Bulamazsa ithal alıyorlar bizim soyumuz tükenecek iyi de olacak değer görmediğim bir dünyaya çocuk getiremem

Bulamazsa ithal alıyorlar bizim soyumuz tükenecek iyi de olacak değer görmediğim bir dünyaya çocuk getiremem

Gerçek mavi gözlü mü var Gerçek dudaklı mı var kaşları Gerçek olan mı var burnu Gerçek olan mı var Herkes birbirinin aynı aynı burun aynı dolgu dudak aynı Elmacık kemikleri aynı makyaj stili aynı kıyafetler saç renkleri gerçek de gerçek olmayanı ayıramaz oldu erkekler
O senin şeyliğinnn gerçek mavi gözlü çok ben Trakyadayım burada dolu var dolu bende boşnağım hatta
Ama babam iç anadolulu olduğu için genimizi bozmuş
Cevap
17Cevap
Sen hep öylesine denk gelmişsin çoğu erkek renkli gözü önemsemez ama ben de renkli göz hastasıyım 😅
Benim üzüldüğüm nokta ailemde göçmenler var mavi gözlü ben onlara benzemedim çok üzücü yok senin gibi erkek çok var herkesin dilinden Rus lafı düşmüyor
Benimkiler de Kafkas göçmeni ve kahverengi gözlü olan tek benim 🤣
Ahahah niye tükensin kız soyumuz? 😂 Renkli gözlü değilsek nolmuş, bakışlarımız yeter yahuu bakışlarımızzz.
ne esmerler var kök söktürür bence sacmalık esmer daha cekici gelir.
Yok yaa esmer olacak diye çocuk yapmaya korkuyorum
vallah ben ten rengi gectim cocuk yapacak kadını bulamıyorum :) hayat ne kaaa zalim:) esmerim senin ten rengin biri bulsam melez daha güzel oluyor buyday tenli renkli gözlü:D
Renkli göz çocuk isteyene benim genetikleri verebilirim
Erkekler de kendilerine göre bir kadın istemeyi öğrenmeli :)
Saf misin ya kadinlar kadar secici egolu var mi? Her erkek boyle demez ama her kadinin cok agir sacma kriterleri var
yok mu surda beni silken bir hans yazsan 50 kisi bulursun neyin duyari bu
Hiç kimse tenezzül etmedi bana mavi gözlü olamayacaksa bebeğim olmasın zaten
Neyse ki benim gözlerim koyu kahverengide bu türlerden korunuyorum😂
Bazıları çok seçici yaa mesela alttaki fotodaki adam Monica Bellucci için bu yorumu yapmış bence Monica güzel kadın yani her yeri düzgün
Standart göz rengi genelde kahve
Bende balkan göçmenliği var yine de böyleyim çocuk doğurmaktan soğudum sıradan çocuk istemiyorum
Salamancalar tükenmez
Salaman ne?
kızlarda secıcı hep paralı ıstıo
Para dediğin de dandik memurluk filan 😂
Burası Afrika gibi fakir nahh bulurlar
Yok biz Afrika ülkesiyiz yavv herkes fakir evet zengin bulan var ama olsun o kadarcık
Yoo hitap ediyorsa bana sıkıntı yok
tüm erkekleri kucaklamak mı isiityorsun
Mavi göz takıntım olmadı hiç 😄😄
kornea nakli yaptır dedim ya sana kuzucum
Selanik’ten başladı bizimkisi
Bende de göçmenlik var lanet olsun yaa iç anadolu insanıyla evlenip geni bozmuş evlensene kendin gibi boşnakla
Evlensene boşnakla
İnanılmaz seçiciyim o yüzden yalnızım.
Bende öyleyim ırkçıyım biraz beyaz ırk daha güzel
Ben beyazım ama kaşım gözüm kara insanlar kürt sanıyor JAJA
Dünyada beyaz ırk dedikleri İngiliz Alman Rus ırkı işte diğerleri Kürt
Yanılıyorsun ama neyse kankası :Ddddd
🤣🤣 Sen sözlere çok kanma
Esmerin tadı daha güzel
mavi göz istemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?