısı oluyor. Kesin tekrar birlikte olucaz diye düşünme bence
Can çıkar huy çıkmaz. Değişmek zordur. En ufak bir krizde tekrarlanır. Bence ısrarcı olma. Tencere kapak misali uygun birini bulursun. Evlendikten sonra ayrılmaktansa şimdi nokta koy daha az üzülürsün
Öfke anında küfür etmek erkekliğine laf etmek gibi bir huyum var ve bu her ilişkimde böyle olacak, bu yüzden psikoloğa gidiyorum. Bana hayatımın merkezindeydin ama hakaretten bıktım dedi. İlişkide her konuda mutlu olan bir erkek için tek sorun saygıysa bunu çözdüğümü görürse barışabiliriz. Bana bidaha kimseyle olmam çok özgür hissediyorum falan dedi henüz 1 hafta olmuştu.