Yeni tanıştığım bir kızın birden fikirleri değişti, arkadaş kalmak istedi. Neden olabilir?

Merhaba 2 hafta önce arkadaşım aracılığıyla bir kızla tanıştım. İlk buluşmadan sonra kız bizi tanıştıran arkadaşıma hep çok mutlu olduğunu daha önce böyle hissetmediğini felan bahsetmiş. Geçen pazar 2. kez buluştuk. Güzelde geçti aslında.

Son buluşmanın ertesi gününden itibaren mesajlara geç cevap vermeye başladı sabah günaydın yazdım akşam cevap verdi akşam yazdı sabah cevap verdi. Şimdide şöyle yazmış

Kız: "Biz biraz hızlı gidiyoruz ben öyle düşünüyorum arkadaş olarak seni gerçekten çok sevdim denemek istedik ama ben beceremiyorum sanki. Zaman neyi gösterir bilemiyorum ama istersen arkadaş kalabiliriz"

Ben: Sorun değil nasıl istersen ama ne oldu birden fikrin değişti onu merak ediyorum.

Kız: İlk başta da söyledim sana güvenemiyorum kimse fikrimi değiştirmedi yanlış anlama
senleyken eğleniyorum güzel hissediyorum ama arkadaş olarak

Ben de başka bişey yazmadım. Hızlıdan kastettiğini ne bilmiyorum. İki buluşmada da bizi tanıştıran kız yanımızdaydı. Kendisine cinsel yönden hiçbir şekilde hamlem olmadı. Evlilik muhabbeti de yapmadık. Öyle bir sürü kız arkadaşı olan sürekli kızlarla takılan biri de değilim. Sana güvenmediğimi söylemiştim felan diyor, bana daha önce böyle bişey bahsetmedi. Bu arada kız 20 yaşında, utangaç, daha önce hiç ilişkisi olmamış biri.

Bizi tanıştıran kızla daha konuşmadım o yüzden size sormak istedim

Yeni tanıştığım bir kızın birden fikirleri değişti, arkadaş kalmak istedi. Neden olabilir?