Ne yaptıysam unutamadım vazgeçemedim, ne olacak böyle?

ilk kez tutulduğum ilk kez onun için ağladığım kızdı üzerinden çok kişi geçti etti oldu bitti ama hiçbiri onun kadar değişik olmadı anlatamıyorum arkadaşlar nasıl bir his olduğunu her hüzünlü bir şarkı açtığımda her eskiler konu olduğunda aklımda sadece o kız onun olmaya çok çalıştım ama olmadı onun olabilmek için çok denedim çok saçma sapan şeyler yaptım belki ama sanırım dğnyada tüm gerçek sevgimide o kıza harcamışım unutamıyorum hani olmuyo üstünden yıllar geçmiş olmuyo çıkmıyo aklımdan anlatabilicek bişey değil onunla denk geldiğimizde yğzümü bile çevirmiyorum ondan tarafa mesela ama olmuyo genede tanımıyomuş gibi devam ediyorum çünkü geçmişte çok hata yaptım belki onun olabilmek için fake hesaplardan mı yazmadım etmedim ama tek amacım onun olmaktı çok aşığım kız bak üstünde 3,5 sene geçmiş nerdeyse unutamıyorum aga çok denedim ona layık olmayı ona layık olmadığımı düşündüm ama artık denemeye korkuyorum gerçekten çok garip bi his arkadaşlar ama hani bağlanmışım kıza her efkarlandığımda tek beni derinden etkileyen kişi bu yani nası oluyo bilmiyorum offff benim bu derdim nazlı yar…..

Güncellemeler
+1 yıl
Bu kız benim imkansızım sanırım
Ne yaptıysam unutamadım vazgeçemedim, ne olacak böyle?