Sevgilim geçmişime göre yargılıyor?

Sevgilim geçmişim yüzünden benle olmak istemiyor ben geçmişimde açıktım ve bazı şeyler yaşadım sonra bu sevgilimle tanıştım onun hiç bit şeyi yoktu oda ilk kez benle yaşadı ilk başlarda geçmişimi pek sorun etmedi ama ilerleyen zamanlarda her kavgada konu açılıyordu ben akıllandım ve çok pişman oldum oda biliyor tesettğre falan girdim iki sene geçti biraz değişmeye başladı genelde her kavgada bana bacım falan demeye başladı benle kimsenin evlenmeyeceğini evde kalacağımı söyledi kendinin düzgün bir kız istediğini söyledi ama kendi de yaşadı bazı şeyler çok zoruma gidiyor ben akıllandım iş arkadaşlarımın yanına oturunca kendini elletmek için mi oturdun diyor bir sürü hakaret ediyor bana biraz anlayış göster senin de var kız kardeşin diyorum ama olmuyor oda beni çok bende onu çok seviyorum öfke problemleri var kavga edince aileme Herşeyi anlatacağını söylüyor ilerde evlenirsek beni rezil eder mi diye korkuyorum ondan ayrılırsam benle kimse evlenmez diye de düşünüyorum sizce ne yapmalıyım çok zor durumdayım herkes hata yapar
Sevgilim geçmişime göre yargılıyor?