- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak nedirdir bilenmez acaba gerçekten kadında mi suç yoksa erkektemi neden olur ben aşık olup evleneceğim kadına öyle bir şey yapmazdım yapamazdim nefsine hakim olmak bu kadar zor mu demekki aslında daha önce sevgisi bitmiş ve zorunlu bir birliktelik yaşıyormus erkek yoksa sevdiği kadını neden aldatsin bir kaç dakikalık zevk uğruna evlilik film sahnelerindeki gibi hastalıkta ve sağlıkta ölüm bizi ayırana kadar olmalı belkide o yüzden hala bekarım fakayne olursa olsun bu özünde insan olamamakta bitiyor boşan sonra ne halt yersen ye bir erkek içinde bir kadın içinde bu böyle bence artık sende bunu düşünme bile çünkü hatayı yapan sen degildin hayat devam ediyor eşinden ayrı bir hayat var artık sana karşı bir şey hissetmiyor ve bu Tekrardan barissanizda bu böyle olacak sadece mantık evliliği olacaktır kendine gel ve yaşa kendine bak bakımlı ol bırak senden ayrıldığına seni aldattığına hergun pişman olsun ve hiçbir zamanda dönme sevgilin olsaydi evet barışın derdim fakat evlenmiş ve seni hiçe saymış bırak gitsin unut gitsin
13 Yorumla
Soran+1 yılEger simdi ki evlendigi kadinla mutlu olmasaydi pisman olurdu beni aldattigina ama pisman degil cunku simdi ki esini seviyor asik ona cocuklarida oldu
- +1 yıl
Sende kendine yeni bir hayat kurmalisin bende hiç evlenmedim fakat belkide hiç evlenmemiş bir erkek sana aşık olabilir seni çok sevebilir ve seninle. evlenmek. isteyebilir en azından bunu denemelisin imkansız diye olmaz diye bakma seni o kadar çok sever ki belkide ömrünü sana adayacak kadar çok sever bunu bir düşün neticede sadece hayat ve hayatini yaşa
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir ilişkinin sona ermesi ve bir aldatma yaşanması, duygusal olarak zor bir süreç olabilir. Unutmayı istediğiniz bir kişiyi tamamen unutmak zaman alabilir, ancak aşağıdaki adımlar size yardımcı olabilir:
Kendinize zaman verin: Bir ilişkinin sona ermesi acı verici bir deneyimdir ve iyileşmek için zaman gerektirir. Kendinize duygusal olarak iyileşmek ve toparlanmak için zaman tanıyın. Aceleci olmayın ve kendinize sabır gösterin.
Duygularınızı ifade edin: İçinizde biriken duyguları ifade etmek önemlidir. Güvendiğiniz bir arkadaşınızla veya bir terapistle konuşmak, duygusal yükünüzü hafifletmenize yardımcı olabilir. Duygularınızı ifade etmek, iyileşme sürecinizde önemli bir adımdır.
Kendinize iyi bakın: Kendinizi fiziksel ve duygusal olarak iyi hissetmek için kendinize özen gösterin. Sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmek, egzersiz yapmak, sağlıklı beslenmek ve yeterli uyku almak önemlidir. Kendinizi şımartın ve ilgi alanlarınıza odaklanın.
Destek alın: İyileşme sürecinde destek almak önemlidir. Aileniz, arkadaşlarınız veya bir destek grubu gibi güvendiğiniz kişilerle bağlantı kurun. Onlarla duygularınızı paylaşabilir ve desteğini alabilirsiniz.
Geleceğe odaklanın: Geçmişi geride bırakmak ve geleceğe odaklanmak önemlidir. Kendinize yeni hedefler belirleyin, ilgi alanlarınıza yönelin ve yeni deneyimler edinin. Yeni insanlarla tanışmak ve yeni ilişkiler kurmak da size ilerlemek için yardımcı olabilir.
Profesyonel yardım alın: Eğer unutmakta zorlanıyorsanız ve duygusal olarak uzun süreli sıkıntı yaşıyorsanız, bir terapist veya danışmanla görüşmek faydalı olabilir. Bir uzmana danışarak, duygusal zorluklarınızla başa çıkmak ve ilerlemek için daha spesifik stratejiler geliştirebilirsiniz.
Unutmak zaman alabilir ve her bireyin süreci farklıdır. Kendinize sabır gösterin ve duygusal iyileşme için ihtiyaçlarınıza uygun adımlar atın. Unutmak yerine, yaşadıklarınızdan ders almak ve büyümek için fırsat yaratmayı da düşünebilirsiniz.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin adına üzüldüm. Seni aldatmış. Kendine öz saygın İçin dahi o kişiyi düşünmemen lazım. Bunun dışında bak evlenmiş, yuva kurup çocuk sahibi olmuş. Belli bu tarz şeyleri seven adam. Biraz ilgi göstersen keyfi olarak gözü sana kayabilir. Bu eşini de aldatma olasılığı olabilir. Böyle şeylerden uzak dur. Onu değil ama o evlendiği kadını , çocuğunu veya çocukları düşün. Senin yaşadığını onlar yapamasın. Unutması zor doğru. Ama senin kendini toplaman lazım. Sosyalleşmen gerek. Yeni insanlar tanı. Hobiler edin. Belki birinden hoşlanırsın. Belki de biri senden hoşlanıp, kalbini kazanmak için bir çok şey yapar. Nasip bu işler. Umarım her şey güzelleşir. her şey yoluna girer. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin ve versin.
020 Yorumla
Soran+1 yılOna geri donemem o da bana asla donmez biliyorum ama agrima gidiyor yillarimi gecirdigim adamin kurdugum hayelleri bir baskasi ile yasamasi zoruma gidiyor
Cevap sahibi+1 yılNasip değilmiş. Senin onu sevdiğin kadar seni sevseydi şu an bunlar seninle olurdu. Canını sıkma. her şey geçer. her şey unutulur. Ama izi elbette kalır.
Soran+1 yılGecmez
Soran+1 yılGecse bile o iz hep kalacak
Cevap sahibi+1 yılNeden bu kadar saldın kendini?
Soran+1 yılCanimi yakti cunku ihaneti ile canim cok yandi
Cevap sahibi+1 yılBoşanma kararını ilk kim aldı? Yakar tabi ama dik dur.
Cevap sahibi+1 yılAdam 2 yılda evlenmiş çocuk yapmıs.
Soran+1 yılO dedi bosanalim diye ama o demeseydi de bosanalim diyecektim aldatmis cunku beni
Cevap sahibi+1 yılYani demekki uzun süredir ilişkisi vardı bu kişiyle. Aldattığı kişiyle mi evlendi?
Cevap sahibi+1 yılBak gördün mü? Sen zaten olması gerekeni yapacaktın.
Soran+1 yılEvet aldattigi kisi ile evlendi cocuklari da var
Cevap sahibi+1 yılSenle beraberken mi olmuş, sonra mı? Bak gör hem nasıl olduğunu?
Soran+1 yılBenimle evliyken
Cevap sahibi+1 yılE bu kadarı da yuh demek lazım. Seni acıtan bu sevgi değil sadakatsizlik
Soran+1 yılTabi ki da acitti cunku 10 yillik yol arkadasin
Cevap sahibi+1 yılBence yol arkadaşı denmez ki buna
Soran+1 yılOyleydi ama
Cevap sahibi+1 yılYol arkadaşı yolunda olana denir. Düştüğünde seni kaldırına hüznünü sevincini paylaşsana hastalığında sana bakana denir. Yoldan şaşana kırana denmez
Cevap sahibi+1 yılKendini topla ve yeni bir yol çiz. Kırdıysam da özür dilerim. Hayat bundan sonra seni iyi insanlarla denk getirsin. Allah gönlüne göre versin.
Aşk İlişkileri konusunda 11,5b cevap paylaştı. Sevmiyorsun yazmışsın ama eğer ona karşı küçücük bir sevgisizlik olsaydı emin ol umurumda dahi olmazdı demek ki onu çok seviyorsun ki unutamıyorsun aldatıldığın içinde gurur da var galiba kendini kandırıyorsun. Büyük konuşmak istemiyorum ama eğer benim başıma böyle bir şey gelseydi eğer, unuturdum. Evet unuturdum belki zor olurdu ama beni hep aldatıp hemde yeniden evlenip yuva kuran birini seneler de geçse içimde ona karşı sevgi olmazdı asla. Sadece nefret ve yabancı biri olurdu artık…
01 Yorumla
Soran+1 yılBen onu zaten zamaninda cok sevdigimi inkar etmiyorum onu cok ama cok sevdim o da beni seviyordu simdi ise onu sevmiyorum kapima gelse bile ona donup kapimi acmam ama 10 yilimi birlikte gecirdigim insani unutmakta kolay degil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
+1 yıl10 yıl koca bir mazi demek. İki yıl unutmak için yeterli bir zaman dilimi değil, anıların uzaklaştıkça unutacaksın hiç merak etme
51 Yorumla
+1 yıl
Bence unutamamak oldukça normaldir. Çünkü o insanla senelerce aynı evde aynı rutinleri yapmışsın. Ayrıca evlilik müessesi oldukça zor bir durumdur. Ben zaman geçtikçe unutacağım ve alışacağım düşünüyorum. Kendine daha çok zaman ayır. Kafanı oldukça meşgul etmiyorsun Kİ unutamamışsın iki yıldır. Sevdiğin şeyleri yap bir kitap okuyabilir bir dizi bir film izleyebilir spor yapabilir ya da hobi işleri gibi şeyler yapabilirsin. Bu dünya birkaç insanı unutamamak için oldukça kısa. Sensin önemli olan senin mutluluğun önemli olan. Kendine değer ver ve kararlarına saygı duy. Boşanmamış olsaydınız bekara koca boşamak kolay gelirdi belkide ama sen en zorunu kendi öz saygın için yapmışsın. Kadınlık gururun için vermişsin belkide böyle bir kararı. Ben çok doğru bir karar olduğunu düşünüyorum. Eğer geçeceğini düşünmüyorsan bir psikolojik seansa girebilirsin. İnanıyorum ki hayatında çok daha fazla şeyler değişecektir. Sevgilerle güçlü kadın🫶🏼🤍13 Yorumla
Soran+1 yılDisariya cikiyorum ugraslar edindim ama hala unutamadim
- +1 yıl
Bence her şeyi hadi ordan edip direk bir psikolojik tedavi gör. Anlattıkça rahatlarsın. Tedavin sana göre ayarlanır. Senin kafanda oldukça rahat olur 💖👍🏻💅
Soran+1 yılCok sevmistim onu
Zaten bence unutmak imkansız sadece alışıyorsun bu alışma süreci ise uzun da sürebilir kısa da sana kalmış bir şey dediğin gibi uğraşlar edinmeye devam et onsuz yaşamanın artılarını gör o olsaydı hayatında nasıl olurdu düşün her gün acaba aldatıyor mu diye düşünmektense onsuz yaşam bence daha iyi ve her şeyden önce kendini düşün çünkü insan en büyük iyiliği de kötülüğüde en başta kendine yapar iyi düşün iyi olsun eskileri düşünerek bir yere gelemezsin umarım her şey senin için daha iyi olur tavsiyelerimi yanlış anlama akıl veremem sana fakat bu bahsettiklerimi deneyip görmen lazım
00 Yorumlaat üsküdar ve "eski kocan" denkleminde bilinmeyen sen olmuşsun bebemm bir an önce sıyrıl tabi ki yeri gelince alışkanlıklar ağır basacak başkasıyla yatsan da o olsaydı şöyle yapardı vs diyeceksin ama geçmiş geçmişte kaldı. ya daha iyisine koşacaksın ya da kaybolacaksın. vaktini boşa harcama kendine gel önüne bak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ondan uzak kalsanda unutamazsın.. sonuçta koca 10 yıl onunlaydın... zamanla olan şeyler. Onu düşünmek istemiyorsan ilk önce duygularını sorgula; bir kağıda yaz tek tek sanki onunla konuşur gibi... bütün öfkeni kus, her hissiyatı yaz gerekirse ağla, yık ortalığı... yazdıktan sonra; yak onu. Duş al, alırken gerekirse ağla yine... ve duştan çıktığında, saçlarını kuruttuğunda, makyajını tazelediğinde aynaya bak. Yeniden doğduğunun bakışı yap veee...😏😈💃💃💃
00 Yorumla10 yıl uzun bir evlilik ve çoook anılar biriktirmişsiniz. Fakat o, bu güzel günleri silip atmış, aldatarak. Boşanmışsınız. İki yıl içinde unutacak değilsiniz yaşadıklarınızı. Fakat anılardan uzaklaşarak belki şehir belki evi değiştirerek yeni insanlar tanıyarak inanın unutacaksınız.
Sevgi değil hissettikleriniz sadece emeğin karşılığını alamadığınız için bu düşünceler.
Takip etmeyin ne yapıyor ne ediyor diye merak etmeyin kendi telaşınızla ilgilenin. Unutursunuz ve alışırsınız..
🌸00 Yorumla
+1 yılUnutursun mihribanım, unutursun! Ben de hesapta aldatmamdan dolayı intikam alınmak üzere çıkılan bir yolda kara sevdaya düşen bir hayırsız tarafından kalleşçe terkedildim ben de unutamıyorum diye ağlıyordum 6aydır bir vefasızlık herşeyi bitirdi, demem odur ki, Rabbimin derdi aynı zamanda dermandır. Unutursun, senin ki kuyruk acısı…”İki kişi seni çok iyi anlar” diye bir şey okumuştum, devamında; “birincisi seninle aynı şeyi yaşamış olan, ikincisi ise seni çok seven” diyordu.. İçinde “iyiliğe ve sevgiye dair pozitif” duygularını saklayamayan ve hayatı boyunca adını “vefasızlıkla” bir arada anılmasını istemeyen “bilcümle iyilere “SELAM OLSUN” 🌹
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Sevmişsin o bir ara başkasına takılıp ilişki yaşayınca sert tepki göstererek acele bosanmissin oysaki adamın nikahı senin üzerine adam 3-5 gider bırakırdı sabretseydin o kadını devre dışı bırakman mümkündü Olan olmuş yeni birini bul yola gir onu seversen bu yarayı tamir edersin kader seni bu yola itmiş yaşam devam ediyor yeni bir yola gir
00 YorumlaBu kadar seviyoran görmezden gelirdin.. kadınlar geliyor yani açıkçası bu kadar çok severse.. ama artık bitmiş ve iki yıl olmuş çok uzun zaman önüne bakmaya çalış artık
24 Yorumla
Soran+1 yılBakamiyorum iste
Soran+1 yılBiliyorum farkindayim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim annem de 27 yıllık evliliğini 12 gün önce bitirdi. Babam annemi kötü bir şekilde aldattı. Unutmayacaksınız hiçbiriniz ama alışacaksınız. Bak gördün beterin beteri var. Haline şükret Allah seni kurtarmış. Benim annem bir ömrünü harcadı her şeyin en iyisini yaptı yine yaranamadı. Bazen olmayınca olmaz.
00 Yorumla
+1 yılKendine vakit ayır. Arkadaşlarınla gez dolaş kafanı boşalt ve hayata yeniden sarıl. Yeni insanlarla konuş, tanış, sohbet et. Onu düşündükçe unutamazsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılDisariya cikiyorum ugraslar ediniyorum kendime ama nafile
Onun seni unutamamasi lazım. Senin onu değil. Pişman olmasın gereken biri varsa o da eski kocan. Sakın böyle onu unutamıyorum düşüncelerine girme. Sen güçlü bir kadınsın. Seni aldatan bir adamı geriye istemeyecek kadar güçlü bir kadın..
00 YorumlaEvliligini bitirmeseydin dicem ama bende aldatıldım hamileyken hemde eski sevgilisiyle aldatti. Cocugumuz olucak diye affettim ozur diledi. Şu an oyle bi sorun yok. Hem o artik coluk cocuga karismis kendine bi yuva yeni bi yuva kurmus. Sende hayatina bakmalisin yeni kisilere kapi ac bence. Aldattigi kisiyle mi evlendi?
08 Yorumla
Soran+1 yılAldattigi kisi ile evli cocuklari var simdi
Soran+1 yılBeni sevdigini soylemisti ama
Soran+1 yılO istedi bosanmayi ama o demeseydi de zaten bosanmayi ben teklif ederdim cunku beni aldatmisti
Soran+1 yıl2 yil oldu bosanali
- Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yıl10 yıllık eşin olabilir ama aldatmış seni aldatmanın bahanesi olmaz zevkine göre hareket etsin sende unutma onu oldumu gururunu ayaklar altına alma affedersin yine yapar zamanla sen bilirsin
04 Yorumla- +1 yıl
Unutmak istiyorsan sana yaptığını asla unutma zamanla unutursun
- +1 yıl
Soru sahibi kusura bakmayın ama sen iyi değilsin kocan evlenmiş cocuk yapmış sen hala unutma senden cocugu var mı peki
Soran+1 yılBenim cocugum yok
- +1 yıl
Birini bul evlen yeni bir sayfa yeni bir hayat belki daha kolay unutursun
+1 yılSana kesin çözüm veriyorum kesinlikle kendine vaktini ayır bu kendime bakım yap dışarda yürüyüşe çık tek başına kahve iç kendine iyi bak hobiler edin kendine ne yaparsam mutlu olurum de ve o aktiveleteye odaklan aldattıysa kaybeden o olmuştur canım inan bana bunları yaptığımda çok şey değişecek herkes başkasını al demiş hayır yapma sen daha çok yıptanırsın kendini önemse kendini tanı yeter
05 Yorumla
Soran+1 yılBunlarin hepsini yapiyorum
- +1 yıl
İşe yarıyormu
Soran+1 yılIlk zamanlara gore yine daha iyim ama hala ansizin aklima o geliyor
- +1 yıl
Anladım ama geçicektir eminim bunları yapmaya devam edersen aydınlık kapıya ulaşırsın
Soran+1 yılUmarim
Sanırım hayatında biri yok. Varsa da o kişide eski kocanı arıyorsun. Hayatının akışını onunla devam ettiremezsin. Birleşme umudu varsa onunla bu konuyu konuşmakta sakınca yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılO evlendi cocuklari bile oldu onu sevmiyorum artik ama onu unutamiyirumda ve evet hayatimda kimse yok
- +1 yıl
Birini bulmalısın. Bir ilişkinin olmaması ve kendini bazı uğraşlarla oyalamaman aklına onu getiriyor. Kendini düşünmeni engelleyecek uğraşlar bul bence. Hatta gün içinde kafa yorgunluğu oluştur kendinde. Böylece gece yatarken de düşünmeden, mışıl mışıl uyursun. Boş zaman bırakma kendine fazla...
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı durumu bende yaşadım 2 yıllık evliliğimi aldatıldığım için boşandım ki onu çok fazla seviyordum. Boşandıktan sonra uzun süre unutamadım onu. Boşanalı 4 yıl oldu hala aklıma gelir. Asıl özlediğin onunla geçen mutlu ve güzel anlar
15 Yorumla
Soran+1 yılCok uzuldum cocuk var mi
Cevap sahibi+1 yılHayır bende yok muhtemelen sizde vardır, ister istemez sürekli irtibat halindeyseniz unutamazsınız
Soran+1 yılAyni sehirde yasiyoruz burasi kucuk bi yer ama irtibatta degiliz
Cevap sahibi+1 yılO zaman iyi
Soran+1 yılOyle
+1 yıl16 yıllık evlilği aynı sebepten 4 yıl önce bitirdim.
Zerre umurumda değil.
nugüne odaklanın kendinize varsa çocuğunuza. Takılmayın eskiye. hele de değmeyecek bir geçmişe00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Normaldır can unutmamak ama bi ilişkiye başla zamananla alışırsın unutmasızn ama alışırsın bi yerden sonra
02 Yorumla
Soran+1 yılHa diyince baslanmiyor ki iliskiye nasip kismet
+1 yılUnutamaman normal 10 yıl bir ömür geçirdiniz sonuçta. Meseleye duygusal değilde mantıksal olarak bakınca hersey çözülüyor aslinda gerçeklerle tam yuzlesmedigin sürece o duyguların esirisin. Ben 3 yıllık bir iliskimi aldattığı için bitirdim. 2yil önce şimdi şimdi iyileşiyorum. Oda evli ve mutlu. 10 yıllık evliliği 2 yılda unutmamanız çok normal. Klişe gelsene zaman..
00 Yorumla
+1 yıl10 yılını beraber geçirdiğini bir insan. Tabi ki güzel günleriniz, anılarınız vardı ve bunlar kalbinde hep kalacak. Ancak artık yeni bir hayata sahip olmalısın. Eski eskide kaldı. Ne onu unutmak için yeni birini bul ne de onun peşinde dolaş. Sadece kendin için en güzel dünyayı yarat. Ve geçmişte bırak, eminim ki zordur. Ancak bunu öyle ya da böyle yapmalısın.🤍
00 YorumlaKendine saygın varsa unutmak zorundasın. Onu aklından çıkarmak için kafanı dağıtacak şeyler bul, asla aşk şarkıları dinleme, depresyon moduna girme falan.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılÇivi çiviyi söker derler yani başka bir ilişkiye başla bu yanlış… Kitap oku hobi edin derneklere katıl sosyal sorumluluk projelerinde gönüllü ol yani kafan hep dolu olsun.
04 Yorumla- +1 yıl
2018den beri Ahbap Derneği, 2021 yılından beri Afad, Akut ve Kızılay gönüllüsüyüm… hayatım dolu dolu geçiyor evli olmasam da ya sevgilim yoksa bile.
- +1 yıl
Yani ben markette çalışıyorum ama işimi ve iş arkadaşlarımı çok sevdiğim için markette çalışmak her ne kadar zor olsa da zevkli geçiyor. Bu iş part time olsa bile yoruyor beni ama akşamları 5den sonra müsaidim ikisini birden yürütebilir miyim? Birde bu derneklere ben Bursa'da yaşıyorum nasıl katılabilirim.
- +1 yıl
Ahbap, Kızılay veya diğer derneklerin Bursa şubelerine katılabilirsin. Gönüllülük esası olduğu için zorunluluk yok müsait oldukça katılırsın
Onu değil aslında, boşluğa düşmüşsün ve o boşluğu onunla kapattığın için de, onu arıyorsun onun vereceği ilgiyi başkasından alsan onu kısa sürede unutursun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılMesela unutamiyosn ya kötü anilari mi? Yani o yillarim kötüydü vs gibi mi unutamiyosun yoksa sevdigin icin mi
10 Yorumla
+1 yılAdam iyiydi demek. Madem seviyordun görmezden gelseydin.
12 Yorumla
Soran+1 yılBaskasini seviyordu
- +1 yıl
Bencil olabilirdin.
- Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılBana göre sen eski kocanı değil, onun sende yaşattığı hayal kırıklığını unutamıyorsun. Doğru muyum?
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet dogru ihaneti canimi cok yakti
- +1 yıl
Sana tavsiyem profesyonel bir destek alman. Bunu hafife alma sakın muhakkak yardımı dokunur.
Soran+1 yılTerapiye gidiyorum
- +1 yıl
Umarım tez zamanda mutluluğu geri yakalarsın.
Önemli olan onun şu an ki sana bakış açısı. Çok istiyorsan eğer tekrar bi şans verebilirsin ama yine aldatılmayı göze almalisin tabi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. O napıyor şimdi hiç arayıp sormuyor mu seni
113 Yorumla
Soran+1 yılO beni aldattigi kadinla evlendi cocuklari olmus
Soran+1 yılBana geri donmesini istemiyorum ama onu unutamiyorum da
Soran+1 yılCocuk yok
Soran+1 yılNe ondan once ne ondan sonra kimse olmadi
Soran+1 yılSeviyordum cunku onu hemde cok
Soran+1 yılAliyorum zaten
Soran+1 yılHemen hemen aynisini ugras bulun oyalanin falan
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Unutmak insan oğlunun doğasında olan bir şeydir sizinki kendinize yaptığınız eziyet güzel günleri hatırladığınız kadar kötü günleride hatırlarsanız unutmanıza yardımcı olur
06 Yorumla
Soran+1 yılUmarim ise yarar
Soran+1 yılOnu unutmak ve bana olan ihanetini sibdirmek
+1 yılbence hayatına birisini alma vaktin gelmiş,
yoluna bakma vaktin gelmiş yeni bir ilişki unutmana yardımcı olacaktır.00 Yorumla
+1 yılAynı evde kalıyorsan degiştir. Şehir değiştirmelisin mümkünse, çalışıyorsan tayin iste. Hep içinde onu ve yaptıklarını düşünüp doldurma kendini.
00 Yorumla
+1 yılO seni hiç hatırlamıyordur bile çocuk bile yapmış sende evlen snede yap hala eskite nie takılıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek istemiyorum hem evlensemde cocuk olmaz
- +1 yıl
Ozaman başkalarıyla takıl hayatını yaşa
Keşke tek sorunum bu olsa şükür ederdim ama herkesin yükü kendine ağır sen yine de unutmaya çalış denenmişi denemenin faydası olmaz aksine zarar verir
00 Yorumla
+1 yılSeninle iletisime cok geciyor mu? Belki ondan aklindan silemiyorsundur ve bide arada çocuk da varsa.
03 Yorumla
Soran+1 yılCocuk yok ayni sehirdeyiz ama iletisimde degili,
Soran+1 yılDegiliz
- +1 yıl
Ozaman unut seni dusunmeyeni sen hic dusunme
+1 yılaldatan birisini çok sevsemde hayatımdan ve aklımdan çıkarırım
02 Yorumla
Soran+1 yılAklindan cikartirsin onu kalbinden cikartamassin ki
- +1 yıl
bana edilen ihanetten sonra her yerden çıkartırım en sevmediğim şeylerden biriside ihanet ne demişler ihanetin nedeni olmaz bedeli olur
+1 yılbir kere yapan ikinciyi de yapıyor üçüncüyü de yapıyor dördüncüyü de yapıyor yani demem o ki aldatılmayı sorun etmezsen başla
00 Yorumla
+1 yılUnutmakdan başka çaren yok ikinci kadın olmak mı hoşuna gidiyor kadınlık gururunun yok olması mj hoş sence
00 YorumlaKolay değil sende ne bulamadı onu çok merak ediyorum ve anlamıyorum bunu her vücut aynı fark yok iş işten geçince anlıyo bunu insan
00 Yorumla
+1 yılNeden unutamıyorsun. Derdin ne aldatmış seni o an ki kararınla boşanmışsın. Benim de başımdan bir çok olay geçti. Ancak boşanmadık devam ediyoruz.
00 YorumlaAldatan adamın neyini özler unutamazsın hayret, başkasını bul
020 Yorumla
Soran+1 yılBaskasini istemiyorum
Soran+1 yılHayir onu da istemiyorum ama unutamiyorum da
Soran+1 yılSirf onu unutmak icin baskasi ile olmam
Soran+1 yılMesguliyetim var zaten
Soran+1 yılEvde ugraslarim var
Soran+1 yılDisariya cikmayi sevmiyorum
Soran+1 yılOnunla karsilasirim diye cok korkuyorum
Soran+1 yılKarisi ile cocuklari ile gorurum diye
Soran+1 yılKolay mi yillarca evli oldugunu onu delirler gibi sevdigin hayaller kurdugun insani bir baskasi ile goruyorsun
Soran+1 yılOrasi oyle tabi ama yinede insan bir cirpida atamiyoe iste
Aşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı. Bizim gibi vefasızları unutmaya çalışma, tersine teper
Bizi doğamıza bırakın, Gerçeği olduğu gibi kabul edin, gerisi gelir...
00 Yorumla
+1 yılDaha iyisini bularak eğer ilk ise ilki unutmak zordur dönme barışma şansı varsa barışmak en iyisi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Önüne bak. Yas tutacak kadar değersiz değil zaman. Bak o yolunu bulmuş bile.
00 YorumlaTakinti haline getirmissin. Unutmak icin civi çiviyi söker metodu uygulaman lazim
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılSonuçta iyi veya kötü bir şey yaşamışsınız bunlar unutulmaz siz sadece gömün gerisi gelecektir...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. aldatadan kocayı unutmaysan yenide nbir araya gelin. ya da görüşün
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Unutmak zorundasin çünkü seni üzmekten başka bir işe yaramiyor yaptığı aldatan yine aldatır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılUnutmak istemiyorsun bence sen yoksa bu evrende kimse unutulmaz değil
00 Yorumla
+1 yılbaşka birini al hayatına aldatan birinden kopman gerekir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 😂 😂 😂 😂 Gururunuzu çiğneyen insanları sevmekten vazgeçin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAramızdaki tek fark biz 5 senelik evliydik, o kadar da guzle unuttum ki, ay onsuz gecen yillar yeniden dogmus gibiyim
07 Yorumla
Soran+1 yılNasil peki unuttum
Cevap sahibi+1 yılArkadaslarimla gezdim dolastim, sonra beni anlayanla beraber oldum, anlamayan uzeni hic cekmedim, hayatima isteyen giremedi benim kabul ettigim girdi, kendi evimde huzurumla yasiyorum.
Sen nden unutamiyorsun seni aldatani aslinda?
Soran+1 yılCunku onu cok seviyordum o da bana beni sevdigini soyluyordu...
Soran+1 yılCocuk var miydi peki
Cevap sahibi+1 yılSoyleyebilir ama sevmiyormus aldatmis iste goruyorusn daha ne olmasi lazim anlaman icin?
Cocuk var
Soran+1 yılCocugum yok
Soran+1 yılOnu sevmiyorum artik ama yaptiklarini da asamiyorum iste
+1 yılSeni aldatmasına rağmen çok seviyorsun onu nasıl bir aşksa
00 Yorumla
+1 yılİnsan alışkanlıklardan ibarettir diye bi söz var insan çoğu şeye alışabiliyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeni aldatan gururun ile oynayan birini unutmalisın.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Yani bu iyi bir şey değil cidden herseyiyle hayatini olumsuz etkiler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye unutamıyorsun? Boş mu kaldı önün, kendine bir koca bulursan unutursun, azgınlıģından unutamadığını zannediyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeni birini bulacaksın kibar efendi bir adam seni sevecek bir adam unut onu artık başka çare yok
03 Yorumla
Soran+1 yılHic umudum yok ama
Cevap sahibi+1 yılTek çare bu
Yeni biri
Yeni birine şans ver
İzin ver sana ilgi duyan efendi biri seni sevsin
Cevap sahibi+1 yılBu yeni biri ben olmak istiyorum olgun tavırlı efendi bir kızsın seninle tanışmak istiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılUnutmak kadınlar için yok gibi. İki defa daha evlensen unutamazsın bence. Dünyanın en iyi erkeği ile evlensen dahi
00 YorumlaBaşkasını bul diyeceğim de kwlin ilacı olsa kendi başına sürer durumdayım benimki de beni dövdü ama hala gelse severim.
14 Yorumla
Soran+1 yılKocan miydi
- Devamını Gör (106)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler