Evleneli 7 hafta oldu ailesine 5 kere gittik 1 haftasonu da zaten balayından dönerken gitti yani evlendiğimizden beri sadece 1 cumartesi günü evde durdu onun dışında hep ailesi her hafta gitmek zorunda değiliz biraz beraber vakit geçirelim diyorum ama sen istemiyorsan gelme ben giderim diyor hiçbir aktivitemiz yok birlikte yemek yiyip uyumayı aktiviteden sayıyor ben de sürekli evde işlerle uğraşıyorum onla vakit geçirmeye gezmeye ihtiyacım var ama bunu anlamıyor bu yaptığı normal mi sizce ben mi abartıyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu durum, bir ilişkideki zaman ve aktivitelerin dengeleme konusunda ortak bir anlayışa sahip olma ihtiyacını vurguluyor. İlişkinin başlangıcında, çiftlerin birbirleriyle geçirdikleri zamanı, aktiviteleri ve aile ziyaretlerini uyumlu bir şekilde düzenlemek önemlidir.
Herkesin ilişki ve zaman harcama beklentileri farklı olabilir. Bazıları daha fazla aile ziyaretine önem verirken, diğerleri daha fazla bireysel veya çift olarak vakit geçirmeyi tercih edebilir.
Partnerinizin sürekli olarak ailesiyle zaman geçirmeye eğilimi olabilir ve bu durum sizinle birlikte daha fazla vakit geçirmeye öncelik vermesini engelleyebilir. Bu durumda, duygularınızı ve ihtiyaçlarınızı partnerinizle açık bir şekilde konuşmak önemlidir.
Onunla birlikte farklı aktiviteler yapma isteğinizi ve ihtiyacınızı paylaşarak, çift olarak birlikte geçirdiğiniz zamanın daha dengeli olmasını sağlayabilirsiniz. Partnerinizin de ihtiyaçlarınızı anlamasına ve duygularınıza saygı göstermesine yardımcı olabilirsiniz.
Her iki tarafın da duygularını ve ihtiyaçlarını paylaşmasına izin vermek, daha sağlıklı bir iletişim kurmanıza yardımcı olabilir. Eğer bu durum ilişkinizde sürekli bir gerginlik kaynağıysa veya anlayışsızlık hissi yaratıyorsa, birlikte bir çift danışmanlığı almak veya bir terapistle konuşmak ilişkinizin daha dengeli olmasına yardımcı olabilir. İlişkilerde denge ve karşılıklı anlayış önemlidir, bu nedenle partnerinizle açık bir şekilde konuşmak ve ortak bir çözüm bulmak önemlidir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Herkes ayrıl boşan diyor her şey direk niye boşanmaya bağlıyorsunuz anlamış değilim biraz zaman ya ne kadar kolay ve basit söylüyorsunuz bunu anlamış değilim
Eşinle konuş ve ciddi olduğunun söyle böyle olmaz de
Eşin anne kuzusu ise baya zor ama değilse inşallah değildir düzelir belki direk ayrılmaya alışık değil bilemiyorum aranızdaki ilişkiyi ama en önemlisi konuşmak11 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 349 cevap paylaştı. 1. Yaptıgı normal degil annesinden boşandıktan sonra evlenmeleri gerekiyor bazılarının...
2. Sende kendine başka zaman gecitecek seyler bul yoksa bi beklentinin peşinden gidersen yorulur üzülür kırılırsın02 Yorumla
Soran+1 yılBen yalnız vakit geçireceksem kendi kendime yeteceksem neden evlendim o zaman
Gizli Üye(25-29)+1 yılkocan daha evliliğin farkında değil onun ailesinden uzak yere taşının ya da al karşısına kendisine çekidüzen vermesi gerektiğini söyle baktın hala devam ediyor son çare boşan benim eski kocamda aynı böyleydi
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
38Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,2b cevap paylaştı.
u +1 yılNormal değil.. sana değer vermiyor hiç demek ki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla inanır mısın bilmem ama kocamda aynıydı bu seneye kadar hatta hala aynı bence. Balayından döndük sürekli orada yemek yedik neymiş kalabalık yemeye alışkınım 2 kişi giyemiyormuş. Her formatta oraya gittik evde doğru düzgün yemek pişmedi bile. şu an aynı binadayız, eve gelirken önce annesine uğruyor kim var kim yok bakıyor sonra çıkıyor eve. Kahvaltı yapacağımız zaman ekmek almaya gittiğinde annesine uğrayıp onlara bir şey lazım mı diye soruyor. Her çayda oraya gidiyordu ama biraz daha azaldı gidip gelmedi ilk zamana göre. Bence kocanı göndermemek için uğraş yoksa evlilik nedir anlamaz. Ailesine yakın oturuyorsanız ondan da böyle yapıyor. Evlendiğinin farkında değil. Karşına al konuş hareketlerine dikkat etsin
24 Yorumla
Soran+1 yılSorun orada işte konuşuyorum anlamıyor sürekli kendi haklı ona göre kavga çıkarıyor ailem şehir dışında geçen hafta onlara gidecektik el öpmeye gitmedik beyfendinin 4 yaşındaki yeğeninin doğum gününe gidebilmek için ben de insanım ben de görmek istiyorum ailemi ama sürekli kendi ailesini benim önüme koyuyor yeni bir aile kurmak değil kendi ailesine beni de dahil etmek istiyor çanta gibi yanında götürmek istiyor ama ben bıktım 7 haftada evde sürekli işlerle uğraşıyorum bakkala gitmek dışında sadece ailesine gitmek için evden çıkıyorum tiksinti geldi artık
Cevap sahibi+1 yılDoğru valla benimde öyleydi ama sen onu bekleme dışarı çık. Ailesine gidince kendisi gitsin sen gitme, ailesi sorunca bak bakalım ne yapıyor o zaman
Soran+1 yılNasıl dayandın Allah aşkına ben dayanamıyorum
Cevap sahibi+1 yılVallahi sinir krizleri geçirdim. Zaten çalışıyordum hiç görüşemiyorduk nöbetlerimiz denk gelmiyordu. Bende saldım kendi haline bıraktım. Aramadım sormadım gün içinde, Yanyana gelince ilgilenmedim başka odaya geçtim, birlikte olmaktan kaçındım, o teklif etmeden birlikte olmadım. Yemek için beklemedim ben yedim o tek başına yedi. Çay içer misin diyip çay koymadım, ona özel bir şey yapmadım. Ben ilgisiz bırakınca o da fark etti
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla böyle bir akrabam var. ailesiyle zaman geçirmez hep anasının yanında. böyle biriyle hayat mı geçer. mutsuz sevgisiz bir hayatları var. aile baş tacı elbette gidip görülecek ama senin eşin daha eş olma kavramını idrak edememiş. anasından babasından ayrılamayacaktıysa neden evlenmiş acaba? kabul etme böyle bir durumu, sonra çok daha fazla üzüleceksin ya da kabulleneceksin bu durumu. bu adam bu saatten sonra değişmez çünkü. benim anlamadığım siz bu adamları hiç tanımadan mı evleniyorsunuz? annesine babasına aşırı düşkün adamı evlenmeden de tanırsın çünkü. evlenice değişir diye mi düşünüyorsunuz acaba öyle bir dünya yok maalesef
10 Yorumla
+1 yılYaptığı normal değil.
Israrla bekar hayatı devam eden sorumluğu tam almamış ana kuzusu biri bence..
Evliliğin ilk zamanları seninle dolu dolu vakit geçirmesi gerektiği süreçte bencil biri ile evlisin 😔 maalesef üzücü bu süreçte kendine çekip net olmalısın taşları yerine oturtmalısın 🤷🏻♀️ yoksa yık düz ile ömür geçer..
10 Yorumla
+1 yılBireysel olarak yaşayacaksın, o bireysel takılıyor ayrıca senin düşüncelerini veya herhangi bir şeyini önemsemiyor. Böyle erkekler kapatılsın ya 💫
10 Yorumla
+1 yılNormal değil. Simdi böyle olursa ilerleyen zamanlarda daha kötü olur. İstersen sen de aynısını yap. Kendi annenin yanına git. Her hafta sonu.. anlar belki
00 Yorumla
+1 yılinsan alışkanlıklarından kolay vaz geçemiyor o yüzden sende anlayışlı ol. tabi ki de seninle de vakit geçirmeli seninle ilgilenmeli.
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama ben de ailemden ayrıldım hatta onlar şehir dışında şu an biz şu anki evde oturabilelim diye memlekete yerleştiler onlara el öpmeye gitmedik geçen hafta 4 yaşındaki yeğeninin doğum günü diye bahara kaldı normal mi bu ben de ayrıldım ailemden hiç göremiyorum ben de insanım yaptığı saçmalık
- +1 yıl
haklısın bunu açık dille konuşmalısın eşinle
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Keşke başta ailesine uzak ev tutsaydınız yaptığı normal değil evli olduğu farkında olsa iyi olur
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ana kuzusu net. Değişmez ya olduğu gibi seveceksin ki bunu kabüllenmen zor gibi şimdiden sorgulama başlamis ya da bitireceksin..
10 Yorumla
+1 yılsana alışamamış demek ki hayalen yabancı geliyorsun ona ve seks hayatınızı canlı tutarak eve bağlayabilirsin eşini
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Tamam sen gitme. Bunlar evlenmeden konusulmasi gereken onemli seyler. Gitme bakalim nolcak. Tavrini koymak zorundasin ama koysanda o degismez
10 Yorumla
+1 yılTabii ki normal değil, siz artık kendi ailenizi kendi aktiviteleriniz ve anılarınızla inşa etmelisiniz.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 372 cevap paylaştı. Anneci erkek terörü resmen. Allah korusun. Bir kadının başına gelebilecek en kötü şey. Alkolik olsaydı daha iyidi 🤦♂️
00 Yorumla
+1 yılEvliliği kaldıramamış ailesini özlemiş zorla mı evlendi acaba bu seni sevmiyor zaten de evliliği de kaldıramamış aile evini özlüyor alışmamış evliliğe
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı. Evlenirken aklın neredeydi? İnsan manavdan alışveriş yaparken bile, sağına soluna bakıp seçerek alıyor.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılHayır normal değil geri z. ekalı bi eşin var hala asıl ailesinin artık sen olduğunu çözememiş sabırlar dilerim
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yeni evlissiniz normal değil ki sürekli kayın validenin evinede gitmezsin yani senin tavrın gayet normal bu sitemin
00 YorumlaEvlenmeden önce nasildi peki yani zaman olarak biliyorsundur yani tabiki seninle vakit gecirmesi lazım ki daha yeni evlisin 7 haftalık tanımak içinde paylaşmak içinde olsa zaman geçirmesi lazım
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılVay beee ne erkekler var. Bende her anımı eşimle geçirmek istiyorum. Ama nerdeeee ö küzzz
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılElbette normal değil. Gitmesindeki neden neymiş onu sordun mu?
10 Yorumla
+1 yılMaalesef daha büyümemiş biri gibi madem öyle neden evlendi siz zaten artık kendiniz birsiniz 🙄
10 Yorumla
+1 yılAngut herif çocuk yapma bari pişman olursun
10 YorumlaKocan nie yeni gelin gibi davranıyor ozmn evlenmeseydi iy nasip olmaz inşallah
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılOraya gidelim buraya gidelim bu gün bunu yapalım diye plan yap
00 Yorumla Sen de kendi ailenle vakit geçir nereye kadar dayanacak bakalım.
00 YorumlaGaliba kocan gay :d formalite evliligi yapmis veya seni biktirip bosanmaknistiyo sanirim
00 YorumlaAbartmıyorsun yavrum erkekler baba olmayana kadar koca olduklarını düşünemiyorlar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
u +1 yılUyum sağlamak zor oluyor demekki bence koy tavrını yoksa hep böyle gider
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen bile bile lades olmuşsun aşağıda yazdığını gördüm ana kuzusuymus eşin yani burada şikayet etme bilerek evlenmişsin
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe biliyim deme görmüşsün zaten tamam dese ne olacak babana bile güvenmicen derler
Gizli Üye(30-35)+1 yılhenuz yaptigi herseyiyle ailesine yaranmaya calisan olgunlasmamis erkek turu kivaminda.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılseks konusunda normal ise, biraz zaman ver ona kolay değil.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik önceside bu bağlılığı varmıydı fatketmiş miydin?
07 Yorumla
Soran+1 yılYa annesine aşırı bağlıydı evet ama net olarak evlendikten sonra önceliğin bende olması gerektiğini asıl ailesinin artık ben olacağımı söyledim her hafta gidemeyiz istemem dedim tamam sorun yok demişti
- +1 yıl
Gerçekten işin çok zor ciddi ciddi konuş bu konuyu ama genelde bu tarz aileye düşkün erkekler düzelmiyor çok zor
Soran+1 yılİşte sorun orada düzgünce konuşuyorum sinirleniyor aile konusunda en ufak bir şeye direk kavga çıkıyor boşanıcam dedim en sonunda her hafta ailesine gidebilmek uğruna evden gitti düşün
- +1 yıl
Ahh keşke bu huyu varmış daha düşünseydin :( üzüldüm senin adına
- +1 yıl
Ailesine söylesen annesini al karşına konuş tatlı dille nasıl kaynanan anlayışlı mıdır?
Soran+1 yılYa anlıyorum ailesini onlar da çok düşkündü tabii ki görmek ister kavga edince gitmiş anlatmış onlar da tamam her hafta gelmeyin mutlu olun gibisinden bir şeyler söylemişler ama bir yandan da biz de böyle yaşıyoruz ne var bundan falan diye söylenmişler ve kendi açısından anlattığı için şu an ben kötü gelin oldum arayıp sormuyorlar falan napıcamı şaşırdım açıkçası
- +1 yıl
Eşinle zıtlaşma bakalım yani onu evde tutacak şeyler yap
+1 yılHala cocuk gibi bebenin teki Allah’ın lolipop erkegi
10 Yorumla
+1 yılana kuzusu erkekle evlenirseniz böyle olur işte hâlâ akıllanmıyonuz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılGece de anasıyla uyusun eve alma😂
23 Yorumla
Soran+1 yılİşine gelir ki 😃
- +1 yıl
7 haftada işine geliyorsa koca diye niye aldın ki🤔 oyuncak ayı alsaydın en azından yanında olurdu sarılır uyurdun 😂
Soran+1 yılBilsem alır mıydım
+1 yılYeni evliymissiniz madem ailesiyle vakit gecirecek niye evlenmis
00 Yorumla
+1 yılKeşke dursaymış anasının evinde
20 Yorumla
+1 yılNeden evlendin ki
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce net bir şekilde söylemiştim sürekli gitmem diye tamam demişti ama şimdi böyle benim ailem şehir dışında el öpmeye gidecektik geçen hafta 4 yaşındaki yeğeninin doğum günü partisine gidebilmek için onu iptal etti düşün
- +1 yıl
Aklını başından alamamamışsın demek 😂
- Aile & Toplum konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılBunu ona söyleyince ne diyor
04 Yorumla
Soran+1 yılBoş vaktimi neden özlediğim insanların yanında geçirmiyim ki diyor benim de onla vakit geçirmeye ihtiyacım olduğunu anlamıyor yılbaşını bile ailesiyle geçirelim diyor babasının doğum günüymüş
- +1 yıl
Bence biraz saydır kendini kanki. Şimdi böyle başlarsa nasıl devam eder tahmin edebiliyor musun?
Soran+1 yılEdemiyorum işte ondan normal mi diye soruyorum büyük kavga ettik ailesine söylemiş böyle böyle diye onlar da biz de böyle yaşıyoruz ne var demişler sürekli iç içe olmak normal mi yani
- +1 yıl
Değil anlattığın kadar sıksa senin istediğin hayatı yasayamazsin
+1 yılOzmn niye evlenmis mk mali
10 YorumlaDüzelir. Sabır. Ama ufak ufak yönlendir incitmeden
00 Yorumla
+1 yılEvlilik işte masallarda ki gibi değil.
00 YorumlaNormal değil
Eşine değer vermek zorunda00 YorumlaAile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı. Normal değil sizinle daha çok ilgilenmeli
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılbiraz odun biriyle evlenmişsin maalesef:)
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Boşa gitsin öylelerinden fayda gelmezz
00 YorumlaSende vakit geçirebilecek birilerini bulabilirsin
00 Yorumlaevlilik sürecine alışamamış
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. sen bunu boşa bundan koca olmaz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 889 cevap paylaştı.
+1 yılKocan seninle çekirdek aile olmayı becerememiş
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 781 cevap paylaştı.
+1 yılEşin bencil senin duygularını önemsemiyor
00 Yorumla
+1 yılYok sen abartmıyosun eşin evliliğe adapte olamamış
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldeğil. daha doymamışsın bile🤷♂️
00 Yorumla
+1 yılnormal değil ayrıl
10 Yorumla
+1 yılAna kuzusu bu
10 YorumlaSekste mi yok?
00 YorumlaDur daha alışma döneminde :D
00 Yorumla
+1 yılSende ailesiyle vakit geçirirken yanında ol
00 Yorumla
+1 yılAileci bir erkekse normal
00 YorumlaZor duurm
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kocam sürekli ailesiyle vakit geçirmek istiyor, birlikte hiçbir aktivitemiz yok. Bu yaptığı normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım