Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu bir duyuru vs değil. Sadece kendi fikrimi ve bu tarz düzgün erkek kalıp kalmadığını merak ettim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Benim de olmadi ablacim bizde istiyoruz ama bende oyle kizlara yazma gibi huyum yok sevmiyorum bana gore degil ama baska turlu de olacak gibi degil ne olacak bizim bu halimiz bilmiyorum, sen yine iyisin her turlu gorucu yine gelir o sekilde yine onlardan birini begenip evlenebilirsin ama erkege gorucu geldigi nerde gorulmus..
Sen de çevrendeki düzgün kızlara yönelip adım atacaksın. Ama gercekten emin olunca
Benim cevremde kim var bilmiyom hic oyle o sekilde bakip ilgilenmedim nasil bakilir onu bile bilmiyom napmam lazim yani hic anlamiyorum gercekten. Bide ben TR de degilim oyle okulda uni de falan denk gelme ihtimali de yok TRdeki gibi yani o yuzden zaten cok dusunuyom nasil nerden kimi bulacam falan hic isim olmadi ki bu sevgili mevgili gonul isleriyle, yazmam yani ben bir kiza..
Nasip o zaman. Dua edeceksin. Allah bir vesile ile karsılastırır. Annen vs bulur belki
Bizim ailede hic o sekilde evlenen olmadi ki, ailem tanir mi bilmiyom valla biraz da utangac olabilirler sanki o konuda hic kendileri de alisik olmadiklari icin bu tip seylere..
Duami hep yapiyorum zaten tabi...
İnşâAllah bulursunuz kardeşim hakkınızda hayırlısı zor zamanlardayız
Vardır da ilişki zinası diyorsun sanırım yoksa göz zinası yapmayan erkek kalmadı 😂
Vallaha ben yapmadım tipimi görsen muhtemelen inanmazsan bu durumda sana kendimi nasıl inandıracağım?
Tipin nasıl ki?
Hayır ben sadece eleştirmeniz için yazdım zaten benimde öyle bir arayışım yok.
Başlasın yüzyıl 😂😂😂
Yüzyıl başlamasa ateistlik başlayacakmış gibi. Allah sizin elinize düşürmesin ülkeyi ahshdhdhdh
Var (ben) ve bulursun.
Ben varım hiç ilişki yaşamadım ama kalbim dolu
Kalmadi, kalmayacakta
Kalmasın zaten kalması kötü bir şey
Burdan kesin bulursun
Sevgilisi dahi olmayan ben 😭
Cami imamının oğluyla evlen.
Yıl olmuş 2023 hangi çağda yaşıyorsunuz
Cevabını ahirette alacaksın. Anlatmakla uğraşamıycam şu an...
Sen bakır öleceksin haberin yok
Youtube, Hayalhanem, Kabir Azabı videosu loading lütfen
😂😂😂🤣🤣
Arayan illa ki bulur
Ben 👍
Abim var tabi sen evlenmezsin
Anlayamazsın ki
Çok ilkel
bulabilirsen ne ala.
Dindar erkekler var
var, ben
Var tabiki