Kafam çok karışık, bu durumda ne yapmam gerek?

arkadaslar gunaydin, bilmiyorum belki beni yargilama ihtimaliniz olabilir ama yine de yardim almak istiyorum. hayatimda su an biri var ve mutlu gibiyiz sadece surekli beni gormezden gelip bana bagirmasini saymazsak. sorun su ki benim hayatimda daha once sevgili olmadigim platonik oldugum biri vardı isminden bahsetmek istemedigim icin bu kisiye (x) kisisi demek istiyorum. bu x kisisine cok feci asiktim bir bucuk yil boyunca pesinden kostum, ilk basta cok guzel arkadastik sonra benim hislerim ortaya cikmaya basladi ve bunu benim mal bi' arkadasim (arda) gidip x kisisine soylemis, x kisisi de istemedigini soylemis. daha sonra ertesi gun ben x kisini aradim ve bulusmak istedigimi soyledim, tamam gelirim bu aksam yanina dedi, isi ciktigi icin gelemedi sonrasinda, ben de tam onun ustune annemle tartistigim icin moralim asiri kotuydu, bira ve volim alip sahilde aksama kadar ictim, sonra ben x kisine ses atmisim "lutfen gel sana cok ihtiyacim var su an" diye alkollu kafayla, hatirlamiyordum ama asla. arkadas oldugumuz surece aramiz cok iyiydi aradigimda bes dakikada yanimde olurdu ayni sekilde ben de onun yaninda olurdum, neyse iste alkol icmemi sevmezdi kendi de icmezdi cunku, bana bayagi kizdi ve iki uc gun hic yazmadi, ben de yazmadim. sonra tanistigimiz cafede karsilastik selam vermedim ama x kisisi asiri derece bana bakiyordu ve arkadaslarimiz (ortak) yanima gelip surekli konusuyordu benimle. neyse, gel zaman git zaman aramiz tamamen bozuldu hic konusmuyorduk ve hayatima biri girdi, ilk basta her sey guzeldi, ama sonradan boka sarmaya basladi cunku x kisisi son zamanlarda asiri aklima geliyor ve kendimi hayal kurarken buluyorum. x kisisi su an askerde ve agustosta donecekmis sizce ne yapmam gerekiyor bu durumda? :"(
Kafam çok karışık, bu durumda ne yapmam gerek?