Öncelikle sakın cevaplarda ki kişilere kulak asma geçmişi unut şu an tek yapabileceğin şey kendine odaklanmak daha iyi bir hayat için uğraş para kazan zengin ol kendi kafana göre yaşa iyi kalpli dürüst birini de bulursan inşAllah sırtın yere gelmez ablam kendine iyi bak
Geçmiş senin gücün olsun üzgünlüğün değil10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yeni karısının amacı zaten sana bu tarz düşünceler hissettirmekse sen naparsan yap o bir adım daha önde çünkü senin amacın eskin kocan sen ne yaparsan yap icini rahatlatamazsın çünkü artık o senin degil onun kocası eğer onlada ayrılırsa başka bir kadin bulamazsa direkt zaten sana dönecek sen geri dönüş kapılarını kapat en güzel intikam yok saymaktır dünya üzerinde öyle bir iki insan olmadığına kendini inandır gerisi çözülür
015 Yorumla
Soran+1 yılBrn bana donsun istemiyorum ama bana yaptiklarini hala asamiyorum
Soran+1 yılHayir sadece bununla nasil basedecegimi bilmiyorum
- +1 yıl
Yakın bir arkadaşın varsa bence ilk baş her şeyi ona anlat ama sadece o güb rahatlamak için değil diğer ki günler içinde rahatlaman gerek bu arkadaşın kız değil erkek olsun birazda onunla vakit geçirebilirsin can sıkıntın geçene kadar da tek başına vakit geçirme bence kendini ne kadar az düşündürürsen o kadar çok mutlu olursun
Soran+1 yılErkek olam arkadasim yok ama hic
Soran+1 yılHem ozelimi anlatamam burada sanal oldugu icin rahatim
- +1 yıl
Şöylede bir durum var hayatının sonuna kadar üzülemezsin ya da ağlıyamazsın aynı keza ölene kadar gülemezsin de ne elinden gidene ne başına gelene hiç bir şeye üzülme diye bir ayet var belki buda senin sınavın kimse yaşattığını yaşamadan gitmez bu hayatta bunun bir garantisi var en iyisi zamana bırakıp beklemek onun mutsuz olacağı çaresiz olacağı günü beklemek ve onu yaptığı hatalardan dolayı zevkle izlemek başa gelen çekilir de geç sende sıkma o tatlı canını boş ver eğer burdaysan elimizden geldiği sürece sana cevap vererek rahatlamaya çalışırız seni ama üzülme
Soran+1 yıl2 yil oldu bosanali
Soran+1 yılPskolojik destek aldim 11 aya yakin
- +1 yıl
Bence hayatına birini almayı düşünmelisin ama onu unutmak ya da ondan intikam almak için değil yaptığın ya da yapacağın hiç bir şeyi ona bağlama karşında ki insanın duygularıyla oynama umut verme her şeyi kendin için yap biraz sosyalleşmeye bak biraz eğlen kafanı dağıt alkol ya da madde tarzı şeylerden uzak dur kendini eksiltecek hiç bir hata yapma
Soran+1 yılTekrar birisi ile olmak cok zor geliyor bana
Soran+1 yılCocuklari da oldu zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSal gitsin, eden bulur. Kimse de yaşattığını yaşamadan ölmez. Beni de karım aldattığı için boşanıyorum, şimdi mutlu mu, değil mi, sağlığı vs. zerre kadar umurumda değil.
02 Yorumla- +1 yıl
2 yıl geçmiş üstünden, nasıl oldu da hâlâ aşamadın?
Soran+1 yılCunku onu gerceken sevdim...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
u +1 yılŞimdiki karısını seninle aldatırsa bu iş çözülür bence.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, seni sevseydi senin yaninda olurdu. Seni aldattı , kafana takma hayatına devam et , Seni aldattiysa demekki seni sevmiyordu , neyini hazmedemedin anlamadim çok zor seni anliyorum ama sende hayatina bak yeni birisini al , pesinden yas tutarak kendi kafanda kurma sacmalama sen oyle dusundukce peslerine dolastikca onlar daha cok birbirlerine baglancak , yakin olcaklar , hayatina devam et peslerinde dolasirsan kicini kaldirma milletin
02 Yorumla
Soran+1 yılEn cokta buna uzuluyorum
Cevap sahibi+1 yılÜzülcek birsey yok benimde çok çok eski erkek arkadasim yapti boş ver seni aldatan onu mu aldatmaz sence daha iyisini buldugunu zannedince aynisini onada yapacak bunun gibi karaktersizin peşinden koşma unutma bir kez yapan tekrar yapar
Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı. bir şey olmuyacak hayatına bakacaksın. yapıcak bir şey yok. Aşamıyorum demişsin ipe ipe aşmak zorundasın. Aşamazsan en sonunda bunalıma girersin. Aşmak zorundasın.
00 Yorumla
+1 yılÇok haksızlık cidden o kadının neyi vardı ki
043 Yorumla
Soran+1 yılBunu defalarca sordum ona kendime ne vardi ondada bende yoktu diye
- +1 yıl
Bana özelden atabilirsin resimlerinizi doğru yorum yaparım ve hislerim kuvvetlidir
Soran+1 yılResimlerimizi hepsini sildim attim
- +1 yıl
Öyle değil ya kendi resmini ve kadının resmini
- +1 yıl
Haklısın Eski eşin kaç yaşıdnaydı sen kaç yaşındasın büyükse boş ver zaten
Soran+1 yılO simdi 32 ben 30um
- +1 yıl
Metres kaç yaşında Allah cezasını versin
Soran+1 yılO 26ti galiba o zamanlar
- +1 yıl
Yok şuanda
Soran+1 yılNasil
- +1 yıl
Şuanda kaç yaşında dedim knk
Soran+1 yıl28.
- +1 yıl
Or. spu o ne iş yapıyor eskortluk yapsa keşke
Soran+1 yılYuva yikti ve kendi yuvasini kurdu iste
- +1 yıl
Buna yuva mı denir eşin belli ki tek v@jinadan sıkılıyor onu da 10 kişiyle aldatır mal kadın. Kocan ne iş yapıyor bu çalışmıyor mu bi de ya
Soran+1 yılEski kocamin oto galerisi vardi bu kadinda calismiyordu bildigim kadari ile
- +1 yıl
Vay or. sbu utanmıyor mı elin kocasını alıp parasıyla yaşamaya ucuz kadın? Umarım eski Abaza kocan zengin değildir
Soran+1 yılZengindi
- +1 yıl
Kadın nasıl sarışın renkli gözlü mü
Soran+1 yılSiyah sacli kara gozlu iste
- +1 yıl
Iyy ne anlar ki eşin de malmış galeriye gelen yeni kadınlarla yatar
Soran+1 yılNe yaparsa yapsin artik
- +1 yıl
Aynen sen de boş ver o malı böyle bi kadınla aldatılır mı ya🤢 Zengin koca bul sadece süslen saçını sarı yap falan
Soran+1 yılKimseyi artik istemiyorum
- +1 yıl
Mallık yapma o mal herife inat mutlu olmayı hak eden sensin o değil o düşmeyi hak ediyor
Soran+1 yılEvet dogru ama ben artik kimseye tekrar guvenemem
- +1 yıl
O kadın nasıl güveniyor eşini aldatan birine peki? Sen de dene
Soran+1 yılO onun sorunu hem simdi o cocuklarinin babasi mecbur guvenecek
- +1 yıl
2 çocuğu mu oldu hemen @zgının 2 yok içinde pi. çler o çocuklar da mahvolsun o da
- +1 yıl
*yıl
Soran+1 yılEvet bi oglan bi kizlari oldu bi de
Soran+1 yılIkizleri oldu
- +1 yıl
Ne @zgın kadınmış bu ya 2 sene içinde 2 tane doğurmak ne Allah hepsinin bel@sını versin çocuklarının da
Soran+1 yılCocuklara bela okuma onlar masum
- +1 yıl
Ne masumu ya or. sbu çocuğu onlar elalemin kocasına bakan ortalık malıdır herkesin eskortudur
Soran+1 yılOlan oldu iste biz ayrildik sonra onlar evlendi
- +1 yıl
Saçma ya ben de sabah sabah sinirlendim kimseye beddua okumazdım aslında ama böyle insanların öldürülmesi gerektiğini düşünüyorum
Soran+1 yılOnlar mutlular simdi
- +1 yıl
İnanma benim annem babam birbirlerine her gin küfür hakaret ediyorlar dışarıya mutluymuş gibi roller yapıyorlar
- +1 yıl
Aşağı komşunun kocası elini kırdı ertesi gün aşk diye durum koydu tövbe Allah korusun da😅
Soran+1 yılCok mutlu gozukuyorlardi ama
- +1 yıl
Bak ben sana direk hayatın içini anlatıyorum kadının kocası elini kırdı ertesi gün bi çiçek aldı diye aşk yazarak durum koymuş ve ben en çok annem babamdan biliyorum hele o çirkef insanlar ne hakaretler ederler
Soran+1 yılAnladim
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen de yap aynısını, intikamını al. Canın çektiği erkeği davet et. Kudursun, çıldırsın.
03 Yorumla
Soran+1 yılYapmam ama yapsam bile umrunda bile olmaz ki o baskasini seviyor
- +1 yıl
Bunu artık kabullenmek gerekir ne kadar zor olsada, çünkü terk edilen sensin ve aldatılan konumdasın, feda edilen sen olmuşsun. İçinde öfke birikmesi normal. İkincisi aranızdaki sorun, şu an ki kadın mıydı yoksa başka bir şey mi? Boşanmak net anlamıyla başarısızlıktır, zaman geçti artık. Senin mutlu olman eski eşini veya kadını huzursuz etmez. Sadece içindeki başarısızlık duygusunu tatmin edecek.
Soran+1 yılBeni artik hic bisey tatmin etmez bu saatten sonra
Seni aldatan onu da aldatır niye dert ediyorsun ki unut gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılUnutamiyorum
Seni aldatan onu da aldatır mutlulukları uzun sürmez umarım
10 Yorumla
+1 yılsende başkası ile seviş ya da eski kocanı baştan çıkar
00 YorumlaKocanı kandır, yeni karısını da seninle aldatıp boşansın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende onu aldatsaydın ama ilişkiniz flan bitmişmiydi
05 Yorumla
Soran+1 yılBeni aldattigini ogrendim ardindan bosanmak istedigini soyledi bosandik zaten
Cevap sahibi+1 yılİlişkiniz bittimiydi yatak ilişkiniz
Soran+1 yılBunu cevaplamak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılGizli olmasam cevaplarmısın peki bana
Soran+1 yılHayir
Onlara baktığın sürece mutlu olamazsın, yeniden mutlu olacağın biriyle olursan radarina girmezler
01 Yorumla
Soran+1 yılBaskasini istemiyorum
Sende kendi mutluluğuna bakacaksın artık yapacak bişey yok
013 Yorumla
Soran+1 yılBakamiyorum
Soran+1 yılO benim ilkimdi herseyimdi
Soran+1 yılBiz ask evliligi yapmistik ama
- +1 yıl
Kadınlara da güvenme çünkü o kocası onu bir erkekle aldatmadı !!!
Soran+1 yılUnutmaya calisiyorum ama hala can acitici
Soran+1 yılMutlular cocuklari da var asiklarda birbirlerine
Soran+1 yılBende hic biri yok
Soran+1 yılYok elbet ama iste onu cok sevmistim ben
+1 yılkendine odaklan onlara değil seni sevenedeğer ver mutluolduğun görünce o kahrolsun
01 Yorumla
Soran+1 yılOdaklanamiyorum
Olabilir sana bişey sormak istiyorum
00 YorumlaOnları umursamamalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılElimde degil
sen de kendi hayatına bak mutlu ol
01 Yorumla
Soran+1 yılBakamiyorum
Ne desem bilemedim bak şimdi…
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı. Ohoo dostum sen çok yanlış yoldasın :D :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçocuğunuz var mı ve ne kadar evli kaldınız?
024 Yorumla
Soran+1 yılCocugumuz yok 10 yil evli kaldik
Cevap sahibi+1 yılwow uzun bir süre..
Cevap sahibi+1 yılbelli ki heyecan istemiş adam rutinleşen bir ilişki erkeği yorar
Soran+1 yılNe olursa olsun onun bana bunu yapmaya hakki yoktu
Cevap sahibi+1 yıltabiki yok sana karşı büyük bir saygısızlık bu.. bir psikolog ile görüşmeni öneririm duruma daha farklı bakış açısısı ile baktığınızı fark edeceksiniz ve fotoğraflar gerçeği yansıtmaz mutlu görünmesi mutlu olduğunu kanıtlamaz :)
Soran+1 yılOnlari gercektede gordum ama
Soran+1 yılPsikologa gittim
Cevap sahibi+1 yılçabalaman gerekiyor
Soran+1 yılCabaliyorum gercekten deniyorum
Cevap sahibi+1 yılyeni uğraşlar bul kendine
Soran+1 yılHobiler edindim kendime oyalaniyorum bi sekilde ama hala ayni
Cevap sahibi+1 yılkanka sende kendine gel artık istersen
kendinü bi erkeğe bu kadar bağlama özellikle seni aldatan bir erkeğe...
Soran+1 yılAslinda onu sevmekten vazgectim onu sevmiyorum ama bana ettigi haksizliklar canimi yakiyor
Cevap sahibi+1 yılsen kendine değer veriyor olsaydın onun haksızlığı sana yaptığını değil kendine yaptığını düşünürdün.. aldatan kaybeder sen bir şey kaybetmedin ama o koca 10 yılı hiç etti seni kaybetti ilişkinizi kaybetti onun mutlu olduğunu sanma seni aldattığı kişiyle evlendiyse şüphe duyacak ondan dün bunu onunla yapan yarın bir başkasıyla yapar
Soran+1 yılGercekten seviyor ama onu aski gozlerinden okunuyor
Cevap sahibi+1 yılçocuğunuz olmadı mı yoksa istemediniz mi
Soran+1 yılOlmadi
Cevap sahibi+1 yılbelki de hayırlısı buymuş lütfen kendini üzme
Soran+1 yılBen cok istedim anne olmayi ama olmadi iste cocugum olmadi
Cevap sahibi+1 yılanne olmak için illa bir çocuğun olmasına gerek yok her kadın bir annedir
Soran+1 yılDegilim iste karnimda tasiyamiyorum emziremiyorum hissedemiyorum
Cevap sahibi+1 yıltedavi oldun mu
Cevap sahibi+1 yılsorun senden kaynaklı olduğuna emin misin
Soran+1 yılEminim tabi yillarca tup bebek tedavisi gordum her yere gittik herseyi denedik ama olmadi en sonunda zaten yumurtaliklarim alindi
Gizli Üye(36-45)+1 yılOndan benimle intikam almak ister misin
00 YorumlaKendi mutluluğuna bakmalısın
015 Yorumla
Soran+1 yılBakamiyorum
Soran+1 yılOnlarin beni kiskanacaklari bisey yok ama
Soran+1 yılNasil mesela
Soran+1 yılHic bisey yok
Soran+1 yılHyr sadece onu unutamiyorum
Soran+1 yılInsan cok ama cok sevdigini unutamaz
Soran+1 yılOnu unutamam sadece yokluguna alisirim
Soran+1 yılMaalesef
ağlaa 😂