Entelektüel aileden geliyor ben de merak edip bi baktım bu nasıl bu hale gelmiş diye. Anne, baba kaliteli olunca çocuklar da nasipleniyor. TED kolejinden, ODTÜ’ye. Çevreden Kaliteli eğitim artı okuldan kaliteli öğretim
Bilmiyorum ailesi hakkında çıkarımı çocukluk hayatından yola çıkarak yaptım. Çünkü biliyosun hiçbir ortalama Türk ailesi aman daha çok çalışayım, bütçeme göre çocuk yapayım en iyi okullar da okutayım, hobi edindireyim, sosyal olsun diye düşünmez
adam kendini bilim anlatıcısı olarak tanımlıyor yani gidip doğru kaynakları okuyup araştırıp video haline getirip anlatıyor zaten kendisinin eğitimi de çok iyi zorlandığını sanmıyorum keyif alıyordur kesinlikle
videolarına bak video başlıklarına bir çok farklı konuda videosu var. ve hepsinin de uzun uzuna dolu dolu bilgilerle anlatım. Binden fazla video. Bir de bazı videoları var mesela aa bunu neden merak ediyoruz falan diyosun ama onu açıyorsun izliyorsun önemsemediğin bir sorun hakkında bile birsürü bilimsel şeyler var altında. Örneğin az önce tatile gidenler neden mutsuz diye bir videosunu seyrettim hayatımda da hiç gitmem ama hahahah
Aynı zaman da sen. Hayır şöyle videolarına bak video başlıklarına bu bir çok konu var ve hepsinin de uzun uzuna dolu dolu bilgilerle anlatım. Bunları tek başına mı yapıyor?
Beni kendinizle karıştırmayın ben sizden değilim dediğin bir çok konu var önemli olan bu bilgileri nereden ediniyor tek başına yapıyor olabilir bu zor değil yani