Agresifsin diye terk eden erkek, düzelince döner mi?

Sevgilimle birbirimize çok aşığız 2 yıldır beraberiz ve çocukluk arkadaşıyız. mesajda tartışırken kazanmak için beni kırıyor ben de ağlayıp ağır küfürler ediyorum. Son 1 aydır hep ayrılmak istediğimi söyledim sen adam mısın vs dedim. Son buluşmamızda etek giymeme kızdı ama kendimi kötü bi kız gibi hissettim "bak şu kız giymiş sevgilisi ayı gibi demek ki koruyo" dedim. " ben koruyamıyor muyum" dedi hayır dedim. Zaten sürekli pohpohlanma bekleyen birisi erkeklik gururu zedelendi, ayrılalım dedi ve bana s… dedi. çekiştirdim ittim ağladım ama konuşmak istemedi 2 seneyi silip attı. Düzeliriz dedim ama sen düzelmezsin küfür ediyorsun rezilsin diyor. 2 haftadır ayrıyız, 2 kere psikoloğa gittim. Arkadaşlarının hepsi şehir dışına gitti o yalnız kaldı. Ailesiyle yaşıyor, ailesi de beni çok sever o seni çok seviyordu evlenmek istiyordu. Babası sizi görüştürücez merak etme, henüz konuşmadık sakinleşsin dediler. Beni görmek ister mi bilmiyorum, düzelme adımları attığımı görürse barışır mı? Babasının numarası var ama erkeğin annesi daha mı etkili olur?

Güncellemeler
+1 yıl
2 hafta oldu her yerden engelliyim. 1 hafta sonra iletişime geçmek istedim ama yazma bana diyor.
Agresifsin diye terk eden erkek, düzelince döner mi?