Güncellemeler
+1 yıl
Çok çok dikkat ettim herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp yaptım konuşmalarımı buluşmalarımı ama bişekilde öğrenmiş
Güncellemeler
+1 yıl
Ben takip edildiğimi düşünüyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Jest mimikleri n ya da duygusal reflekslerin ele vermiş tir
Bilmiyorum İnan hiç bilmiyorum
İyi bundan sonra dikkat et kendine eğer çocuk akıllı ise biraz seninle çok oynayıp çok canını yakma istemi olacaktır saklı gerçeği kendi çözdüğü için senin için hiç iyi olmayacak artık hep sana saf rolü oynar
Ne yapim peki ona söyliyimmi
Sen gizledikce onunda sana rolleri değişir sen ona nasıl gelirsen o sana öyle gider ama şöyle bir durum var eğer gerçekten öğrendiğine inanıyorsan iki farklı seneryo çıkıyor ortaya eğer sana aşırı duygusal bağı olsa ilk öğrendiğin de senden ayrılır di hesap sorardı niye bunu yaptın diye bana diğer senaryo ise seninle yatakda ne aldığını unutuyor olup hiç bir şey olmamış gibi takılmak eyleminde olabilir az biraz düşünsene bu durum karşısında bir erkek asla tepkisiz kalmaz kalsa bile yataktaki ne aldığı zevke bakıyordur benim başıma iki defa geldi bu durum hiç üzülme dim hiç umursamadım çünkü o anki aksiyon da o durumda ki kıza yataktan başka bir şey düşünemez dim
Seçimler hayat senin zaten mantığın ve gerçekleri ikinizde de biliyorsunuz sizin ilişki fukbody den ibaret ilerisi ne olacağı bilemezsiniz ama ilerisi hiç olacağı ni sanmıyorum en iyisi bu zamana kadar takılmışsın hem kendi mutluluğun la hem onunla alay etmişsin şimdi koz onda oda seninle alay edecek
Bırakmı diyorsun yani hiç bişey olmamış gibi davranıyor
Tabiki bırakmaz eğer senden istediği menfaatleri varsa aklında ara sıra bile olsa yatakta beni mutlu etsin yeter diye düşünüyor olma ihtimali çok yüksek akıl var mantık var bu olay karşısında sessiz kalması sence normal mi bunu bir düşün neden sessiz kalıyor acaba diye bu sessiz kalışının altında bir neden bir giz var o gizi nedeni bul sonuçta onunla birçok şeyi paylaştığın sin
Sana bir şey sorcam ama dürüst Olcan bende sana en yakın fikrimi sunacağım birliktelik yaşadınmı onun la
Yaşadım
Ah be kanka yanlış sularda yüzüyorsun yapma şu yalnışı eşine dön bırak geçmişte yaptığın hatayı. Nefsine yenik düşme çok yanlış bu. Eğer eşinin ahını alırsan ömür boyu kurtulamazsın.
🤷🏻♀️
Karşında zeki bir erkek varsa her türlü öğrenir ;)
Zeki evet anlamış ya
Çok garip neden gizledin ki
Öyle
Ben direk söylerim gizlemem , nasıl olsa sonu olmayacak
Hareketlerinde belli etmiş olabilirsin
Nasıl çok dikkat ettim ama
Erkekler kadar tecrübeli değilsin demekki 😂
Sinirim bozuldu😂
Baksana aşağıda senle sanal yapmak için özele çekmeye çalışan evlilere hicybelli etmiyorlar 😂😂😂
🤦🏻♀️
Konuşmalarına davranışlarına dikkate alarak hareket et evli kadın ile bekar kadın belli eder kendini
Bişekilde öğrenmiş ya takip ettirdi ya hareketlerimden
O senin hareketlerindendir
Konuşmak istersen yazabilirsin
Sanırım vucudun da izler felan varsa ordan bilmiştir
Ne izi
Yani sevişme izi felan işte ilişki yaşadığınız da kalmış olabilir onu görmüş olabilir mi
stolklamıştır bi şekil
O kadar gizledim bi şekilde öğrenmiş bilmi
Bilmiyorum
anlamıştır yazıp yazmadığın saatlere bakarak tahmin edip öğrenmiştir
evli aldatan kadın hmm severiz
Takip etmiş olabilir
Evime kadarmı yani takip dediğiniz
Evet
neden eşiniz varken sevgili yaptınız?
Öyle gerekti
öyle gerekmesinin sebebi ne peki konu ne?
Öğrendi de ne yaptı?
Orasını boş ver
Seni bırakacağını sanmam hoşuna bile gitmiş olabilir
Bırakmadı zaten
Öğrenmiş benden gizliyor
Sen öğrendiğini nasıl anladın o zaman
Anladım konuşmalarından
O zaman söyle ona konuşun. Evli hatunlarla olmak çoğu erkeği daha azdırır sıkıntı olacağını sanmam
Söyliyimmi
Öğrendiğine eminsen söyle tepki alacağını düşünmüyorum hatta sana ilgisi artabilir bile
Emin’im. Öğrendi
O zaman konuş ayrıca sır kalmaz ortada sizin yaşlar kaç
30
kocan yaşlımı ya da ilgimi göstermiyor
İlgi göstermiyordu cezasını buldu
Ben ilgi görmeyen hatunların aldatmasını yadırgayan biri değilim evleniyorsan karını doyurucaksın onu ömür boyu cinsel ilgisizliğe mahkum edemezsin iyi yapmıssın
eşinden öğrenmiştir
He
eşin farketmiştir bu kadar cesursan o da farkına varmıştır
Yok değil farkında
bayaa deneyimlisin anlaşılan
Allah ıslah etsin
Falcı bacıya gitmiş
daha önce de ilişki yaşadığın birisi varmıydı
sen hiç farkına varmadan oluşan biten bir ilişkinin devamıdır ve sen yanlış ilişkiler kuruyorsun inan o duyduysa duyacaklar var daha güvenli yaşa
Çok dikkat etmiştim
daha uzak mesafeli ve sen istediğinde sana ulaşması gerekecek bilmesi gerektiği kadarını bilen ama evli olduğunu mutlaka bilen biriyle yaşa başına iş alırsın
bazı konularda daha güvenilirliği istersen yazabilirsin
Yok
o zaman yakın çevrenden uzak dur güvenli olduğunu bildiğin sana çevrene hatta yaşadığın şehre uzak olan ve sadece istenildiğinde en güvenilir iletişimle en güvenli şekilde yaşa unutma herşeyiyle seni doyuran olsun bir kişi olsun
Nerelisin
Ne farkeder
Eşinle birlikre mi yaşıyorsun
Seni takip etmiştir
Nasıl yani
?
Ya yorum yap boş ver