Bakar tabii ki
Bakmaz tabii ki
Adamına göre değişir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet, bir erkek bir kıza yakın arkadaş gözüyle bakabilir. Cinsiyetler arasında arkadaşlık ilişkileri oldukça yaygındır ve cinsiyetler arasında hiçbir romantik veya cinsel çekim olmadan samimi ve yakın bir arkadaşlık geliştirmek mümkündür. Bir erkek ve bir kadın arasındaki ilişki sadece arkadaşlık olabilir ve her iki taraf da karşılıklı olarak sadece arkadaş olarak görebilirler. Arkadaşlık ilişkileri cinsiyetler arasında sınırları aşan güven, paylaşım ve destek sağlama temeline dayanır. Ancak her ilişkide olduğu gibi, insanlar arasındaki ilişkiler de kişiden kişiye farklılık gösterebilir, bu yüzden genellemeler yapmak yerine her ilişkiyi bireysel olarak değerlendirmek önemlidir.
Adamına göre değişir seçeneğini seçmek istiyorum 😁, aslında bu her iki cins için de var. Erkekler de kızlar da farklı olarak bakabilir. Erkekler mesela yakın arkadaş gözüyle de bakabilir benim var mesela arkadaşlarım öyle farklı bir şey de düşünmem. Kızların da oluyor illaki. Ama kızların mesela cepte gördüğü erkek arkadaşları da oluyor, erkeklerin de daha da farklı cinsel anlamda düşündüğü vs. falan kız arkadaşları olabiliyor. Yani aslında adamına ya da kadınına göre.
Erkek bir kıza arkadaş gözüyle bakabilir. Ama kızlar daha duygusal varlıklardır. İşin sonunu er ya da geç sevgi, sevgiliye bağlarlar ve bu yüzden bu arkadaşlık uzun süreli olmaz. Nadiren de olsa erkeklerinde bu hataya düştüğü görülür. Sır, duyguları kontrol etmekte gizlidir. Şimdi düşün bakalım, isminle anılan o muhteşem varlığı kim yönetiyor, seni sen yapan bilincin mi yoksa bilincini destekleyen enstrümanlar mı? Önce kendini yönet, sonra dünyayı...
Bir erkek ve bir kadın bana göre çok da güzel yakın arkadaş olabilirler. Çocukluktan başlayıp yetişkinliğe kadar hatta evlendikleri zaman bile bu arkadaşları sürdürebilirler. İllaki karşı cinsin olduğu için işin renginin değişmesine gerek yok. Benim de hayatımda böyle bir çok arkadaşım var.
Cevap
24Cevap
Evet bakabilir neden bakmasın ki. benim en yakın arkadaşlarım genelde kız oldu hep ve hiç birine de aşk gözü ile bakmadım. arada güven ve karakter varsa arkadaş olurlar
Arkadaşlık normal bir tercihtir ama yakın arkadaşlık, su sızmaz arkadaşlık karşı cinlerle olmaz. Bu doğamıza, fıtratımıza aykırıdır. Her canlı dişisini gördüğünde bütün hormonları delicesine harekete geçer ve çiftleşmek ister. Sevgili olmak, sevişmek, aşk kaçınılmazdır. Kimse bana martafal okumasın...
Kadın arkadaş demiş evlendiğinde de arkadaş kalabilirler demiş. Oha. Kalır, kalabilir. Ama günümüz Türkiye sinde iki taraftan birisi illa buna ihanet ediyo. İzlemim doğrultusunda kadınlar hoşlanmaya daha yatkın oluyor, kur yapıyor kendi egosunu bestie tarafından karşılıyor.
Alla alla bu soru bana baya bir tanıdık geliyor sanki 😂😂
😂😂😂 kral iki gündür tanıdık sorular geliyor 😂😂😂
Nereden tanıdık geliyor acaba hahahhahah 😂😂
😂😂
Badboylar kızları aşık eder arkadaş olmaz. Diğerleri arkadaş bile olamaz sadece dertlerini anlattığı bir muhatap olabilir en fazla. O nedenle en iyisi yalnızlık.
bakar tabi ki ama bazen hiç ummadık şeylerde oluyor bu o iki kişinin karakteri ile ilgili benim var bugüne kadarda hiç ters düşüncelere kapılmadım her şeyimi bilir bende onun en ince ayrıntıya kadar bazen yardımcı bile olur aslında mükemmel bir şey
bakılır abi bazı kadınlar vardır seksapalite sıfırdır asker arkadaşı olarak bile görürsün 🤣🤣
Beğenmediği kızlara arkadaş gözüyle bakarlar
Karşı cins benim en sırdaş en yakın arkadaşımdır net
Zor bir ihtimal ama neden olmasın. Cidden öyle düşünenler de vardır
Kadın ve erkek arkadaş olmaları gibi bi ihtimal yok illaki birinde sıkıntı çıkar
Bakıyorum. 20 senelik kız arkadaşlarım var bir kere farklı gözle bakıp yanlamadık birbirimize
bakabilir tabi. ama hani pek kıymetli olmaz o zaman.
evet en yakın arkadaşım erkek ve sevgilisi olduğunda ilk benimle tanıştırır sorar fikrimi alır ve çok önem verir ben sevgilerinden birini falan çok beğenirsem sanki aile onayı almış gibi olur dfghnjmöç
Şöyle kadinla erkek arkadas olmaz kadin yüz verse ya da erkek yuz verse sinirlari asar
Her kız ile arkadaşlık kurmayı düşünebilir bunda bir sakınca yok bazısı ile kimyası uyuşur ve yakın arkadaş olur *sevgili* olmadan.
bunu başaran da var ama başaramayan daha çok. erkek ve kadın çok iyi anlaşıyorsa bir gün etkilenme olasılıkları da yüksektir
Güzel ve iyi biriysen cepte tutarlar ama seni begenmiyorsa kadınlar hakkında taktik almak ya da beğendiği kızları sen yorumla diye olurlar
Eğer sevgilisi varsa bakar yoksa potansiyel sevgili adayıdır net😄
Olabilir. Benim var arkadaşlarım
Kadınına göre değişir.
Kalıtelı erkek bakabılır..
Bakar gayette doğal bir durum🙏🍀🦋☕
Adamına göre değişir
Ben bakmam. O kadar iyi olamadık daha 😄
Benim çok vardı
Benim bir çok böyle arkadaşım var,
Bakar.
Bakabilir
Bakan var