Beni aldatan eski kocam ve yeni karısının mutluluklarını hazmedemiyorum, ne yapmalıyım?

Öncelikle sakın cevaplarda ki kişilere kulak asma geçmişi unut şu an tek yapabileceğin şey kendine odaklanmak daha iyi bir hayat için uğraş para kazan zengin ol kendi kafana göre yaşa iyi kalpli dürüst birini de bulursan inşAllah sırtın yere gelmez ablam kendine iyi bak
Geçmiş senin gücün olsun üzgünlüğün değil
Yeni karısının amacı zaten sana bu tarz düşünceler hissettirmekse sen naparsan yap o bir adım daha önde çünkü senin amacın eskin kocan sen ne yaparsan yap icini rahatlatamazsın çünkü artık o senin degil onun kocası eğer onlada ayrılırsa başka bir kadin bulamazsa direkt zaten sana dönecek sen geri dönüş kapılarını kapat en güzel intikam yok saymaktır dünya üzerinde öyle bir iki insan olmadığına kendini inandır gerisi çözülür
Brn bana donsun istemiyorum ama bana yaptiklarini hala asamiyorum
Hayir sadece bununla nasil basedecegimi bilmiyorum
Yakın bir arkadaşın varsa bence ilk baş her şeyi ona anlat ama sadece o güb rahatlamak için değil diğer ki günler içinde rahatlaman gerek bu arkadaşın kız değil erkek olsun birazda onunla vakit geçirebilirsin can sıkıntın geçene kadar da tek başına vakit geçirme bence kendini ne kadar az düşündürürsen o kadar çok mutlu olursun
Erkek olam arkadasim yok ama hic
Hem ozelimi anlatamam burada sanal oldugu icin rahatim
Şöylede bir durum var hayatının sonuna kadar üzülemezsin ya da ağlıyamazsın aynı keza ölene kadar gülemezsin de ne elinden gidene ne başına gelene hiç bir şeye üzülme diye bir ayet var belki buda senin sınavın kimse yaşattığını yaşamadan gitmez bu hayatta bunun bir garantisi var en iyisi zamana bırakıp beklemek onun mutsuz olacağı çaresiz olacağı günü beklemek ve onu yaptığı hatalardan dolayı zevkle izlemek başa gelen çekilir de geç sende sıkma o tatlı canını boş ver eğer burdaysan elimizden geldiği sürece sana cevap vererek rahatlamaya çalışırız seni ama üzülme
2 yil oldu bosanali
Pskolojik destek aldim 11 aya yakin
Bence hayatına birini almayı düşünmelisin ama onu unutmak ya da ondan intikam almak için değil yaptığın ya da yapacağın hiç bir şeyi ona bağlama karşında ki insanın duygularıyla oynama umut verme her şeyi kendin için yap biraz sosyalleşmeye bak biraz eğlen kafanı dağıt alkol ya da madde tarzı şeylerden uzak dur kendini eksiltecek hiç bir hata yapma
Tekrar birisi ile olmak cok zor geliyor bana
Cocuklari da oldu zaten
Sal gitsin, eden bulur. Kimse de yaşattığını yaşamadan ölmez. Beni de karım aldattığı için boşanıyorum, şimdi mutlu mu, değil mi, sağlığı vs. zerre kadar umurumda değil.
2 yıl geçmiş üstünden, nasıl oldu da hâlâ aşamadın?
Cunku onu gerceken sevdim...
Cevap
14Cevap
Şimdiki karısını seninle aldatırsa bu iş çözülür bence.
Merhaba, seni sevseydi senin yaninda olurdu. Seni aldattı , kafana takma hayatına devam et , Seni aldattiysa demekki seni sevmiyordu , neyini hazmedemedin anlamadim çok zor seni anliyorum ama sende hayatina bak yeni birisini al , pesinden yas tutarak kendi kafanda kurma sacmalama sen oyle dusundukce peslerine dolastikca onlar daha cok birbirlerine baglancak , yakin olcaklar , hayatina devam et peslerinde dolasirsan kicini kaldirma milletin
En cokta buna uzuluyorum
Üzülcek birsey yok benimde çok çok eski erkek arkadasim yapti boş ver seni aldatan onu mu aldatmaz sence daha iyisini buldugunu zannedince aynisini onada yapacak bunun gibi karaktersizin peşinden koşma unutma bir kez yapan tekrar yapar
bir şey olmuyacak hayatına bakacaksın. yapıcak bir şey yok. Aşamıyorum demişsin ipe ipe aşmak zorundasın. Aşamazsan en sonunda bunalıma girersin. Aşmak zorundasın.
Çok haksızlık cidden o kadının neyi vardı ki
Bunu defalarca sordum ona kendime ne vardi ondada bende yoktu diye
Bana özelden atabilirsin resimlerinizi doğru yorum yaparım ve hislerim kuvvetlidir
Resimlerimizi hepsini sildim attim
Öyle değil ya kendi resmini ve kadının resmini
Haklısın Eski eşin kaç yaşıdnaydı sen kaç yaşındasın büyükse boş ver zaten
O simdi 32 ben 30um
Metres kaç yaşında Allah cezasını versin
O 26ti galiba o zamanlar
Yok şuanda
Nasil
Şuanda kaç yaşında dedim knk
28.
Or. spu o ne iş yapıyor eskortluk yapsa keşke
Yuva yikti ve kendi yuvasini kurdu iste
Buna yuva mı denir eşin belli ki tek v@jinadan sıkılıyor onu da 10 kişiyle aldatır mal kadın. Kocan ne iş yapıyor bu çalışmıyor mu bi de ya
Eski kocamin oto galerisi vardi bu kadinda calismiyordu bildigim kadari ile
Vay or. sbu utanmıyor mı elin kocasını alıp parasıyla yaşamaya ucuz kadın? Umarım eski Abaza kocan zengin değildir
Zengindi
Kadın nasıl sarışın renkli gözlü mü
Siyah sacli kara gozlu iste
Iyy ne anlar ki eşin de malmış galeriye gelen yeni kadınlarla yatar
Ne yaparsa yapsin artik
Aynen sen de boş ver o malı böyle bi kadınla aldatılır mı ya🤢 Zengin koca bul sadece süslen saçını sarı yap falan
Kimseyi artik istemiyorum
Mallık yapma o mal herife inat mutlu olmayı hak eden sensin o değil o düşmeyi hak ediyor
Evet dogru ama ben artik kimseye tekrar guvenemem
O kadın nasıl güveniyor eşini aldatan birine peki? Sen de dene
O onun sorunu hem simdi o cocuklarinin babasi mecbur guvenecek
2 çocuğu mu oldu hemen @zgının 2 yok içinde pi. çler o çocuklar da mahvolsun o da
*yıl
Evet bi oglan bi kizlari oldu bi de
Ikizleri oldu
Ne @zgın kadınmış bu ya 2 sene içinde 2 tane doğurmak ne Allah hepsinin bel@sını versin çocuklarının da
Cocuklara bela okuma onlar masum
Ne masumu ya or. sbu çocuğu onlar elalemin kocasına bakan ortalık malıdır herkesin eskortudur
Olan oldu iste biz ayrildik sonra onlar evlendi
Saçma ya ben de sabah sabah sinirlendim kimseye beddua okumazdım aslında ama böyle insanların öldürülmesi gerektiğini düşünüyorum
Onlar mutlular simdi
İnanma benim annem babam birbirlerine her gin küfür hakaret ediyorlar dışarıya mutluymuş gibi roller yapıyorlar
Aşağı komşunun kocası elini kırdı ertesi gün aşk diye durum koydu tövbe Allah korusun da😅
Cok mutlu gozukuyorlardi ama
Bak ben sana direk hayatın içini anlatıyorum kadının kocası elini kırdı ertesi gün bi çiçek aldı diye aşk yazarak durum koymuş ve ben en çok annem babamdan biliyorum hele o çirkef insanlar ne hakaretler ederler
Anladim
Sen de yap aynısını, intikamını al. Canın çektiği erkeği davet et. Kudursun, çıldırsın.
Yapmam ama yapsam bile umrunda bile olmaz ki o baskasini seviyor
Bunu artık kabullenmek gerekir ne kadar zor olsada, çünkü terk edilen sensin ve aldatılan konumdasın, feda edilen sen olmuşsun. İçinde öfke birikmesi normal. İkincisi aranızdaki sorun, şu an ki kadın mıydı yoksa başka bir şey mi? Boşanmak net anlamıyla başarısızlıktır, zaman geçti artık. Senin mutlu olman eski eşini veya kadını huzursuz etmez. Sadece içindeki başarısızlık duygusunu tatmin edecek.
Beni artik hic bisey tatmin etmez bu saatten sonra
Seni aldatan onu da aldatır niye dert ediyorsun ki unut gitsin
Unutamiyorum
Seni aldatan onu da aldatır mutlulukları uzun sürmez umarım
sende başkası ile seviş ya da eski kocanı baştan çıkar
Kocanı kandır, yeni karısını da seninle aldatıp boşansın.
Sende onu aldatsaydın ama ilişkiniz flan bitmişmiydi
Beni aldattigini ogrendim ardindan bosanmak istedigini soyledi bosandik zaten
İlişkiniz bittimiydi yatak ilişkiniz
Bunu cevaplamak istemiyorum
Gizli olmasam cevaplarmısın peki bana
Hayir
Onlara baktığın sürece mutlu olamazsın, yeniden mutlu olacağın biriyle olursan radarina girmezler
Baskasini istemiyorum
Sende kendi mutluluğuna bakacaksın artık yapacak bişey yok
Bakamiyorum
O benim ilkimdi herseyimdi
Biz ask evliligi yapmistik ama
Kadınlara da güvenme çünkü o kocası onu bir erkekle aldatmadı !!!
Unutmaya calisiyorum ama hala can acitici
Mutlular cocuklari da var asiklarda birbirlerine
Bende hic biri yok
Yok elbet ama iste onu cok sevmistim ben
kendine odaklan onlara değil seni sevenedeğer ver mutluolduğun görünce o kahrolsun
Odaklanamiyorum
Olabilir sana bişey sormak istiyorum
Onları umursamamalısın
Elimde degil
Ne desem bilemedim bak şimdi…
çocuğunuz var mı ve ne kadar evli kaldınız?
Cocugumuz yok 10 yil evli kaldik
wow uzun bir süre..
belli ki heyecan istemiş adam rutinleşen bir ilişki erkeği yorar
Ne olursa olsun onun bana bunu yapmaya hakki yoktu
tabiki yok sana karşı büyük bir saygısızlık bu.. bir psikolog ile görüşmeni öneririm duruma daha farklı bakış açısısı ile baktığınızı fark edeceksiniz ve fotoğraflar gerçeği yansıtmaz mutlu görünmesi mutlu olduğunu kanıtlamaz :)
Onlari gercektede gordum ama
Psikologa gittim
çabalaman gerekiyor
Cabaliyorum gercekten deniyorum
yeni uğraşlar bul kendine
Hobiler edindim kendime oyalaniyorum bi sekilde ama hala ayni
kanka sende kendine gel artık istersen
kendinü bi erkeğe bu kadar bağlama özellikle seni aldatan bir erkeğe...
Aslinda onu sevmekten vazgectim onu sevmiyorum ama bana ettigi haksizliklar canimi yakiyor
sen kendine değer veriyor olsaydın onun haksızlığı sana yaptığını değil kendine yaptığını düşünürdün.. aldatan kaybeder sen bir şey kaybetmedin ama o koca 10 yılı hiç etti seni kaybetti ilişkinizi kaybetti onun mutlu olduğunu sanma seni aldattığı kişiyle evlendiyse şüphe duyacak ondan dün bunu onunla yapan yarın bir başkasıyla yapar
Gercekten seviyor ama onu aski gozlerinden okunuyor
çocuğunuz olmadı mı yoksa istemediniz mi
Olmadi
belki de hayırlısı buymuş lütfen kendini üzme
Ben cok istedim anne olmayi ama olmadi iste cocugum olmadi
anne olmak için illa bir çocuğun olmasına gerek yok her kadın bir annedir
Degilim iste karnimda tasiyamiyorum emziremiyorum hissedemiyorum
tedavi oldun mu
sorun senden kaynaklı olduğuna emin misin
Eminim tabi yillarca tup bebek tedavisi gordum her yere gittik herseyi denedik ama olmadi en sonunda zaten yumurtaliklarim alindi
Ohoo dostum sen çok yanlış yoldasın :D :D
Ondan benimle intikam almak ister misin
Kendi mutluluğuna bakmalısın
Bakamiyorum
Onlarin beni kiskanacaklari bisey yok ama
Nasil mesela
Hic bisey yok
Hyr sadece onu unutamiyorum
Insan cok ama cok sevdigini unutamaz
Onu unutamam sadece yokluguna alisirim
Maalesef
En İyi Cevap