Hoşlandığım erkeğe rüyamda seni gördüm desem yanlış anlayıp benden soğur mu?
Liseden tanışıyoruz. Yüz yüze görüşmeyeli bir kaç yıl oldu. Farklı üniversitelerdeyiz
İnstagramda storylerimi beğeniyor, ben de onu.
Geçen bir hikayeme yanıt verdi konuştuk biraz. Sonraki gün ben yazdım hal hatır soramadım bahanesiyle biraz da öyle konuştuk. Bazen geç saatte hikaye atıp ben gördükten sonra siliyor
Sizce anlatmalı mıyım? Yanlış anlayıp benden soğur mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben sogumazdim herhalde oda soğumazdir ama ruyanin ne olduğuna bağlı mesela bıçakla yaraladığını ya da onun kardesiyle birlikte oldugunu vs anlatırsan kalbi herhalde benden daha kötü çalışır
Pdbdpdbdşsb yok be öyle değil normal konuşuyorduk. Ama bayadır konuşmadık bi en son geçen hikayeme yanıt verdi konuştuk biraz o kadar. Çekindim o yüzden söylemesem mi diye
Soyle bence hepimiz rahatlayalim
Ldhdldjdşhsls. Uzun zamandır konuşmadığın bir arkadaşın gelip de sana seni rüyamda gördüm dese ne düşünürdün, normal mi geliyor yani😂
Aklım hemen farklı çalışırdı rüyayı gerceklestirmek istiyorum derdim her neyse artık kaderime razı olurdum
Anladım teşekkür ediyorum:)
Rica ederim
Bence söylemelisiniz. Bunun kahrını içinizde çekeceğine sonuca varmaya bakın.
Peki uzun zamandır konuşmadığın bir arkadaşın gelip de sana seni rüyamda gördüm dese ne düşünürdün, normal mi geliyor yani?
Belli bir zamandan sonra özlemiştir onun etkisiyle bu rüyayı görmüştür desem normal gelirdi.
Anladım teşekkür
:)
Olabilir konus gitsin ne sorun olacakki. Nasil gordun ruyanda
Normal konuşuyorduk ya rüyada. Sorun şu ki Liseden beri konuşmamıştık. Geçenlerde bi hikayeme yanıt verdi konuştuk biraz. Sonraki gün ben yazdım hal hatır soramadım bahanesiyle biraz da öyle konuştuk. Bitti konuşma. Ne alaka ben diye dönüt alırsam diye çekindim biraz çünkü sohbet muhabbet fazla yok aramızda
Bence durustce yaz kocaman insanlarsiniz sonucta
Son bir soru😂. Uzun zamandır konuşmadığın bir arkadaşın gelip de sana seni rüyamda gördüm dese ne düşünürdün, normal mi geliyor yani?
Ben hoslandigini dusunurum ve terslemem. Ancak bu ruyalar basina bela olur insanij
Neden ki?
Cok uzun hikaye. karmakarisik benimkisi
Yaaa😐
Offf pat pat seni rüyamda gördüm mü diceem. Gerildim bi anda. Konuşmayıp konuşmayıp bunu yazmak da yani ne bileyim ldbdldvlxbdldbd
Ben 3 ay sonra soyleyebildim
Rüyanı mı? Sevdiğini mi?
Ikisinide
Söylediğine pişman mısın mutlu mu
Pismanlikta var mutlulukta
Hmm anladım. Ve ben rüyamda gördüm bile diyemedim:'(
Off ne yapıcam böyle yaa. Bari yarın söyliyim sabahtan
Sen cokmu cekingensin
Yaani bir tık
Bi tik biraz az oldu gibi :) burcun ne senin
Ldvdpegdlhds Oğlak
Su random gulusu yapmayin ya
Peki😂
Senin yas kac
21 neden?
Cok daha cocuksu geldin bana
Ne alaka 21'im neden yalan söyleyeyim ki
Tamam tamam :) umarim senin 8stedigin olur
Umarım😀
Benimki zor ama
Benimki de kolay değil hatta baya zor. Daha rüyamda seni gördüm diyemiyorum bir de seni seviyorumu asla diyemem gibi. Kafayı yiceem🤦🏻♀️
Ya gizli boyle iste
Ne?
yok be nedn3e soğusun
Bir de baya oldu ya konuşmayalı en son lisede konuşmuştuk, bir de geçen hikayeme yanıt verdi konuştuk o kadar. O yüzden çekindim biraz
yok çekinme hatta hafif erotik gördüğünü söyle rüyanı sevinir
Yok şimdilik o toplara girmiyim. Hoşlandığımı bile bilmiyor henüz offf
Hayır
Uzun zamandır konuşmadık ya bi geçenlerde hikayeme yanıt verdi konuştuk biraz o kadar. Çekindim biraz. Ne alaka der mi şdbdldbclnd
Demez😆
Pekii son bir soru🙃. Uzun zamandır konuşmadığın bir arkadaşın gelip de sana seni rüyamda gördüm dese ne düşünürdün, normal mi geliyor yani?
Geliyor konusmaya baslarım
Anladım teşekkür ediyorum:)
Ricalarrrr