AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Demekki zaman ayirmiyor sana.. boş ver hatta sende ona aynısını yap
Asiri canımı sıktı bu durum nasıl tavır göstermem gerek
Bence tribini at yani söyle hala sallamiyorsa zaten zaman kaybetme. Seven insan kağıt oynarken bile yazar zaman yaratır
Ne demem gerek bu durumda gece neden yazmadım dersem gelince direk uyuyakaldım der
Öncesinde yazabilirdi.. neyse sen bilirisn o kısmı senin ilişkin ama değer verip vermdigni görecek bir konuşma yap
Sonuç olarak yine uzulucem bisi var bu iste aldatılmış olabilirim yine
Yine? Bir kere yapan hep yapar unutma. Eğer öyleyse bırak gitsin
Sabah konusucam deliriyorum abi ya bi insan 1 mesaj atamaz mi
Delirme iki kuruşluk insanlar için değmez gerçekten
Arkadaslariylayken atmaması bana göre yine saçma ama sustum bi insan eve geçince de 2 mesaji çok görmüş olamaz ya
Doğru olan bir yanı yok ya seni hiç sallamiyor ya da aldatmış
Napmam gerek Şu an kapana kısıldım kaldım
şu an bir şey yapma sabah olsin o zaman konuş bence
Sabah iste ne yapmam yerek
Bende yazmadi diye çıldırmak yerine uykuya daldım Şu an zorla uyandırdım kendimi ne yazdı diye bi baktım gorukdu bile atmamış son mesaja soka girdim
boş ver yat uyu sen hiç takma. Sabah geri dönerse sorarsın görmezse engelle gitsin
Demekki arkadaşlarıyla buluşmadı
Ne yapmam gerek öğrenmek için
Yarın arayıp sakin konuşup öğrenmeye çalış lafları geveliyosa vardır bi b. k
Gece neden yazmadım desem gelir gelmez uyuyakalmışım der
Aynen öyle diycek ama bu şekilde davrananlarda bi pislik çıkıyo maalesef telefonu hiç mi eline almadı bu adam yani iki kelime yazamadımı sana
Napmam gerek o öyle diyin e
Giriş o zaman işte aptalmı var karşında de korkma kaybetmekten eminim yani çok saçma bu kadar saat yazmaması eve gelip uyuyakalması falan hep hikaye bunlar
E öyle zaten bana yaşattıklariyls yaşadığı hiç adil değil
Sen de yarın 10:00'a kadar dışarıda gez
Afganlılar bıçaklamıştır
Karıya gitmiştir yarın uyanınca yazar
Standart olay
Yani
Az önce buna benzer bir olay gördüm. Buna ben "yeni alınmış telefon " semptomu derim.
Nası bo şey bu telefon
İlk başta, telefona güzelce bakar, üf üflerek tutar, koruyucu takar ve s. b ama sonra zaman geçmesi ile umursamaz. Kırılsa bile üzülmez. Bu ne demek oluyor? Demek, sen onu artık ilgilendirmiyorsun
Aldatılmış olabilir miyim dün ve Şu an napmam gerek
Sen 16 yaşında mısın? İllaki aldatması mı gerekiyor? Ben diyorum ki "sen artık onu ilgilendirmiyorsun". Bu gün olmazsa, yarın seni bırakıp gidecek. "BENCE"
Eline başka kız geçince diyelim çünkü cocukda benden başka birinin kolay kolay bakabilecegi potansiyel yık
O zaman sen bizden ne duymak istiyorsun?
Ben sana söylemiyorum ki o seni aldattı, ben dedim ki, sen artık 3 çeşit yemek gibi Bi şey oldun, onun gözünün önünde.
Buna rağmen gereken değeri neden gömrüyorum
Bu durumdan çıkmak için gözünden ne yapmam gerek
Gözünü seviyim, saat gece 3 oldu, eğer anlamadıysan git dinlen (Kötü anlamda değil). Şöyle söyleyeyim sana " sevmedik eşyanı, veya yırtılmış eşyanı ne yapıyorsun? Tabi ki, çöpe atıyorsun. Bu sevgilinde seni atacak çöpe". BENCE, uzaklaş ondan. Bu kadar
Ya benim istediğim 1 yıldır onun yüzünden kafayı yiyorum o yesin benim yerime yerleri değiştirelim anlayacagin
Anlıyorum seni, hayatın 1 senesini boşa atmış oluyorsun. Bu sana ders olacak. Erkek seçimini daha da sertleştirirsin artık.
Sabah yazsin o iş bende direk gün boyu yazmicam yaşattıklarını yasasin az
En büyük suçum hayatımın merkezine koydum oda farkında bakalım kıyısında bile olmayınca nası hissediliyomus
Demek sende de ondan iyi değilsin.
Sabah yazar di mi bu arada bi an aklıma böyle bi ihtimal geldi
Nası yani
Söyleyelim sen cevap vermedin ona, sonra ne?
Gün boyu tavır alicam aklı olan adam gelir özür diler baktım gün sonunda özür dilemek yerine yediği haltları anlatmak yerine aynı mı He ondan sonra bende ayrilicam da nası bi ayrılık bilmiyorum
Sence o üzülür mü? Diyelim üzüldü ve senden af diledi, sen ne cevap vereceksin?
Şey kanka o ihtimali düşünmedim çünkü hiç bi zaman hatasını anlamadi anladi da özür dilemedi
Her ihtimali hazır olmalısın bu hayatta
Ya ben kafaya cok takıyorum sınava 2 hafta kalmış ayrılıp bunu kafaya takıp kötü etkilenmek istemiyorum dün akşam ne oldu onu da bilmek istiyorum cok karmakarışık olaydayim
Insani erken öldüren şey "merak". Her şeyi merak edersen erken yolcu olursun (estağfurullah). Bak iyi bir insansın, sınavında kötü olmasın diye düşünmüşsün.
Senin tam olayını bilmiyorum akşam konusunda, bu yüzden bir şey diyemem.
Kafam çok karışık bıraksam kafaya takcam bırakmasam yaptıklarına bak umursamaz olsam belki noluyo değişti bu diye bi kafasına takar diyorum ama henüz bunu da hiç beceremedim onun benim için her şeyden önce geldiğini biliyo
Ne demişler, Zaman her şeyin ilacıdır. Bunu boşuna dememişler, demekki yaşlılar biliyorlar ne dediklerini. Ona ayırdığın zamanı başka şeye ayırman gerekecek. Bu kadar.
Hayatımız cinsellik üstüne kurulu zaten hep
Tamamda, zaman geçince, bakarsın, başka birisine aşık olursun...
Merhaba , ne yaptın?
esc ye gitmiştir
O ne
boş ver :)
Aldatılma sakın
Off bilmiyor
Dikkat et özl gelsene