Kocamın ailesi ile bu kadar sık görüşmek istemesi normal mi?

Yeni evliyiz. Evimiz kocamın tüm ailesine (annesi, ablası, abileri) yakın bir mesafede. Kocam özellikle annesi ile sık sık görüşmek istiyor. Ben istemediğimde, istemediğimi ima ettiğimde dahi tavrı değişiyor. Modu düşüyor. Ben sürekli iç içe olmak istemiyorum. İyi insanlar fakat bazı tavır ve davranışları çok rahatsız edici. Çok yapmacık bi anacım/oğluşum ilişkileri var. Ne yapacağımı şaşırdım. Eşim ile problem yaşamak istemiyorum ama ailesine sürekli gidip gelmek (haftada 1 max) da istemiyorum. Evime yemek göndermesini, alışverişe veya gezmeye giderken bizi de çağırmasını istemiyorum. Ben de çalışıyorum eşim de. Bazen saatlerimiz farklı oluyor. Eşim benim olmadığım her an annesine koşuyor. Ailem şehirdışında. Bazen ailemin yanına gittiğimde bile annesinde kalıyor. Çok rahatsız oluyor ve üzülüyorum. Bazıları iyi niyetle yapıyor dese bile batıyor. Kocam ile bunu konuşarak çözmeyi denesem de olmadı. Annesi ona çalışarak bakmak zorunda kaldığı ve annesiz büyüdüğü için çocukluk tramvasını öne sürüyor sürekli. Aklı selim birisi bir gönül ferahlığı versin.

Kocamın ailesi ile bu kadar sık görüşmek istemesi normal mi?