Evet. İkisinden birisini tercih edeceksem tercihim bu yönde olurdu. Günlük hayattan zaten çok bi keyif alamıyoruz bir eve gidince suratsız, acımasız, kalpsiz, donuk duygusuz herifin tekiyle uğraşamam. Güzellik gelip geçici her şey bi anlık kazaya bakar o herkesin beğendiği suratına kendisi bile bakamaz. Kafa dengim, eğlendiğim, kalbi temiz, merhametli -bi cidden bir erkeğe yakışan en güzel şey (Bana göre). Evde huzurlu, yanında güvenli, beni mutlu ettikten sonra daha ne olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
İkisi de değil kafa yapıma uyan birisi olması tercihimdir.
Tipi güzel diye merhametsiz, vicdansız bir kadına/erkeğe tahammül edecek insan, kendi cehemmemine odun taşır.
Peki ya din? İman, inanç, edep bunlar ne alemde? Ruhunu bilmediğim, kalbime yabancı biriyle olamam ~ ℳ
İki çeşit hanımefendi de beni sevmediği için sevdiği kişi ile hepsine mutluluklar dilerim. 😊
Göğüsleri dolgun, ayakları güzel hangisiyse o
Çirkin ama temiz kalpli. Hayatı bana zindan ettikten sonra tüküreyim suratına
Gerçekten böyle mi düşünüyorsun
Evet. İkisinden birisini tercih edeceksem tercihim bu yönde olurdu. Günlük hayattan zaten çok bi keyif alamıyoruz bir eve gidince suratsız, acımasız, kalpsiz, donuk duygusuz herifin tekiyle uğraşamam. Güzellik gelip geçici her şey bi anlık kazaya bakar o herkesin beğendiği suratına kendisi bile bakamaz. Kafa dengim, eğlendiğim, kalbi temiz, merhametli -bi cidden bir erkeğe yakışan en güzel şey (Bana göre). Evde huzurlu, yanında güvenli, beni mutlu ettikten sonra daha ne olsun
Vay be.. arayıp bulamadığımız kız
50 yaşına gelince güzel insan mı kalıyor ya da biraz kilo alınca vs. Karakter büyüktür hepsi. İyi insana doyum olmaz
Cirkin ama temiz kalpli. Bakımla dış gorünüs olabilir ama karakter olmayınca olmuyor.
Çirkin ve temiz kalpli.
Güzel merhametli narin zeki birş🤗
Ortalama tip ortalama karakter olan biri
İkisi de yaramaz geçiniz👎
İkisi de değil
Bunlardan başka seçenek yoksa, yalnızlık
Sen hngisi olmak istiypn
Güzel ama merhametsiz başka soru?
Ultra yakışıklı, zeki ve iyi biri başak soru
Öyle biri napsın seni abla
Hahaha bence sus
böyle bir soruyu bile gizliden soracak kadar özgüvensizsin yani beni bilmem de muhtemelen seni bişey yapmazlar
Aynen abla senide yapmazlar
sg ya kendi özgüvensizlğini insanları hemcinslerini aşağılayarak aşamayacağını öğretmemişler mi sana?
Yok
Temiz kalpli biri.
İkisi de değil
İnsandan insana değişir
Ortası diyelim