Sevdiğini dile getirmek en güzeli elbette paylaştıkça çoğalır diye düşünenlerdendim ama bu fikrim değişti çünkü kime sevgini göstersen bir yerleri kalkıyor kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıyor bana kendimi sorgulatiyor ondan dolayı artık kalbimden geçse dilime seni seviyorum diye dökülmeyecek sözlerim var benim...
Sevginin gösterdikçe ve hissettirdikçe çoğaldığına inanan biriyim. Gizlenen sevginin de hissettirilmeyen duygunun da bostan korkuluğundan farkı yok gözümde.
sürekli dile getirmek çok sıkabilir ve karşı taraf aman bana ölüyor moduna geçebilir. burada önemli olan sadece kelimelerle değil yeri geldiğinde minik jestlerle dokunuşlarla davranışlarla yapılmasıdır. tabi birde karşı tarafın mal olmaması lazım
Karşı taraf seni beğeniyorsa dile getiricek hareketlerde bulun o anlar zaten 😉anlamazsa öküzdür söyle gitsin dm den baktın geri tepti isimler karıştı pardon ya falan de okey
0
0 Yorumla
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevdiğini hemen dile getiren filme dair spoiler vermiş durumuna mı düşer, sevgi olabildiğince gizlenmeli mi?