Giriş o zaman işte aptalmı var karşında de korkma kaybetmekten eminim yani çok saçma bu kadar saat yazmaması eve gelip uyuyakalması falan hep hikaye bunlar
İlk başta, telefona güzelce bakar, üf üflerek tutar, koruyucu takar ve s. b ama sonra zaman geçmesi ile umursamaz. Kırılsa bile üzülmez. Bu ne demek oluyor? Demek, sen onu artık ilgilendirmiyorsun
Sen 16 yaşında mısın? İllaki aldatması mı gerekiyor? Ben diyorum ki "sen artık onu ilgilendirmiyorsun". Bu gün olmazsa, yarın seni bırakıp gidecek. "BENCE"
Gözünü seviyim, saat gece 3 oldu, eğer anlamadıysan git dinlen (Kötü anlamda değil). Şöyle söyleyeyim sana " sevmedik eşyanı, veya yırtılmış eşyanı ne yapıyorsun? Tabi ki, çöpe atıyorsun. Bu sevgilinde seni atacak çöpe". BENCE, uzaklaş ondan. Bu kadar
Gün boyu tavır alicam aklı olan adam gelir özür diler baktım gün sonunda özür dilemek yerine yediği haltları anlatmak yerine aynı mı He ondan sonra bende ayrilicam da nası bi ayrılık bilmiyorum
Ya ben kafaya cok takıyorum sınava 2 hafta kalmış ayrılıp bunu kafaya takıp kötü etkilenmek istemiyorum dün akşam ne oldu onu da bilmek istiyorum cok karmakarışık olaydayim
Insani erken öldüren şey "merak". Her şeyi merak edersen erken yolcu olursun (estağfurullah). Bak iyi bir insansın, sınavında kötü olmasın diye düşünmüşsün. Senin tam olayını bilmiyorum akşam konusunda, bu yüzden bir şey diyemem.
Kafam çok karışık bıraksam kafaya takcam bırakmasam yaptıklarına bak umursamaz olsam belki noluyo değişti bu diye bi kafasına takar diyorum ama henüz bunu da hiç beceremedim onun benim için her şeyden önce geldiğini biliyo
Ne demişler, Zaman her şeyin ilacıdır. Bunu boşuna dememişler, demekki yaşlılar biliyorlar ne dediklerini. Ona ayırdığın zamanı başka şeye ayırman gerekecek. Bu kadar.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim saat 9'da arkadaşlarıyla dışarı çıktığını dedi, bir daha yazmadı ve eve geldi mi gelmedi mi haberim bile yok. Normal mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Demekki zaman ayirmiyor sana.. boş ver hatta sende ona aynısını yap
Asiri canımı sıktı bu durum nasıl tavır göstermem gerek
Bence tribini at yani söyle hala sallamiyorsa zaten zaman kaybetme. Seven insan kağıt oynarken bile yazar zaman yaratır
Ne demem gerek bu durumda gece neden yazmadım dersem gelince direk uyuyakaldım der
Öncesinde yazabilirdi.. neyse sen bilirisn o kısmı senin ilişkin ama değer verip vermdigni görecek bir konuşma yap
Sonuç olarak yine uzulucem bisi var bu iste aldatılmış olabilirim yine
Yine? Bir kere yapan hep yapar unutma. Eğer öyleyse bırak gitsin
Sabah konusucam deliriyorum abi ya bi insan 1 mesaj atamaz mi
Delirme iki kuruşluk insanlar için değmez gerçekten
Arkadaslariylayken atmaması bana göre yine saçma ama sustum bi insan eve geçince de 2 mesaji çok görmüş olamaz ya
Doğru olan bir yanı yok ya seni hiç sallamiyor ya da aldatmış
Napmam gerek Şu an kapana kısıldım kaldım
şu an bir şey yapma sabah olsin o zaman konuş bence
Sabah iste ne yapmam yerek
Bende yazmadi diye çıldırmak yerine uykuya daldım Şu an zorla uyandırdım kendimi ne yazdı diye bi baktım gorukdu bile atmamış son mesaja soka girdim
boş ver yat uyu sen hiç takma. Sabah geri dönerse sorarsın görmezse engelle gitsin
Demekki arkadaşlarıyla buluşmadı
Ne yapmam gerek öğrenmek için
Yarın arayıp sakin konuşup öğrenmeye çalış lafları geveliyosa vardır bi b. k
Gece neden yazmadım desem gelir gelmez uyuyakalmışım der
Aynen öyle diycek ama bu şekilde davrananlarda bi pislik çıkıyo maalesef telefonu hiç mi eline almadı bu adam yani iki kelime yazamadımı sana
Napmam gerek o öyle diyin e
Giriş o zaman işte aptalmı var karşında de korkma kaybetmekten eminim yani çok saçma bu kadar saat yazmaması eve gelip uyuyakalması falan hep hikaye bunlar
E öyle zaten bana yaşattıklariyls yaşadığı hiç adil değil
Sen de yarın 10:00'a kadar dışarıda gez
Afganlılar bıçaklamıştır
Karıya gitmiştir yarın uyanınca yazar
Standart olay
Yani
Az önce buna benzer bir olay gördüm. Buna ben "yeni alınmış telefon " semptomu derim.
Nası bo şey bu telefon
İlk başta, telefona güzelce bakar, üf üflerek tutar, koruyucu takar ve s. b ama sonra zaman geçmesi ile umursamaz. Kırılsa bile üzülmez. Bu ne demek oluyor? Demek, sen onu artık ilgilendirmiyorsun
Aldatılmış olabilir miyim dün ve Şu an napmam gerek
Sen 16 yaşında mısın? İllaki aldatması mı gerekiyor? Ben diyorum ki "sen artık onu ilgilendirmiyorsun". Bu gün olmazsa, yarın seni bırakıp gidecek. "BENCE"
Eline başka kız geçince diyelim çünkü cocukda benden başka birinin kolay kolay bakabilecegi potansiyel yık
O zaman sen bizden ne duymak istiyorsun?
Ben sana söylemiyorum ki o seni aldattı, ben dedim ki, sen artık 3 çeşit yemek gibi Bi şey oldun, onun gözünün önünde.
Buna rağmen gereken değeri neden gömrüyorum
Bu durumdan çıkmak için gözünden ne yapmam gerek
Gözünü seviyim, saat gece 3 oldu, eğer anlamadıysan git dinlen (Kötü anlamda değil). Şöyle söyleyeyim sana " sevmedik eşyanı, veya yırtılmış eşyanı ne yapıyorsun? Tabi ki, çöpe atıyorsun. Bu sevgilinde seni atacak çöpe". BENCE, uzaklaş ondan. Bu kadar
Ya benim istediğim 1 yıldır onun yüzünden kafayı yiyorum o yesin benim yerime yerleri değiştirelim anlayacagin
Anlıyorum seni, hayatın 1 senesini boşa atmış oluyorsun. Bu sana ders olacak. Erkek seçimini daha da sertleştirirsin artık.
Sabah yazsin o iş bende direk gün boyu yazmicam yaşattıklarını yasasin az
En büyük suçum hayatımın merkezine koydum oda farkında bakalım kıyısında bile olmayınca nası hissediliyomus
Demek sende de ondan iyi değilsin.
Sabah yazar di mi bu arada bi an aklıma böyle bi ihtimal geldi
Nası yani
Söyleyelim sen cevap vermedin ona, sonra ne?
Gün boyu tavır alicam aklı olan adam gelir özür diler baktım gün sonunda özür dilemek yerine yediği haltları anlatmak yerine aynı mı He ondan sonra bende ayrilicam da nası bi ayrılık bilmiyorum
Sence o üzülür mü? Diyelim üzüldü ve senden af diledi, sen ne cevap vereceksin?
Şey kanka o ihtimali düşünmedim çünkü hiç bi zaman hatasını anlamadi anladi da özür dilemedi
Her ihtimali hazır olmalısın bu hayatta
Ya ben kafaya cok takıyorum sınava 2 hafta kalmış ayrılıp bunu kafaya takıp kötü etkilenmek istemiyorum dün akşam ne oldu onu da bilmek istiyorum cok karmakarışık olaydayim
Insani erken öldüren şey "merak". Her şeyi merak edersen erken yolcu olursun (estağfurullah). Bak iyi bir insansın, sınavında kötü olmasın diye düşünmüşsün.
Senin tam olayını bilmiyorum akşam konusunda, bu yüzden bir şey diyemem.
Kafam çok karışık bıraksam kafaya takcam bırakmasam yaptıklarına bak umursamaz olsam belki noluyo değişti bu diye bi kafasına takar diyorum ama henüz bunu da hiç beceremedim onun benim için her şeyden önce geldiğini biliyo
Ne demişler, Zaman her şeyin ilacıdır. Bunu boşuna dememişler, demekki yaşlılar biliyorlar ne dediklerini. Ona ayırdığın zamanı başka şeye ayırman gerekecek. Bu kadar.
Hayatımız cinsellik üstüne kurulu zaten hep
Tamamda, zaman geçince, bakarsın, başka birisine aşık olursun...
Merhaba , ne yaptın?
esc ye gitmiştir
O ne
boş ver :)
Aldatılma sakın
Off bilmiyor
Dikkat et özl gelsene