Aşk İlişkileri Sevdiğinin baş harfini çiğ köfte ile yazmak romantiklik midir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 93 Yapay Zekaya Sor Al sana fedakarlık işte Güncellemeler+1 yıl yeter la kusacam yorumlarınızdan. d Sevdiğinin baş harfini çiğ köfte ile yazmak romantiklik midir? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı. Şahsen ben de sevgilime kısır yaptım ve cin biberler ile adının baş harfini kısıra gömmüştüm. Bence aşırı romantik😅😅 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Bence değildir ama farklı bir fikir 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Hayır değil. Yanına bir tane çiçek koysa romantik olurdu 0 0 Yorumla
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Köfteler aşkına! Çiğ köftenin içine etmişsin. Köfteyi normal yap. Yazıyı nar eşkisiyle yaz. Köfteye saygı duy. Yaratıcı ol. 2 1 Yorumla Golumta +1 yıl Üstelik domatesi de ters açıyla kesmişsin. Marula çektirdiğin işkenceyi söylemiyorum bile, tabakta yeşil ton eksik... Nezih bir lokantaya gir ve kısa süreli de olsa çalış. Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İran Şahı'nın Sultan Selim'e gönderdiği o meşhur kargo geldi aklıma 2 1 Yorumla Soran +1 yıl haahahahaha :D Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. İşte true love. Ben çiğköfte yemediğim için böreğimin üzerine susam çörek otur serperken baş harfini yazmayı tercih ederim 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. 🤣🤣 aşk işte nelere kadir oluyor ama olmamış sen romantikliğini bir sözle ya da bir çiçekle göster daha iyi olur 🤣 0 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Güzel olmuş ama birdaha yapmaaa 😂 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Şu sevdiğiniz isimlerini oraya buraya yazmak yerine daimi kalbe yazabilse insanoğlu bugün durumlar farklı olurdu. 😃 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aracı ne olursa olsun, sevdiğini düşünerek yaptığın her iyi niyetli, özenilmiş iş romantikliktir. 0 0 Yorumla
SezaiYanlız Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Allah belanızı vermesin sizin be. Bir şeye benzemiş ama söylemeyecem. Nimete yapılır mı lan bu 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aşırı romantizm içeren bir görsel, o kadar romantik ki, mide bulandiracak duzeyde baş döndürüyor!! 0 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yiyemiyorsam ask değildir falan😂 ben hediyenin de yenilebilenini yeğlerim hep mesela 😂 0 0 Yorumla
Ayzıiıttt Takip Et Master Yaş: 108 , eic 32% +1 yıl Aşk s n neden bu kadar krosunnn repliği geldi aklıma. 0 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Son derece itici görünüyo.. estetik değil yaratıcı değil.. kadın isminden soğur 😊 0 0 Yorumla
Mascren Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Bir nebze olabilir kızı gülebilir yani farklı bir şey olduğu için kötü değil yani 0 0 Yorumla
CesaretliOll Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Çiğ köfteden çok başka bir şeye bezetmişler. Çiğ köfte dilimler ile yapılabilir ama gerek yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Romantik değil de romantiklik ironisi olarak eşime yaparım güleriz falan çoğu şeyle böyle dalga geçeriz 😀 0 0 Yorumla
mehmethkn Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Aşkını heryerde ilan etmen romantikliktir ama çiğköfeye yazmak veya çiğ köfte ile yazmak ne kadar romantik bilemem 🙂 0 0 Yorumla
Tatlııruyalarr Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Çiğ köfte yoğurup onunla yemem gayet romantik teşekkürler 0 0 Yorumla
wonkaw Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Bilinç altının çiğköfteye yansıması.. bunlar hep freud 0 0 Yorumla
denizlide1adamm Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl İbrahim Tatlıses değilsen , değil 😂😂😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hahaha :D Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Çiğ köfte olduğunu anlamam zaman aldı:/ 1 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Ay tövbe estagfurullah ya midem attı😅 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Nikah basılır kdkdkdjd 0 0 Yorumla
kensizbarbie31 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Korkunç duruyor iştah kapatır ahahahha 0 0 Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çiğ köfteyle değil de başka bir şeyle olur 0 0 Yorumla
รձբժεгսռ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 75% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı. Çiğköfteue yapmayın şöyle şeyler 0 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çok romantik emek verip hazırlamış 😂 0 0 Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Aşkk neden bu kadar kırocasın 0 0 Yorumla
Happy_Moons Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl biseyler yapmaya calisilmis en azindan )) 0 0 Yorumla
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Çocuksun ahhahahha :D :D 0 1 Yorumla meftun35 +1 yıl Çocuksu olacaktı n fazla oldu orada ::D sorry Yorumla
Külyutmaz22 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 77% +1 yıl Kanka çok güzelmiş bir daha olmasın :D 0 0 Yorumla
künefeayran Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yeterince aç olmadığın anlamına gelir 😂 0 0 Yorumla
morcivcikkkkk Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ey aşk neden bu kadar kırocasınnnn djdjdjd 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Çiğköfteden soğudum Allah kahretmesin 0 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Hayır mıncık mıncık sevmem böyle çiğköfteyi 0 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Daha ne yapalım hanımlar sizin için 😂😂 0 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çiğköfteye işkencedir. 0 0 Yorumla
Be_smart Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. En keko adamı buldun mesaji 0 0 Yorumla
Olgarss Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Hoş Görünmüyor😁 1 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gereksiz ve çocukça 0 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Romantik. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Şahsen ben de sevgilime kısır yaptım ve cin biberler ile adının baş harfini kısıra gömmüştüm. Bence aşırı romantik😅😅
Bence değildir ama farklı bir fikir
Hayır değil. Yanına bir tane çiçek koysa romantik olurdu
Köfteler aşkına! Çiğ köftenin içine etmişsin. Köfteyi normal yap. Yazıyı nar eşkisiyle yaz. Köfteye saygı duy. Yaratıcı ol.
Üstelik domatesi de ters açıyla kesmişsin. Marula çektirdiğin işkenceyi söylemiyorum bile, tabakta yeşil ton eksik... Nezih bir lokantaya gir ve kısa süreli de olsa çalış.
İran Şahı'nın Sultan Selim'e gönderdiği o meşhur kargo geldi aklıma
haahahahaha :D
İşte true love. Ben çiğköfte yemediğim için böreğimin üzerine susam çörek otur serperken baş harfini yazmayı tercih ederim
🤣🤣 aşk işte nelere kadir oluyor ama olmamış sen romantikliğini bir sözle ya da bir çiçekle göster daha iyi olur 🤣
Güzel olmuş ama birdaha yapmaaa 😂
Şu sevdiğiniz isimlerini oraya buraya yazmak yerine daimi kalbe yazabilse insanoğlu bugün durumlar farklı olurdu. 😃
Aracı ne olursa olsun, sevdiğini düşünerek yaptığın her iyi niyetli, özenilmiş iş romantikliktir.
Allah belanızı vermesin sizin be. Bir şeye benzemiş ama söylemeyecem. Nimete yapılır mı lan bu
Aşırı romantizm içeren bir görsel, o kadar romantik ki, mide bulandiracak duzeyde baş döndürüyor!!
Yiyemiyorsam ask değildir falan😂 ben hediyenin de yenilebilenini yeğlerim hep mesela 😂
Aşk s n neden bu kadar krosunnn repliği geldi aklıma.
Son derece itici görünüyo.. estetik değil yaratıcı değil.. kadın isminden soğur 😊
Bir nebze olabilir kızı gülebilir yani farklı bir şey olduğu için kötü değil yani
Çiğ köfteden çok başka bir şeye bezetmişler. Çiğ köfte dilimler ile yapılabilir ama gerek yok
Romantik değil de romantiklik ironisi olarak eşime yaparım güleriz falan çoğu şeyle böyle dalga geçeriz 😀
Aşkını heryerde ilan etmen romantikliktir ama çiğköfeye yazmak veya çiğ köfte ile yazmak ne kadar romantik bilemem 🙂
Çiğ köfte yoğurup onunla yemem gayet romantik teşekkürler
Bilinç altının çiğköfteye yansıması.. bunlar hep freud
İbrahim Tatlıses değilsen , değil 😂😂😂
hahaha :D
Çiğ köfte olduğunu anlamam zaman aldı:/
Ay tövbe estagfurullah ya midem attı😅
Nikah basılır kdkdkdjd
Korkunç duruyor iştah kapatır ahahahha
Çiğ köfteyle değil de başka bir şeyle olur
Çiğköfteue yapmayın şöyle şeyler
Çok romantik emek verip hazırlamış 😂
Aşkk neden bu kadar kırocasın
Değildir, iğrenç bir şeydir
Fazlasıyla :D
biseyler yapmaya calisilmis en azindan ))
Çocuksun ahhahahha :D :D
Çocuksu olacaktı n fazla oldu orada ::D sorry
Sevmem böyle seyler
Kıroluk 😃
Çikolatayla yazsaydı ya
Kanka çok güzelmiş bir daha olmasın :D
Yeterince aç olmadığın anlamına gelir 😂
Ey aşk neden bu kadar kırocasınnnn djdjdjd
çiğ köfteden iğrenirim.
Çiğköfteden soğudum Allah kahretmesin
Hayır mıncık mıncık sevmem böyle çiğköfteyi
Ben sevmiyorum öyle şeyler ya