kısa süredir görüştüğüm biri vardı mesajlaşıyorduk havadan sudan bana pat diye itiraf ediyorum seni hayal ediyorum dedi .sinir oldum azğıma geleni söyledim gerizkalı ya .erkekler neden bu kadar a.ç?
Cevabın nedir?
Merhabalar Açıkçası Pek bir süre geçmemiş anladıgım kadarıyla Evet Pat Die Girmesi Kötü Olmuş Farklı Şirinliklerle Sana Yaklaşması Daha iyi olurmuş Gibi Biraz Ürkütmüş Gibi Bulunmuş Sanırım Biraz Abazalıgı Ön Plana Basmış Bu İlişkide Her Erkek Farklıdır Önemli Olan Senin Ne İstedigin Ama Şunuda Söylemeliyim Her Erkek Günü Geldiginde Bu Tür Konuları Senle Paylaşa Bilir Buna Hazırlaman Gerekir Kendini Bol Şans...
11 Yorumla
Soran+1 yıliyide hemen söylemesi çirkin bence
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılananıda yanıma koy deseydin..
04 Yorumla
Soran+1 yılayy keşke bunu deseydim yaa aklıma gelmedi
Cevap sahibi+1 yıltakma kafana çogu erkek kadınları cinsellik olarak görürler çogu kadında para için bunu görmezden gelir onlarla yatarlar şımarırlar senide onlar gibi sevmiş sonuç kadına sevgiyle bakan yani ben tek takılırım nekadar sapık var kızlarla geziyor adletin içine edeyim:SS
Soran+1 yılbatsın bu dünya
Cevap sahibi+1 yılokadarda degil batmasın seviyorum bu dünyayı :d
Gizli Üye(36-45)+1 yılarzu istektir. belli bir süre sonra sahip olunduğunda değerini yitirir. sevmek ise sürekliliği olup gün geçtikçe artan ve çoğalan yüce bir duygudur. biri heves diğeri nefes.
11 Yorumla
Soran+1 yılevet bencede .bende onu arzularınla başbaşa bıraktım zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılböyle diyen adamın seni sevmediği kesin. işin içine arzu filan girmişse ne arkadaş olunur o kişiyle ne sevgili arkana bakmadan uzaklaş
11 Yorumla
Soran+1 yıluzaklaştım zaten hırladım epey küstü sanırım aramıyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
20Cevap
Dogruyu söylemiş :)) ne zaman biri le ilişkiye başlayacak olsam yada az biraz bi hoslantım olsa ve gece onunla telefonla konusyor olsam insan ister istemez bir ereksiyon haline geciyor. ERkekler kadınlar dayanısmanın kıralını yapıyor bızde bırbırımızı satıyoruz. HAngımızde ollmuyor bu durum ?
08 Yorumla
Soran+1 yılbeni hayal edemezzz asla banane yaa
- +1 yıl
sacmalama acaba o senın yanında gördügün kardes gıbı belkı guzel gıyınıp yanlarına gıttıgın bır gunun aksamı senınle ılgılı ne dusunuyorlar ki ! (Ne bıcım olmus ne giderdi be tas gıbı mubarek . bildigin at vs vs ) neyse demem o ki bu senın elınde olan bırsey degıl ınsanların düşünmesini engelleyemezsin . o yuzden kabullen . Yada carsafa bürün ;)
Soran+1 yılbanane düşünmesin
Soran+1 yılbanana yaa o kim beni hayal ediyor hayal bile edemez beni
Soran+1 yılbeyinsiz sana benzer senle dalga geçiyorum canım .arzulayabilir herkes hayal etmek serbest
Seni hayal ediyorum diyince neden hemen Cinselliğe vuruyorsunuz. Mesela bu sadece Türkçe'de mi böyle. bunu bildiğin diğer üç yabancı dilde söyleyince halbuki insanlar çok romantik ve aşk dolu algılıyor yani cinsellik olarak algılamıyorlar . Birini hayal etmek sadece cinsellik değildir , Seni hayal ediyorum diyince belki seninle sahil kenarında gezmek de hayal edilir.
112 Yorumla
Soran+1 yılyok ya başka şeylerde dedi arzuluyorum vs vs
Soran+1 yılzamansız yani çünkü ilşkimiz çok yeniydi bide ben tutucuyum bu konuda onuda biliyor güya şekil yapıyor aklınca arzuladığını ben zaten biliyorum arzulamayan erkek neden çıksın ki o kızla
- +1 yıl
Erkek sizi arzuladığını söylediğinde kaba tepki vermektense ,ona sadece doğrularınızı anlatsanız, emin olun kendinizi daha iyi ifade edersiniz .Mesela bir erkek size " Seni arzuluyorum dayanamıyorum " derse,siz ona "Gerizekalı" demeksense , ona "Ben evlilikten önce cinsel ilişki düşünmüyorum,benim inançın bunu gerektiriyor" derseniz emin olun ilişkiniz sağlam adımlarla gider ve sevgilinizi daha iyi tanırsınız. Böyle "ananıda yanıma koy " gibi çocukça cümleler sizi olgunlaştırmaz.
Soran+1 yılya kardeşim kaç kere dedim adama ben böle böle biriyim diye tamam dedi kabul etti güzel güzel konuşuyoruz pat yine açıyor ilşkim yeni ben mecburmuyum daha tanımadığım birinle cinsel hayat konuşmaya ya .insan biraz saygı duyar .saygısızlık yaptı aldı cevabını .
Soran+1 yıle ben olgunum ki o çocuk gibi bide 30 küsür yaşında adam yani .arzualdığını ben bilmiyor muyum yani bakışından anlaşılmaz mı ne söylüyorsun sürekli bence hatalı davrandı
- +1 yıl
Sayın @Alter, aslında doğru söylüyorsunuz ama gerçekçi olursak yaşadığımız kültürde bastırılmış cinsellik abazan modellemelerin kulak deliklerinden fışkırır halde ve zaten anlatacağınız şeyleri anlayabilecek kapesitede olsa böyle bir cümleyi yeni tanıştığı bir insana pat diye kurmazdı. Biliyorsunuz ki beyin bedava olunca, şekil 1a da görülen hödükler bir text mesajdaki gülücüğe odaklanarak bile kendi kendine cinsel ihtiyaçlarını karşılayabilmektedirler. Görmezden gelip soyutlamak en iyisi olcktr
Soran+1 yılfrogman kardeş haklısın aynen öyle o kapasitede olsa yeni olan kıza bunu söylemez .bende şaşırdım çünkü adamın iyi bir mesleği falan var kız vardır çevresinde neden girdi bu muhabbete .bence şunu demeye getiiryor yatıyorsan senle ilikşki yaşarım yoksa yok gibilerinden neyse bende gönderdim zaten
Soran+1 yılsevgili alter ananı yanına koy demem yaa o espiri arkadaş yapmış .ben cevabını verdim güzelce .öle küfür falan zaten bana yakışmaz .ilişkime son verdim zaten ama hoşlandığım için böle bitmesine üzüldüm tabi
- +1 yıl
Beni şaşırtmadığınız için sevindim , sizden de bu beklenirdi yani demek istediğim olgun bir bayan yakışacaz söyleme tarzı açısından . Üzüldüm sizin adınıza peki düzeltme şansınız yok mu ilişkiyi? ne kadar oldu ? Biliyorum bir bayan olarak sizin üstünüze gelen cinsel baskı elbette kolay değil .
Niye sinir oluyorsunuz efendim? Sinir olmaya hiç değer mi? İçinizdeki huzuru bulun ve kimse yüzünden sinir stress yapmayın. Biliyorsunuz ki tüm hastalıkların anasıdır sinir stress. Yaptığı şeye karşılık gülüp kahkaha atmak ve kişiyle dalga geçerekten ağzınıza geleni söylemek yerine; kendinize eğlenceler çıkarmak elinizdeyken ne diye hasta edesiniz vücudunuzu, ne diye baş ağrıları çekesiniz? (u.u)
05 Yorumla
Soran+1 yılüff ne eğlenicem o sapıkla yaa
- +1 yıl
O zaman eğlenmeyip görmezden de gelebilirsiniz. Çünkü offlama pufflama üfflemelerinize bakaraktan hala içinizde böyle bir sıkıntı büyütüyorsunuz. Bulunduğunuz durumda kendinize şu soruyu sorun "Değer mi?" Mesela şöyle; "Bu ... ((noktalı kısmı istediğiniz gibi doldurabilirsiniz)) için huzurumu kaçırmaya, sinirimi bozmaya değer mi?" diye sorun. Ve kendinize ne kadar değer veriyorsunuz görün. O kendini bilmez kıtıpiyöz sizin değerli asabınızı bozabilecek kadar değere sahip bir dingil mi?
Soran+1 yılhayır hemde hiç değil
- +1 yıl
Sorununuz halloldu. Şimdi ve bundan sonra canınızı sıkan durumlara karşı "zuhaha", "puhaha" hatta ve hatta "hdsauhsuad" ve "skljdlaksdjkal" diyip daha huzurlu bir insan olabilirsiniz. Kimse için huzurunuzu bozmayın. Ve şunu bilin ki aslında kimse ama kimse sizin huzurunuzu kaçıramaz; onların, huzurunuzu kaçırmasına izin vererek aslında kendi huzurunuzu kendiniz kaçırıyorsunuz (u.u)
Soran+1 yılorası öle
adam bi yerden bi bağlantı yapmak istemiş :d önce bi sorsaydın neyi hayal ediosun die :) belki masum bi tebessümü hayal ediodu garibim :)
014 Yorumla
Soran+1 yılitiraf ediyorum dedi bide yaa sanki itiraf et dedik herife .yok bee benim anladığım anlamdadır heralde
Soran+1 yılayı ya etkilenicem falan sandı galiba deli mi ne
Soran+1 yılne biliyim çekiyorum galiba seksi olduğum için seks düşünüyolar hemen
Soran+1 yılüff sıkıcı ama
Soran+1 yılsürekli bunun olması
Soran+1 yıldoğru ina kim ne biliyim ben kavun mu koklayayım görüşmek istedi görüştük adamın niyeti ne ne biliyim baştan
Soran+1 yılıyk koklamam ben onu rüyama bile girdi adam korkutmuş beni demek
Aşk İlişkileri konusunda 839 cevap paylaştı. allah öyle yaratmış..aç olmayan erkek erkek değildir..bazıları açlığını belli etmez..karşısındakini rahatsız etmez o kadar..
08 Yorumla
Soran+1 yılhanzo yaa .bide kasılıyor sürekli kendini beğenmiş
Soran+1 yılayı ya ne güzel gidiyorduk dumur oldum
Soran+1 yılbilmiorum zamanı yoktu heralde ona
Soran+1 yılaahahha koptum
herkes hayal edebilir seni. önemli olan nasıl hayal ettiği.
02 Yorumla
Soran+1 yılben masum hayal ettim koca ev çoluk çocuk
+1 yılDirek kötü mü hayal ediyorum dedi. Belki türkçesi kötüdür ne bilim hemen kötüye yormasaydın. Bu arada a.ç ne
14 Yorumla- +1 yıl
a.q olsa acaba mı diyecem ama sanırım yanlış azmış sinirden canım :))
Soran+1 yılyok başka şeylerde dedi zaten sonradan belli yani aç demek istedim tatlım
- +1 yıl
Ohhh iyi demişsin o zaman. Arkandayız.
Soran+1 yılmanyak heerkes yaa
+1 yılhayır düşünüyorum de bari ne hayal ediyom diyip ürkütüyon harbi açmış :))
13 Yorumla
Soran+1 yılhee kaçırdı beni mal .aç falan değil ya istediği kadını elde edebilir ama sanırım şımarmış
- +1 yıl
a.ç ne james ya :D:D ben mi anlamadım o nokta ne
Soran+1 yılaçç
Erkek onu tahrik eden her kizi dusunebilir.bunlardan biri oldugun icin seviniyorsanda digerleriyle ayni kefeye konulmak istiyorsanda senin kararin
08 Yorumla
Soran+1 yılne sevincem ya ciddi ilşki istiyordum boka sardı
Soran+1 yılbakmam aramıyor zaten kalbi kırıldı galiba
Soran+1 yılaynen baktı pabuç pahalı geri çekildi
Soran+1 yılyok ya ne geçicek elimi bile tutmadı nerden kapılıyor bu hayallere anlamadım
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgili kızlar.. sakın sizi seven isteyen erkekleri sevmeyin, sonra mazallah çok mutlu olursunuz. sizi sevmeyen, değer vermeyen erkeklere aşık olun.
00 YorumlaBeni hiçbir adam hayal etmedi(eminde değilim ama itiraf etmedi kimse) bende hiçbir adamı hayal etmedim.
00 YorumlaHata sizde kardeşim , benim sorunum yok senle veya başka kızla, ama hatayı biraz kendinizde arayın prim vermeyin millete ,
02 Yorumla
Soran+1 yılprim vermiyorum ki birşey yaşamadı benle .söylemiştim daha öne kurllarımı hem kabul ediyor hemde hayal ediyorum diyor gönderdim geldiği yere
Sen sevin haline hem seni begenmis hem de dürüst. Hic kacirma derim ben
07 Yorumla
Soran+1 yıloldu
Soran+1 yılgösterirdim kimse benle yatmak isteyemez ne haddine ahaha
Soran+1 yılevet biliyor bakış açımı konuştuk daha önce
Soran+1 yılsevgili alter arkadaş benle her erkek yatmak ister istemiyorsa erkekliğinden şüphe duyarım .genç güzel seksi bir kızla herkes yatmak ister sadece benlede değil .bedenen ilgileniyor sadece burda olay o .yoksa aşk varsa oda olur onda birşey yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılhoşlandığın adamın seni istemesi neden rahatsız etti ki seni?
05 Yorumla
Soran+1 yılhayır istemesi değil çok kısa sürede bu noktaya getirmeyi istemesi rahatsız ett
Cevap sahibi+1 yıladam üstüne atlamamış, sadece hayal ettiğini söylemiş. böyle açıklayabilirdin. daha erken olduğunu düşünüyorum diyebilirdin. ne bileyim hemen aç ya da abaza damgası vurmamak lazım. iki insanın en güzel paylaşımlarından biri sonuçta sevişmek.
Soran+1 yılhadi gidiyim sevişeyim hemen o zaman
Cevap sahibi+1 yıl:) istersen hemen seviş istersen sonraya bırak, sen bilirsin.
Soran+1 yılsevişmicem arzuladığınla kalsın kudursun
niyetini hemen belli etmiş, en azından dürüst,
05 Yorumla
Soran+1 yıltebrik ediyoruz kendisini
Soran+1 yıliyide yani insan sever sevilir sonra birşeyler yaşanır pat diye hayal ediyorum ne demek yaa pis pis hayaller kuruyormuş meğer pis herif anca hayal eder zaten bu kafayla
- +1 yıl
aynı şeyi söylüyorum zaten ilk mesajımda adamı savunuyor gibi oldum ama düşüncem o değil. benim sadece söylemek istediğim. bunu söylemesi, söylemeye bilir senin hakkında o hayallerine devam eder. sürekli frikiklerini takip eder. biryerlerini görmeye farkettirmeden dokunmaya ve ruhunu tatmin etmeye çalışır ve senin bundan haberin olmazdı. en azından bu adama önlem alabilirsin. ama diğerine alamassın
Soran+1 yılyok yaa evlilikten bahsediyordu ama kendini ele verdi
Bugün hayalin,yarın kâbusun,olurm deseydin:))
03 Yorumla
Soran+1 yılahahhaha
+1 yılneden seni hayal ediyormuş hiç sordunmu
05 Yorumla
Soran+1 yılediyormuş heralde pis pis
- +1 yıl
o zaman mini şort veya dekolte giyme onun yanında
Soran+1 yılonu sonsuzluğa gönderdim bile
- +1 yıl
tamam sadece sakin olmanı ve bir sigara yakmanı istiyorum adamım :)
Soran+1 yılolmaz oruçluyum ahahha
neremi neremi diyeydin ya
01 Yorumla
Soran+1 yılahahhahaha valla yaa
halamı elizabet de anlar sadfd :D
02 Yorumla
Soran+1 yılahahhaa
youjizz izlemeyi bırak deseydin
03 Yorumla
Soran+1 yılcanı cehennme verdiğim zamana yanarım ben
Soran+1 yılsalak yaa
+1 yılmemeli mi, memesiz mi?
05 Yorumla
Soran+1 yılne biliyim git ona sor
- +1 yıl
sen sor işte
Soran+1 yılanlamadım ki ne demek istediğini meme falan ?
- +1 yıl
romantik olarak mı, erotik olarak mı hayal ediyor, onu sor, ona göre tavır alırsın
Soran+1 yılya yok başka şeyelrde dedi zaten
+1 yılhımm üstünde ne var?
00 Yorumlaabazadır
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?