- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 ayBakarlar gerçekten bakabilirler fakat bu durumun devamlılığı çok az erkekte mümkün olur. Sonrası ilişki ve iletişim dostane devam edecekse , işin içine çok doğal bir gelişim seyriyle sınırları taraflarca belirlenen cinsellik girer. Bu sözlerimi saçma sapıkça diyenler olabilir ama tabiatın gerçeği bu , eleştirel bakan erkekler otursunlar , gerçekleri gizlemenin size faydası yok. Böyle olamaz diyen kadınlar için olan sözüm ise erkeklerin zihin dünyasının ufuklarından maalesef haberiniz yok. Derim. Ama uzun ama kısa süre sonra yakınlaşmalar olur , normalde iletişim arkadaşca dostane görülür fakat iç dünyada hiç öyle değildir. Peki sence?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
11 ayYaşandı ! Bence özellikle kadınlar cevaplamalı ben payımı aldım önceleri inanıyordum hatta arkadaşlar arasında savunurdum ya sonrası 😁 bodrumda arkadaşlarla gittiğimiz bir clup te sarhoş olduğunu fark ettiğim ve arkadaşım sandığım kızı önce lavaboya ayılması için götürdüm hemen sonra çıktı ve öpmeye başladı karşılık almadığı için yaklaşık 2 hafta konuşmadı benle... Pişmanmıyım EVET ayrıca belirtmekte fayda görüyorum biri vardı zaten olmasaydı geri çevirmezdim. Umarım faydalı bir görüş olur
01 Yorumla- 11 ay
He tamam tamam inandık. Memlekette ne kadar insan dişisi varsa hepsi sizinle öpüşmüştür. Siz Yusuf aleyhisselamsınız hatta. Eminim first lady bile seninle öpüşmek için can atıyordur.😏🙄
11 ayTabii bakabilir, ancak kendine güvenen ve sosyal bir erkekse. Bu tipler kadını seks objesi olarak görmez, insan olarak görür 😊😊 ama dar aile çevresi ve baskıcı bir aile yapısı olanlardan uzak durmanı öneririm 😊😊
02 Yorumla- 11 ay
illa seks objesi olarak görüyorum demez de şu anki teşhircilik flört arkadaş sevgili fark etmemişti bunlar bana sessiz besleyiciler gibi geliyor. fizyolojik olarak hangi erkek bundan beyninden bağımsız etkilenmez.. aşkım kapışmak da olmasa şnanıcaz size xjjs bir çift yarı çıplak göğüs ve yarı çıplak bedene sarılırken bedenin bağımsız olarak etkilenmiyor da erkekliğinde bi gariplik var
- 11 ay
@kaldımsehirlerde tabii çok açık giyinirse ve güzelde erkek ister istemez etkilenir. Kadınların çoğu teşir etmeyi seviyor zaten 😊😊
Dediğim durumda yani yakın temas durumunda etkilenmemek zaten imkansiz gibi. Ama etkilense bile harekete geçmiyn erkekler de olabilir. 😊
11 ayevet bakabilirler. ama bu kılıf altında kıza yanlayan da olabilir. farkı anlayacak ferasete sahip kişiler karşı cinste arkadaş, dost edinip bunun hiç de zararını görmemişlerdir. benim böyle erkek arkadaşlarım oldu. çok da güzel insanlar... evlendikten sonra ise eşim benim gibi düşünmediği için onlardan uzaklaşmak durumunda kaldım
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Tabii ki bakabilir! 😊 Erkeklerle kadınların dostluğu tamamen mümkün! İki insan arasında sevgi, güven ve saygıya dayalı bir bağ kurulduysa cinsiyetten bağımsız olarak dostluk oluşabilir. Önyargılar ve toplumsal kalıplar bazen bu tür ilişkileri sorgulatabilir ama samimiyet ve niyet dostluğu belirler 🌟. Herkese aynı gözle bakıldığında ve sınırlar net olduğunda, dostluklar uzun ömürlü ve güzel olur! ❤️✨
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
172Cevap
- Aile & Toplum konusunda 150,8b cevap paylaştı.
u 11 ay%99 u bakmaz.
80 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 469 cevap paylaştı.
11 ayBakabilir abartmayın bir sürü kız arkadaşım var ama bi ayrım vardır. Bi kere beyninde yer eden kadına bir daha arkadaşım demem! Sevgili olduk ayrıldık arkadaş kalalım bana göre değil. Bir kere değdiysem tenine hep değerim bir kere benim olduysa hep olur değişmez bu gerçek!
30 Yorumla Erkek olan arladaslarima sordum bakariz dedi snsjsj neden olmasin falan
Hatta bir tanesi direk şöyle yazdı
"Medeni insanlarız, neden olmasın ve olamayacağını düşünenler kafalarıyla degil uckurlarıyla düsunüyor
Bu kafayla biseksüellerin arkadasi olmaması lazim ozaman"
Dedi32 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
11 ayBenim genel olarak çeşitli sitelerde okuduklarıma dayanarak bu olabilir de olmayabilir de. 10 yıl ve üzeri kız dostları olan erkekler de var. Bir kıza asla arkadaş gözüyle bakamayacağını söyleyen sadece cinsellik amaçla ilişki kurabileceğini söyleyen erkekler de var ve bu cinsellik amaçlı ilişki kuracağını söyleyen erkekler çoğunlukta.
10 Yorumla
11 ayBelki cidden bakanlar vardır ama ben asla bakmazdım. Bir kere fıtrat farklılığı. İnsan, doğuştan gelen değerleriyle yaşar; bazen gözler başka şeyler görse de, kalp sadece kendi yolunu takip eder. Herkesin dünyaya bakışı farklıdır; benim bakışımda ise sadelik ve samimiyet ön plandadır. Bir kadınla asla dost olmazdım. Dost oluyorsam bu genellikle onu daha yakından tanımak ve sevgili olmak istememden kaynaklanır. Başka türlüsünü kabul etmem.
10 Yorumla
11 ayHayır bakamaz. Bir kadın duygu, aidiyet ve hayranlık hissetmediği her erkeğe arkadaş gözüyle bakabilir ama erkekler, birinci/ikinci derece kan bağı olan kadınlar hariç hiçbir kadına arkadaş gözüyle bakmaz. Sizi potansiyel partner olarak görür ama sizi ürkütmemek için bunu uzun süre belli etmek istemez. Net!
10 YorumlaKarakter meselesi bence dost gözü ile bakabilir. Uzun zamandır bir arkadaşım var. Allah razı olsun hiç beni rahatsız ettiğini hissetmedim. Bende aynı şekilde üslubumuz, sohbet konumuz bellidir. Birbirimize saygı duyarız. Eski kız arkadaşı ile olaylarını bilirim. Destek olurum onu dinlerim. O da beni istemeye gelen adayı nasıl kibarca gönderdiğimi bilir. 🤣🤣Allah yokluğunu göstermesin iyi bir dosttur.
00 YorumlaHiç bir erkek kadına kanka dost arkadaş gözüyle bakmaz belki sohbet diyalog kurduğu sıradanmış olarak düşünebilir ama özellikle kadınların arkadaşım o benim diye masumlaştırdığı portföyler arka planda tamamen bir Avcı ve fırsattan istifadecidir ayrıca sizi yanlış yönlendirip ilişkiniz de kaybetmenizi boşa düşmenizi sağlar
00 YorumlaBakabilir elbette bu mümkün kesin olarak inandığım şey şudur ki insanlar aralarında ki seviyeyi kendisi belirler sen mesafeyi korursan kimse sana yavşamaz insan insanların kendine nasıl yaklaşması gerektiğini kendi belirler
35 Yorumla- 11 ay
yani işte ona bağlı, kadına bağlı.. erkek her açık pencereye okeydşr bu da normal
- 11 ay
ama böyle.. her açık pencereye koşmasın zaten ama zihinsel hormonel içgüdüsel olarak okey yoksa olay bunu dizginlemek
- 11 ay
öylee
11 ayKadın ve erkek dost, arkadaş, abla, abi, kardeş, can, ciğer falan olmaz. Öyle iddia edilen ilişkiler nereye gider çok iyi biliriz. İnsanın sadece sevgilisi en iyi arkadaşı ve dostu olur yoksa ye-mez-ler yemeyiz kusura bakmasın kimse sdfsdfsdf 😂😂
01 Yorumla- 11 ay
EDİT: Eskiden DOST demek, METRES demekmiş. Günümüzde ise TEK GECELİK İLİŞKİ, NETT.
Gerçekten aşık olmayı bilen biriyseniz dost gözüyle bakarsınız. Gerçekten aşkı bilmiyorsanız iki saat sonra "hoşlanıyorum" dersiniz zaten. Benim erkeklerden çok kız arkadaşlarım var ve hiçbirine aşk gözüyle bakmadım. Hoşlandığım kişi ayrı oluyor
00 Yorumlabu konuda kimse bakarım ya da bakmam diyemez ateşle barut olayı yani.. olay sadece cinsellik olatak değil duygusal olarakta öteye geçebilir. zaten hiçbir kız hiçbir erkek joşlanmadığı kadınla arkadaşlık yapmaz. kimse bizi yemesin şimdi 🙂
00 Yorumla
11 ayYaş farkı yok ise pek mümkünatı olan bir şey değil, kız ile aramda yaş farkı varsa otomatik abi kişiliğim devreye giriyor ve tüm flört şeylerini direkt siliyorum.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
11 ayKadın ve erkek arkadaş olabilir sınırlar çizgiler aşılmadığı sürece aşıldı ise arkadaş demek dost demek zor ama bilindikçe o dosttur dostluktur..
10 Yorumla
11 ayDosd dosd diye nice nicesini götürür o gözleriylen. Şu sosyal KS'm olmasa hayatımda erkek kuş nedir bilmiycem
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
11 ayBence arkadaş olalım şeyi yapan ben bir erkeğin bir kızla arkadas olabileceğine inanmıyorum kız olur ama erkek olmaz
20 Yorumla Dostluğumuz 25 26 yıla dayanan 3 bayan arkadaşım var. Bi erkeğin bayana dost gözüyle yaklaşması ne kadar düşük bi ihtimal olarak görünse de imkansız değil.
00 Yorumla
11 ayHayır galiba ya.. ben acikca soylemistim birine cinsel bisi hissetmiyom sana karsi diye bunu kabul etmedi ve bana saygisizca davranma hakki buldu kendinde cok acayipler
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı. Ne zaman tanıştığına bağlı, tanışma ergenlik öncesine uzanıyor ise dost olabilirler. 20 ler sonrası tanışıldı ise ilk müsait ortamda sevişme denemesi yapacaktır
00 Yorumla2 tane arkadaşım oldu cidden dostlardı hiç o tarz konular olmadı veya o muhabbet olmadı. İkiside 5-6 senelik arkadaşımdı.
10 YorumlaÜzdü deyince dayanamadım profilden bakıp geldim. Evet bakabilir. Ama içinde cinsel titreşim mutlaka olur.
10 YorumlaÇok zor bence her ne kadar dost desede aklının bir köşesinde hayalinin bi taraflarında onunla ilgili farklı düşünceleri mutlaka vardır oluyodur
12 Yorumla- 11 ay
Bu durum kadınlar için geçerli mi?
11 ayEvet ama bu tipler de çok çok çok nadir genelde erkeklerin beyni farklı çalıştığı için bakmaz
10 Yorumla
11 ayBakılabilir bence ki zaten erkeklerle arkadaş olmak bana hep daha eğlenceli gelmiştir
20 YorumlaKadından dost olmaz bence. Sır paylaşsan direk dağıtır herkese. Bu bir genelleme tabiki ama istisnalar kaideyi bozmaz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 764 cevap paylaştı.
11 aySanmam erkekler hiç bir zaman seks yapmak istemeyeceği birisiyle asla kibar davranmaz asla iyi yüzünü gostermez
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet, bakabilir.
Bir erkekle bir kadın yan yana gelince illa hoşlantı olacak diye bir durum yok. Ya da cinsellik yaşamak, arzulamak şart değil.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
11 ayBen kimseye dost gözü ile bakmıyorum, dost bir insanın en yakın düşmanıdır aynı zamanda kendime kadın düşman edinmek istemem.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
11 ayEvet.. Normal olan bir şey. 27 yıllık 2 dostum var. Ailemden yakınlar.. Cinsiyetten bagımsızfir dostluk dediği şey :))
00 Yorumla ben uzun zamandır arkadas oldugum cocuga asık oldum sahsen kızlarda kalamayabilir benim erkek arkadasa ihtiyacım yokturki varsa da ya ona asık olurum ya da o bana asık olur ama hep arkadaşım olamaz
34 Yorumla- 11 ay
@Tatlıkaos bana bı yazabilir misin? Bı konu varmış
- 11 ay
Takip etmiyoruz o yüzdendir, istek attım sana
Yanlış anlamaya çok müsaitler espriye gülümsemeye bile korkuyor insan
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayGayet de bakar ya kızlar da erkeklere o gözle bakabilir. Unide bir arkadasim vardi erkek birini seviyordu kiz ev arkadasim bak o sana gore degil kullanilirsin diye uyarip yapmiyordum arasını. Siniftakiler de ben onu seviyorum aşığım saniyormus. Ben birini hayatima alana kadar. Cogu gelip biz senin onu sevdigini o yuzden o kizla arasini yapmadigini saniyorduk demislerdi. Ne alakasi var o kiza gunahimi vermezdim arkadasin arkadasiydi oyle geldi evimizde kaldi işte
10 Yorumla
11 ayNormal mecburi arkadaşlık dışinda karşı cinsten dost olmaz.
10 YorumlaGenelde kaybetmemek için bakabilir ama çok fazla sabredenezler
10 Yorumla
11 ayBeğenmedikleri kızla dost bile olmazlar sen düşün bakar mı bakmaz mı
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayGerçek aşkı bilenler bakar. Eğer gerçek aşk ne bilmeyip önüne gelene yazan erkekler varsa, 2. günde hoşlanıyorum diyip engel yer zaten 😂. 4 senelik erkek kankalarım var valla düzgün seçerseniz oluyor
11 Yorumla- 11 ay
O dediğine katılıyorum evet her önüne gelene yazan seni seviyorum deyip iki gün sonra hoşlanıyorum diye hani arkadaş olarak bakamaz bir kıza zaten evet
11 ayErkek hoşlanmadığı bir kızla arkadaş dahi olmak istemez demiş Freud.. bence de öyle
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Genelde bakamazlar, zaman geçtikçe biri hoşlanmaya başlıyor. d
10 Yorumla
11 ayBir erkek bir kıza asla dost gözüyle bakmaz😂bakıyom diyenin yalanını skm
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 472 cevap paylaştı.
11 ayErkekler güzel bulmadığı kızla arkadaş olmaz
00 Yorumla
11 ayBakar. benim bir sürü kız arkadaşım, dostum var :) illa bir şey yapmak zorunda değilim.
00 Yorumla
11 ayBelirli yaştan sonra zor işin içine illa duygular girer..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
11 ayKarakteri oturmuş, abaza olmayan erkekler bakabilir
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayNe erkekler ne de kadınlar birbirlerine dost gözüyle bakamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayHayır, ne kadar iyi niyetli olursak olalım cinsel durtuler arkadaşlığın ötesine geçirir her zaman. O yüzden gelecekte hayatımdaki tek kadın eşim olacak.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 aybŞR KIZ NASIL DOST OLUCAK? Her hereket maliyet para olan içmesini bilmiyen saçma canım bir tipi nasıl dost oalrka göriyim... seks or not bu akdar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayNormal şartlarda hayır, sadece aşk gözüyle değerlendirip bundan aşk çıkmaz diye karar verirse olabilir ki yine bile bu ihrimal her zaman vardır bir kıvılcım bir an herşeyi değiştirebilir
00 YorumlaBirbirlerini çirkin leş buluyorlarsa küçük bir ihtimal
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı.
11 ayBu kişiye göre değişir ama bakar neden bakmasın ayrıca kadınlardan da var hisleri değişen
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
11 ayBakarlar tabi. Harbi ve düzgün kız ise bakarız.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 316 cevap paylaştı.
11 ayKısa süre bakabilir ama uzun vadede ateşle barut yan yana durmaz
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sanmıyorum. Hiç karşılaşmadım. En moderni bile sonunda aşk istiyor.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Erkekler başka amaçla potansiyel görmediği hiç bir kizla arkadaş olmazlar
01 Yorumla- 11 ay
Aynen öyle
11 ayBen en beklemediğim insandan bile bu darbeyi almışken bir daha hiçbir erkekle arkadaşlık kurmam.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Evet bakabilir ama küçüklükten beri tanışıyorlarsa bakar
00 Yorumla
11 ayErkeklerin beyni başka yerde olduğu için mümkün değil.
00 Yorumla
11 ayBakabilir ama arkadaşlık olarak kalır mı başka hislere evrilir mi orasını bilmiyorum
00 YorumlaGayette bakabiliyoruz, bakamayan kişiler yüzünden herkese bu konuda yüklenmek çokta doğru olmaz.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 787 cevap paylaştı. Mümkün değil fiziki çok kötü olması lazım o da sarhoş ya da yoklukta değil ise
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
11 ayTabi bakabiliriz ama kızın da tavırların falan önemli
00 Yorumla - Devamını Gör (195)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler