Selamlar.. Yine bir Tarkan yorumu ile soruyu tatlandırıyorum.. Eski sözler eski manalar ayrı güzel be 😄💫
Keyifli günler.. 🥂
https://m.youtube.com/watch?v=cEMrFwz9XDk
#smell
Keyifli günler.. 🥂
https://m.youtube.com/watch?v=cEMrFwz9XDk
#smell

böyle seven kişide problem vardır.. çocukluğunda değersiz hissettirilmiş olmalı. kendisi dışındaki herkes değerlidir onun için. bu durum ögretilmeli ve hassas yaklaşılmalı hatta gerekirse terapiye yönlendirilmeli
Günaydın; ünlü düşünürün dediği gibi "Aşkım için her şeyden vazgeçerim, fakat özgürlüğüm için aşkımdan da vazgeçerim". O kadar sıkıntıya ve sorumluluğa gelemem bayar bir süre sonra 😂 Mutlu bir hafta sonu dilerim.
Cevap
19Cevap
Hayır sevilmedim.
Ağladığım geceleriiiii kalbindeki acıları al marş marş ileri diyorum
:D ahsh
Sadece şarkı sözlerinde olur bu, gerçekte kim kime sen bitme dur sen beni bitir ben bitince ne yaparsan yap!!!
oldu canım
Yok ya ben kimseye böyle bağlanamadım ve kimse de bana böyle bağlanmadı belki de onlar da bana bağlanamadı bilemicem
Sevdim.. Sevildim.. cok sevmek kalbe yük ama güzel yük
Sigaramın dumanı ile selamlıyorum :D
Sevmedim ama sevildim. Hem fiziksel olarak hem de zihinsel olarak çok özel ve güzel biri tarafından sevildim
Hayır sen tükenme olmadı. Ama beni tüket deyecek kadar aşık oldum. Ama sağolsun, dinledi beni. Şimdi başkasıyla mutlu birlikteliğim var.
Seni üzerim diyenlerin üzüldüğünü gördüm.
Sen bana aşık olursun diyenlerin aşık olduğunu gördüm. Velhasıl ben bitti demeden bitmez.
Hala daha devam ediyorum oyle sevmeye 😍
😊❤️💋 ben de senii
sevmedim sevilmedim de
🚬
Sevmiştim. Ancak sağlıklı değil o kadar çok sevmek. Kimse, kimseyi bu kadar çok sevmemeli.
İlk ve son oldu 12 yıl hayatı duvarlara çarpa çarpa öğrendim onun yüzünden
Sevdim sevmez olaydım
Sevdim ama sevilmedim terkedildim üstüne üstlük
Sevdim tükendim de sonunda
Evet sevdim ve sevildim
Evet öyle yaptığımız hatalar oldu
Sevdim. Ama ben sevildim mi onu bilemem 😄
Sevdim ama sevildiğimi pek hissedemedim.
Bitiremediler çok şükür.
Kimse tükenmesin, kimse bitmesin. Gerek yok. 😃
yalanmis
Sevdim
Güzel warkiydi
Hayır
Kimsenin kimseyi tüketmesine gerek yok 😄
Beraber tükenelim
Maalesef hayir
evet sevdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?