Sevgili paylasımları falan görünce mutlu oluyorum en azından birileri mutlu diye düşünüp iyi dilekte bulunuyorum içimden geliyor. Ben çok üzüldüm başkaları üzülmesin istiyorum.
Ya Öyle Dğşünmen Doğru Değil Aslında Tek Başınada Güçlü Bir Karaktersin Ama Yanında Biri Olursa Destekçin Daha Güçlü Olabilirsin Sadece Bu İşlerde Acele Etme Zamana Bırak Emin Ol Güzel Birisi Çıkar 👍
İnşallah bir daha yaşamayız. Sevmemesi falan değil de yedekte tutması oyalaması koyuyor ben sevdiğini sanmıştım. Sevmiyorum istemiyorum dese zaten tek kelime etmezdim.
Başkalarının mutluluğundan mutluluk duymak güzel bir şey iyi bir insan olduğunu gösterir ama kendi mutsuzluğunu üzüntünü başkalarının mutluluğuna bakarak bir çocuk gibi kendini avutmaya çalışmak yıkıklıktır bu yüzden bunu yapma. Her insan kadar sen de mutlu olmayı hakediyorsun bu yüzden önce kendine gel sonra kendi mutluluğun için çaba göster.
Kendini akışına bırak unutma ki sen insansın illaki hata yaparsın yanlış insanlarla tanışırsın güvenirsin önemli olan hatalarından ders çıkarıp tekrar yapmaman ben bunu daha önce yaşamıştım diyebil ki ona göre önlemini almış ol. Biraz değişiklik senin içinde iyi olacaktır kendin için bir şeyler yap eve tıkılıp kalma çok
Kiz alemsin sen benim eyaletimde Turk kizi yok, iki kelime yazdik abaza olduk canin sag olsun 13 bin km guldurdun beni , basliga istinaden ironi yapalim dedik , nyse kal saglicakla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Vay Be Umarım Bu İyi Niyetinden Dolayı Karşına İstediğin Gibi Biri Çıkar ;) En Azından Başkalarını Mutlu Ediyorsun Tebrik Ederim 👍
İnşallah çıkar insan tek başına dağ olamıyor hayata karşı
Ya Öyle Dğşünmen Doğru Değil Aslında Tek Başınada Güçlü Bir Karaktersin Ama Yanında Biri Olursa Destekçin Daha Güçlü Olabilirsin Sadece Bu İşlerde Acele Etme Zamana Bırak Emin Ol Güzel Birisi Çıkar 👍
İnşallah, teşekkür ederim yorumunuz için
Rica Ederim 👍
aga be iyi kızsın helal olsun
bu gece de senin için yakıyoruz pehhh
Yakalım xmnz
Onu bir dönem güzel giyinen herkese çok şıksınız falan yazıyordum bende
Bana çok tatlı geliyor böyle şeyler ama bazen korkuyorum karşı taraf tersler falan diye
Evet terslenmek veya teşekkür ederim lafını duymamak biraz heves kırıcı olabiliyor
Doğru tabi. Yorumunuz için teşekkür ederim
Bende bunu sahilde tek başında dolaşırken yapıyorum
Çok kötü bir his
Maalesef ki öyle umarım istediğin kişiye en kısa zamanda kavuşursın
İstediğim kişi başkasını tercih etti 😔
Onu da yaşadık maalesef
İnşallah bir daha yaşamayız. Sevmemesi falan değil de yedekte tutması oyalaması koyuyor ben sevdiğini sanmıştım. Sevmiyorum istemiyorum dese zaten tek kelime etmezdim.
Ben açılmamıştım bile arkadaştık ama çok samimi arkadaş iyi ki de açılmamışım
Söyleseydin keşke
Yok ya çok güzel anılarık oldu onunla hele bir tanesi yağmurun altındaydı iiyi söylememişim
Güzel bir düşünce ben yapmazdım baya özgüvenlisin anlaşılan
Bazen çok özgüvenliyken bazen yerlerde bir özgüvene sahibim
Bence öyle değil ben kesinlikle tanımadığımi bırak tanıdığıma bile kendi profilimden yazamam
Neden peki
Bilmiyorum bende özgüven yok sanırım utangacim insanlar hakir görür diye düşünüyorum herhalde
Aslında sorun diğerlerinde. İyi niyetimizle yapılan şeyr saçma sapan egosal yaklaşımlar sergilemeseler dünya çok daha iyi bir yer olurdu
Aynen öyle katılıyorum sana daha önceden yaşadığımız psikolojik ve garip baskıları ve ego lu insanlar yüzünden böyle oluyor
Yıkıklık hiç iyi bir şey değil kendine gel bence
Bu yıkıklık mı
Başkalarının mutluluğundan mutluluk duymak güzel bir şey iyi bir insan olduğunu gösterir ama kendi mutsuzluğunu üzüntünü başkalarının mutluluğuna bakarak bir çocuk gibi kendini avutmaya çalışmak yıkıklıktır bu yüzden bunu yapma. Her insan kadar sen de mutlu olmayı hakediyorsun bu yüzden önce kendine gel sonra kendi mutluluğun için çaba göster.
Doğru haklısınız teşekkür ederim yorumunuz için şu sıralar sıkışmış durumdayım. Umarım daha fazla yorulmam yanlıs insanlarla
Kendini akışına bırak unutma ki sen insansın illaki hata yaparsın yanlış insanlarla tanışırsın güvenirsin önemli olan hatalarından ders çıkarıp tekrar yapmaman ben bunu daha önce yaşamıştım diyebil ki ona göre önlemini almış ol. Biraz değişiklik senin içinde iyi olacaktır kendin için bir şeyler yap eve tıkılıp kalma çok
Doğru olanı bu galiba dediğinizi yapıcam
İyi bir gün diliyorum sana kendine çok iyi bak
Sen bu iyi niyet ile çok üzülürsün dikkatli ol.
Üzülüyorum hep ya
İyilikleri kendine sakla gerektiği yerde gereken kişi ile paylaş küçük bir tavsiye sadece en azından fazla üzülmezsin.
Doğru haklısınız zaten bir kaç kişiye yazmıştım daha da yazmıcam etmicem kimseye
Bence de yapma ama tabi sen bilirsin.
Yok yok yapmam daha teşekkür ederim yorumunuz için
rica ederim
Kalbini kırmasınlar senin
Kırdılar
Toplayalım
Kızlardan mi hoslaniyosun
Açıklamayı okursan anlarsın
Okudum
Normal
@şipşakk bende yaziyorum Şu an
Sen abazasın ondandır
@Akdamar07 frgrejglrkşgr
Kanada da abazayim dgru bldin
@Akdamar07 Kanada da abaza olunmuyor mu djwdjkwdkj
Pahalı abaza olduğunu belli ediyor işte
femnlkmelkfe
@HanOtagı Turkcen bozuk dgru bildin yazdim iste
@Akdamar07 Kimin Türkçe bozuk.
Kiz alemsin sen benim eyaletimde Turk kizi yok, iki kelime yazdik abaza olduk canin sag olsun 13 bin km guldurdun beni , basliga istinaden ironi yapalim dedik , nyse kal saglicakla
@HanOtagı benim bozuk , kusura bakma