Kız arkadaşımın konusmasina denk geldim bir kaç kez.. Boğazdan kes ve spora git sonra sevgili olalım diyor😂
Çok şaşırdım 😂

Kız arkadaşımın konusmasina denk geldim bir kaç kez.. Boğazdan kes ve spora git sonra sevgili olalım diyor😂
Çok şaşırdım 😂
Ben direk ayrılırdım çünkü beni kilom yüzümden sevmiyorsa zaten hiç sevmesin. ben en çok fiziğe bakıp sevgili olan ya da boya göre seçen tipe bakan kişilerden soğuyorum ayda itici buluyorum. bu yüzdende gidip fit birisini bulabileceğini söylerdim. kilo alınır verilir ama önemli olan sevgidir. günümüzde bu sevgiye değer veren kimse de pek kalmadı. bu yüzden de her şey samimiyetsiz yüzeysel geliyor
Benım bir arkadaşım vardı böyle. Baya küçüklükten beri aşıkmış çocuğa cocuk hep dalga geçiyordu kılolarından ilgisi var gibi davranıyordu sırf ego kasmak için sonra yine aşagılıyordu kızı. Bunlarda 23 lü yaşlarımızdayız hepimiz konusuyorduk kız dinlemıyordu hatta aynısını benım cocuga yapmamı bile istedi. Sonra birkaç yıl sonra kız zayıfladı tabi cocuk durur mu yapıstı kıza bu kızda bir güzel kabul etti o kadar aşagılanmaları etmeleri hiçe sayıp şu an nisanlılar. Böyle seyleri kabullenen insanlar var.
He çocuga sümüğünüzü atmazsınız öyle bir tip kızında kilolarına rağmen çok güzel bir yüzü vardı. Hatta yakıştırmıyorduk çocuğu yanına.
Arkadaşının flörtü bana göre çok ayıp etmiş. Ben olsaydım sevgili olurdum. İki hafta sonra elinden tuttuğum gibi spor salonuna götürdüm. Beraber spor yapardık ama birlikte yapardık birlikte şekillenirdik.
Öyle bi derdimiz yok çok şükür ama bana denmedi hiç ama ben kırmadan dökmeden uyardıklarım oldu diyelim kilo vermek ya da kilo almak isteyene yardımcı olmak istedim
Cevap
56Cevap
Beraber kilo verelim demek zor mu geliyormuş
Bunu diyen kız da kilo almaya çalışıyor.. 46kilo🙄
Kilo verir başkasıyla sevgili olurum
Aslında çok ağır bir cevap veririm ama site kuralları buna müsaade etmez tabi ki. Katalogdan adam seçiyor sanki. Her insanın kendine has fiziksel ve duygusal özellikleri vardır. Eğer kabul edecek öyle kabul etmeli. Kimse için kendimden asla ödün vermem. Eğer ki bir şey yapacaksam kesinlikle kendim için yaparım. Bir başkasının ne istediği ve ne düşündüğü umurumda olmaz.
Ben kilo veririm o mesele değil sana karakter almaya gönüllü kim olacak? 😊
Öncelikle o haddi vermem kimseye. Eğer bir hadsilik etme gafletinde bulunduysa cevabım resimde net bir şekil de yazıyor
Anan versin kiloyu denir de neyse bizler terbiyeli bayanlarız.
Kilo verir onla da sevgili olmazdım sanırım Ha bir de şimdi için derdim ki herkesi farklı kılan bir özelliği vardır neyse ki benim kilolarım fizikken sendeki karakter kaybını ne yapacağız ben kilo veririm de sende olamayan karaktere çözüm yok canısı derdim sanırım
O kim köpekte onun için kendimden ödün vereyim kxmdkd. Daha sonra almayacağım veya onun almayacağı ne malum. Yarın kaza geçirdiğinde bir şey olsa ne olacak boş işler
Hoş karşılamam tabi ama şahsen ben de kilolu biriyle sevgili olmak istemeyebilirim fiziğe önem veriyorum
"Sen önce insan ol sonra benle muhattap ol!" denir öyle flörte. Ben de zayıf bir erkeğim diye bana da aynısını yapıyorlar. "Çok zayıfsın","Çocuk gibi duruyorsun" diyorlar.
Hadi oradan. Sen beni seveceksen böyle sev, sonra ben kendime dikkat eder, ideal kiloma gelirim sen olsanda olmasan da
işte altın oranlar yok balık etliyim şu yarıyor bu yarıyor hikaye harika seks için zayıflayalım hep beraber.
Kilo verince ben sana bakarmıyım sence sen hiç aynaya baktın mı derim fmfkf
Kilo vermek sağlıklı bir talep bunu samimi olarak söylüyorsa gayet guzel
Bazı erkekler kiloya çok takıyor ya bende denk geldim 😂
Kilo verip spor yaptıktan sonra seni neden tercih edeyim 😅
Hahahah buna yanıt verince beni suçlu bulup yorumumu silerler ama sen anladın 😄😄
Dilimi yormaya değmez böyleleri için sessizce kapıyı gösteririm.
Ha karakterim zayıf, sevgilim de öyle olsun diyosun yani derim
Aslına bakarsan sende çok yağlısın derdim. Olmasa bile abartırdım.
Ona bir top veririm. Sektir git derim. 🤣
Beni seven göbeğimi de sevmeli
Bana da dediler zamanında artık sportifim ama şimdi bende ona dedim.
Kapı açık , Arkanı dön ve çık , istenmiyorsun artık !!
Gerçekleri yüzüne vurmuş. Gerçekler bazen şaşırtıcı etki yaratır.
Bende aşkımı dinler elimden geleni dener ve zayıflamak için uğraşırım
Hajaa si... k... r git popo denilir.. tövbe tövbe bugün hiç iyi değilim ben 😂
Sktr gt senin icin degil kendim icin kilo veririm sonra senin suratina bakmam
demekki beğenmiyor diye düşünürüö be bitirir kilo veririm
"Ben kilo versem de seninle sevgili olmam artık, yallah 💁♀️" derim
Bundan sonra daha çok yicem derim. kaçarak uzaklaşsın mümkünse
Tamam derim... Sonrada hiç muhattap olmam. Fazla kilolarımıda verir yoluma bakarım ama onunla muhattap olmam
de ki tamam vericem ver gerçektende ama ona asla geri dönme sevgili yaptığını söyle
Beyin ısmarlayım derim.
Şişman biriyle kimse ileriye dönük düşünmez. Kilo iyi bir şey değil cinsel yoldan da koku yapar uzaklaştırır.
Abla flört etmeyi kes ikimizde sinir krizi geçirmeyelim ne bu or*spu çocuguca laflar söv engelle bence
Haa yanlış okumuşum SKTİR git sanami kaldık yrrm derim ve abla bu arada toxic arkadaş konuşmayı kes bence
Kilolarımla birlikte senden de kurtulurum derdim 🤣
kilo verdikten sonra sana bakıcağımı mı düşünüyorsun habeş maymunu derdim
"dediğini yapicam biraz kilo vereceğim sonra da buralardan çekip gidip çok güzel mekanlarda takılıp yeni insanlarla tanışıp kismetimi kalbimi seven insan ile yaşayacağım" de.
Bu yorumu gör ve kesinlikle bunu demelisin hatta de ki "Ben kilomu vereyim, o zaman eğer hala seni istersen belki senle olurum keyfime bağlı de" altta kalmayın kardesim bu tarz patavatsizlara uygun dille alttan iğneleyici konuşun. Kabalık yok saygısızlık hiç yok saygılar..
Seni istersem* olacakti o kısmı düzelttim
Bedenimdeki fazlalıklar beni kaybettirmez ama zihnindeki eksiklikler seni fazla alçaltir
Sepet havası vermeli bence. Kilo verince talip sürüsüyle...
Umarım kabul etmezsin 🙂
Yani dış görünüşün önemli çirkinsen benden uzak dur demiş. Ben olsam "S... G" derim
S. iii git defol derim
Güle güle derim
Sen kilo al aynı olalım 😂😂😂
Bır daha yuzumu goremez
Buldun da bunadin derim.
Sana bakacagimi mi sandın sende de..
Ona cevap bile vermezdim sanırım
Hadi ikile derim anca gidersin
"get the f*ck off" en iyi cevap
Bir ayna hediye ederdim
Aynen ya kilolular lütfen kilo verin.
Başka bir emrin var mı demek istiyorum