Sevmek , sevilmek ruha nasıl iyi geliyor sanki tüm omuzlarındaki yükü alıyor. güven ruhun yaralarına en güzel merhem... sevmek ruha Yeni bir başlangıç... peki senin başlangıçların iyi ki nedir

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevmek , sevilmek ruha nasıl iyi geliyor sanki tüm omuzlarındaki yükü alıyor. güven ruhun yaralarına en güzel merhem... sevmek ruha Yeni bir başlangıç... peki senin başlangıçların iyi ki nedir

Nefes alabilmek. Bazen hayata fazlası ile isyan ediyorum. Neden daha iyisi olmadı diyorum. Fakat düşününce bu sefer haksızlık ettiğimi anlıyorum. Nefes almak çok büyük bir nimet bana göre. Özellikle hastane koridorlarında uzun süre vakit geçiren birisi için.
Düşersin, hata edersin, hasta olursun, menfaatine ters düşersin.. Herkes, her şey şartlara bağlı seni terkedebilir. Yalnız Allah yeter elhamdülillah. Hiç kulunu yalnız bırakır mı!
Kulum dediyse bırakmaz inşallah.
Aşk ve sevilmek tabi ki de bu ikisi hariç hiç bir şey sönen ve giden ruhumu iyileştiremiyor maalesef. ama zaten bu zaman ad kimse kimseyi gerçekten sevmiyor..
Kimse kimseyi gerçekten sevmiyor en doğru cümle bu maalesef 😔
Maalesef abla :(
Cevap
10Cevap
Ailemle akşamları gün değerlendirmesi yapıyoruz, o bir iki saat bana öyle iyi geliyor ki :D yerim onları
☺️ bize iyi gelen insanların ömrü uzun olsun
Kesinlikle 🌷
Anlaşılabilmek ama yok bulamadım.
Gün sonu bahceye bakan terasim'da türk kahvesi icmek.. klasik muzik esliginde bana cok iyi geliyor.. kafam rahatliyor.
Yeni ekran resmî Hoş 😊 nakaratli bir kadın, sözsüz bir müzik, dalgasız deniz
Sevilmek özellikle sevdiğim insanlar tarafından sevilmek ruhuma iyi geliyor bir de müzik çok iyi geliyor ☺️
bir şeylerin yoluna girme ihtimaline tutunuyor olmak
Müzik, içki, sigara, deniz, gece, sevdiklerim (hayvan dostlarım da dahil) keyifli geceler..
Sen şakrak olmak müzik dinlemek ruhu dinlendirir
Ey ruhum neredesin 😎
Aradığınız ruha şu anda ulaşılamıyor 😎
Dalga sesi dinlemek
Sevdiğim insanlar, onlar iyi ki varlar🌸
Yalnızlık çok iyi geliyor.
Destek birazcık destek her şey değişebilirdi
Barış Akarsu şrkıları
Sevdiklerimin kalp atışı ~ ℳ
Hayal kurmak
Para diyomuşum dkdkd
Sahilde oturmak