Aşk İlişkileri 3 ay İlişkilerinize zarar veren olumsuz bir özelliğiniz var mı? Happy_Moons Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Mesela kiskanclik, ilgisizlik vs gibi? İlişkilerinize zarar veren olumsuz bir özelliğiniz var mı? Cevapla 19 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Intcikadn Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı. Takıntı yaparım, kıskancım, anlaşılmadıgım zaman sinirlenirim, sinirlenince agzima geleni soylerim, kafamda bazen kuruntu yaparım kavga çıkartırim veya sessizlesirim 0 0 Yorumla
Grace1903 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 99% 3 ay Fazla alıngandım ve fazla değer veriyordum ama artık ayna taktiği kim ne yaparsa aynısını yansıtıyorum ona çokta rahat beynim 0 0 Yorumla
ElSoloLobo07 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 3 ay maalesef hiç sevgilim olmadı. Ama arkadaşlık ilişkilerime zarar veren bir sürü özelliğim var. Bir tanesi de aşırı detaycı olmak. 0 0 Yorumla
AmorParaSiempre Takip Et Xper 5 Yaş: 20 3 ay kıskancım ama boş yere kıskançlık yapmam arıza verdiysem bi problem vardır 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 33 , eic 42% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. kıskandıgımda soguyorum 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 103b cevap paylaştı. Hayır benim yok 0 0 Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yok. ideal partner adayıyımdır. 0 0 Yorumla
Sefaumut Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 70% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 832 cevap paylaştı. Aşırı düşünceli olmam galiba ya da aşırı düşünmem 0 0 Yorumla
BilenAbi Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ciddiyet uzaklaştırıyor sanırım biraz. 0 0 Yorumla
u GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Şüpheciyim 0 0 Yorumla
Karga1993 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı. Güven problemim 2 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 63% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sinir 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 33 , eic 34% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Umursamamazlik 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 29 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 11,7b cevap paylaştı. Yok vermem ben 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Takıntı yaparım, kıskancım, anlaşılmadıgım zaman sinirlenirim, sinirlenince agzima geleni soylerim, kafamda bazen kuruntu yaparım kavga çıkartırim veya sessizlesirim
Fazla alıngandım ve fazla değer veriyordum ama artık ayna taktiği kim ne yaparsa aynısını yansıtıyorum ona çokta rahat beynim
maalesef hiç sevgilim olmadı. Ama arkadaşlık ilişkilerime zarar veren bir sürü özelliğim var. Bir tanesi de aşırı detaycı olmak.
kıskancım ama boş yere kıskançlık yapmam arıza verdiysem bi problem vardır
kıskandıgımda soguyorum
Hayır benim yok
Birden sıkılıp uzak kalmak istemem
Umursamaz burnun dikine gitme 😂
Yok. ideal partner adayıyımdır.
Aşırı düşünceli olmam galiba ya da aşırı düşünmem
Ciddiyet uzaklaştırıyor sanırım biraz.
Kıskançlık
Duygusallık
Şüpheciyim
Güven problemim