• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Erkekler bir kıza dost gözüyle bakabilir mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
513
Yapay Zekaya Sor

?

Erkekler bir kıza dost gözüyle bakabilir mi?
Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
18 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • 1Dehliz1Zirve
    1Dehliz1Zirve Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Bakarlar gerçekten bakabilirler fakat bu durumun devamlılığı çok az erkekte mümkün olur. Sonrası ilişki ve iletişim dostane devam edecekse , işin içine çok doğal bir gelişim seyriyle sınırları taraflarca belirlenen cinsellik girer. Bu sözlerimi saçma sapıkça diyenler olabilir ama tabiatın gerçeği bu , eleştirel bakan erkekler otursunlar , gerçekleri gizlemenin size faydası yok. Böyle olamaz diyen kadınlar için olan sözüm ise erkeklerin zihin dünyasının ufuklarından maalesef haberiniz yok. Derim. Ama uzun ama kısa süre sonra yakınlaşmalar olur , normalde iletişim arkadaşca dostane görülür fakat iç dünyada hiç öyle değildir. Peki sence?

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Bursakadir16
    Bursakadir16 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 45
    10 ay

Yaşandı ! Bence özellikle kadınlar cevaplamalı ben payımı aldım önceleri inanıyordum hatta arkadaşlar arasında savunurdum ya sonrası 😁 bodrumda arkadaşlarla gittiğimiz bir clup te sarhoş olduğunu fark ettiğim ve arkadaşım sandığım kızı önce lavaboya ayılması için götürdüm hemen sonra çıktı ve öpmeye başladı karşılık almadığı için yaklaşık 2 hafta konuşmadı benle... Pişmanmıyım EVET ayrıca belirtmekte fayda görüyorum biri vardı zaten olmasaydı geri çevirmezdim. Umarım faydalı bir görüş olur

0
    1 Yorumla
    • Fikretin_Devrimi
      Fikretin_Devrimi
      10 ay

He tamam tamam inandık. Memlekette ne kadar insan dişisi varsa hepsi sizinle öpüşmüştür. Siz Yusuf aleyhisselamsınız hatta. Eminim first lady bile seninle öpüşmek için can atıyordur.😏🙄

Yorumla
  • different06_
    different06_ Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 100%
    10 ay

Tabii bakabilir, ancak kendine güvenen ve sosyal bir erkekse. Bu tipler kadını seks objesi olarak görmez, insan olarak görür 😊😊 ama dar aile çevresi ve baskıcı bir aile yapısı olanlardan uzak durmanı öneririm 😊😊

0
    2 Yorumla
    • kaldımsehirlerde
      kaldımsehirlerde
      10 ay

illa seks objesi olarak görüyorum demez de şu anki teşhircilik flört arkadaş sevgili fark etmemişti bunlar bana sessiz besleyiciler gibi geliyor. fizyolojik olarak hangi erkek bundan beyninden bağımsız etkilenmez.. aşkım kapışmak da olmasa şnanıcaz size xjjs bir çift yarı çıplak göğüs ve yarı çıplak bedene sarılırken bedenin bağımsız olarak etkilenmiyor da erkekliğinde bi gariplik var

Yorumla
    • different06_
      different06_
      10 ay

@kaldımsehirlerde tabii çok açık giyinirse ve güzelde erkek ister istemez etkilenir. Kadınların çoğu teşir etmeyi seviyor zaten 😊😊
      Dediğim durumda yani yakın temas durumunda etkilenmemek zaten imkansiz gibi. Ama etkilense bile harekete geçmiyn erkekler de olabilir. 😊

Yorumla
  • türkçeyiseverim
    türkçeyiseverim Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    10 ay

evet bakabilirler. ama bu kılıf altında kıza yanlayan da olabilir. farkı anlayacak ferasete sahip kişiler karşı cinste arkadaş, dost edinip bunun hiç de zararını görmemişlerdir. benim böyle erkek arkadaşlarım oldu. çok da güzel insanlar... evlendikten sonra ise eşim benim gibi düşünmediği için onlardan uzaklaşmak durumunda kaldım

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Hayat
Hayat Takip Et
Fenomen
10 ay
  • Tabii ki bakabilir! 😊 Erkeklerle kadınların dostluğu tamamen mümkün! İki insan arasında sevgi, güven ve saygıya dayalı bir bağ kurulduysa cinsiyetten bağımsız olarak dostluk oluşabilir. Önyargılar ve toplumsal kalıplar bazen bu tür ilişkileri sorgulatabilir ama samimiyet ve niyet dostluğu belirler 🌟. Herkese aynı gözle bakıldığında ve sınırlar net olduğunda, dostluklar uzun ömürlü ve güzel olur! ❤️✨

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

83

Cevap

172

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.

%99 u bakmaz.

8
    0 Yorumla
  • ıforyou_06
    ıforyou_06 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı.

Bakabilir abartmayın bir sürü kız arkadaşım var ama bi ayrım vardır. Bi kere beyninde yer eden kadına bir daha arkadaşım demem! Sevgili olduk ayrıldık arkadaş kalalım bana göre değil. Bir kere değdiysem tenine hep değerim bir kere benim olduysa hep olur değişmez bu gerçek!

3
    0 Yorumla
  • ILoveGOJO
    ILoveGOJO Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 100%
    10 ay

Erkek olan arladaslarima sordum bakariz dedi snsjsj neden olmasin falan

Hatta bir tanesi direk şöyle yazdı

"Medeni insanlarız, neden olmasın ve olamayacağını düşünenler kafalarıyla degil uckurlarıyla düsunüyor
    Bu kafayla biseksüellerin arkadasi olmaması lazim ozaman"

Dedi

3
    2 Yorumla
    • Need4Read
      Need4Read
      10 ay

Ne kadar da medeni erkekler, tam Avrupai hepsi.. 😒😒

Yorumla
    • ILoveGOJO
      ILoveGOJO
      10 ay

Sen katılmıyor musun?

Yorumla
  • olasılıklararenedak
    olasılıklararenedak Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Benim genel olarak çeşitli sitelerde okuduklarıma dayanarak bu olabilir de olmayabilir de. 10 yıl ve üzeri kız dostları olan erkekler de var. Bir kıza asla arkadaş gözüyle bakamayacağını söyleyen sadece cinsellik amaçla ilişki kurabileceğini söyleyen erkekler de var ve bu cinsellik amaçlı ilişki kuracağını söyleyen erkekler çoğunlukta.

1
    0 Yorumla
  • IceColdSlayer
    IceColdSlayer Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    10 ay

Belki cidden bakanlar vardır ama ben asla bakmazdım. Bir kere fıtrat farklılığı. İnsan, doğuştan gelen değerleriyle yaşar; bazen gözler başka şeyler görse de, kalp sadece kendi yolunu takip eder. Herkesin dünyaya bakışı farklıdır; benim bakışımda ise sadelik ve samimiyet ön plandadır. Bir kadınla asla dost olmazdım. Dost oluyorsam bu genellikle onu daha yakından tanımak ve sevgili olmak istememden kaynaklanır. Başka türlüsünü kabul etmem.

1
    0 Yorumla
  • Fikretin_Devrimi
    Fikretin_Devrimi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 101%
    10 ay

Hayır bakamaz. Bir kadın duygu, aidiyet ve hayranlık hissetmediği her erkeğe arkadaş gözüyle bakabilir ama erkekler, birinci/ikinci derece kan bağı olan kadınlar hariç hiçbir kadına arkadaş gözüyle bakmaz. Sizi potansiyel partner olarak görür ama sizi ürkütmemek için bunu uzun süre belli etmek istemez. Net!

1
    0 Yorumla
  • Ela_Nur34
    Ela_Nur34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 100%
    3 ay

Karakter meselesi bence dost gözü ile bakabilir. Uzun zamandır bir arkadaşım var. Allah razı olsun hiç beni rahatsız ettiğini hissetmedim. Bende aynı şekilde üslubumuz, sohbet konumuz bellidir. Birbirimize saygı duyarız. Eski kız arkadaşı ile olaylarını bilirim. Destek olurum onu dinlerim. O da beni istemeye gelen adayı nasıl kibarca gönderdiğimi bilir. 🤣🤣Allah yokluğunu göstermesin iyi bir dosttur.

0
    0 Yorumla
  • Doktirin
    Doktirin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    10 ay

Hiç bir erkek kadına kanka dost arkadaş gözüyle bakmaz belki sohbet diyalog kurduğu sıradanmış olarak düşünebilir ama özellikle kadınların arkadaşım o benim diye masumlaştırdığı portföyler arka planda tamamen bir Avcı ve fırsattan istifadecidir ayrıca sizi yanlış yönlendirip ilişkiniz de kaybetmenizi boşa düşmenizi sağlar

0
    0 Yorumla
  • Ezelben
    Ezelben Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 72%
    10 ay

Bakabilir elbette bu mümkün kesin olarak inandığım şey şudur ki insanlar aralarında ki seviyeyi kendisi belirler sen mesafeyi korursan kimse sana yavşamaz insan insanların kendine nasıl yaklaşması gerektiğini kendi belirler

3
    5 Yorumla
    • kaldımsehirlerde
      kaldımsehirlerde
      10 ay

yani işte ona bağlı, kadına bağlı.. erkek her açık pencereye okeydşr bu da normal

Yorumla
    • Ezelben
      Ezelben
      10 ay

@kaldımsehirlerde normal değil erkeğin her açık pencere ye koşması ! Bu karakter meselesi ama dediğin gibi iş kadın da biter dur dersen kimse adım atamaz !

Yorumla
    • kaldımsehirlerde
      kaldımsehirlerde
      10 ay

ama böyle.. her açık pencereye koşmasın zaten ama zihinsel hormonel içgüdüsel olarak okey yoksa olay bunu dizginlemek

Yorumla
    • Ezelben
      Ezelben
      10 ay

@kaldımsehirlerde kesinlikle haklısın insan kendini durdurabilmeli biri sana taviz vermiyorsa bir sebebi olmalı insan olan anlar !

Yorumla
    • kaldımsehirlerde
      kaldımsehirlerde
      10 ay

öylee

Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    10 ay

Kadın ve erkek dost, arkadaş, abla, abi, kardeş, can, ciğer falan olmaz. Öyle iddia edilen ilişkiler nereye gider çok iyi biliriz. İnsanın sadece sevgilisi en iyi arkadaşı ve dostu olur yoksa ye-mez-ler yemeyiz kusura bakmasın kimse sdfsdfsdf 😂😂

0
    1 Yorumla
    • SheWolfWoman
      SheWolfWoman
      10 ay

EDİT: Eskiden DOST demek, METRES demekmiş. Günümüzde ise TEK GECELİK İLİŞKİ, NETT.

Yorumla
  • Mert_bdk9
    Mert_bdk9 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    10 ay

Gerçekten aşık olmayı bilen biriyseniz dost gözüyle bakarsınız. Gerçekten aşkı bilmiyorsanız iki saat sonra "hoşlanıyorum" dersiniz zaten. Benim erkeklerden çok kız arkadaşlarım var ve hiçbirine aşk gözüyle bakmadım. Hoşlandığım kişi ayrı oluyor

0
    0 Yorumla
  • prozax32x
    prozax32x Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    10 ay

bu konuda kimse bakarım ya da bakmam diyemez ateşle barut olayı yani.. olay sadece cinsellik olatak değil duygusal olarakta öteye geçebilir. zaten hiçbir kız hiçbir erkek joşlanmadığı kadınla arkadaşlık yapmaz. kimse bizi yemesin şimdi 🙂

0
    0 Yorumla
  • lifemanager
    lifemanager Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 45%
    10 ay

Yaş farkı yok ise pek mümkünatı olan bir şey değil, kız ile aramda yaş farkı varsa otomatik abi kişiliğim devreye giriyor ve tüm flört şeylerini direkt siliyorum.

1
    0 Yorumla
  • Malefiz1313
    Malefiz1313 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Kadın ve erkek arkadaş olabilir sınırlar çizgiler aşılmadığı sürece aşıldı ise arkadaş demek dost demek zor ama bilindikçe o dosttur dostluktur..

1
    0 Yorumla
  • melankolikMelaike
    melankolikMelaike Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 100%
    10 ay

Dosd dosd diye nice nicesini götürür o gözleriylen. Şu sosyal KS'm olmasa hayatımda erkek kuş nedir bilmiycem

2
    0 Yorumla
  • Kirginimcokk0
    Kirginimcokk0 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Bence arkadaş olalım şeyi yapan ben bir erkeğin bir kızla arkadas olabileceğine inanmıyorum kız olur ama erkek olmaz

2
    0 Yorumla
  • mymoonca
    mymoonca Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 79%
    10 ay

Dostluğumuz 25 26 yıla dayanan 3 bayan arkadaşım var. Bi erkeğin bayana dost gözüyle yaklaşması ne kadar düşük bi ihtimal olarak görünse de imkansız değil.

0
    0 Yorumla
  • imbackbitchezzz
    imbackbitchezzz Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 100%
    10 ay

Hayır galiba ya.. ben acikca soylemistim birine cinsel bisi hissetmiyom sana karsi diye bunu kabul etmedi ve bana saygisizca davranma hakki buldu kendinde cok acayipler

0
    0 Yorumla
  • Draga
    Draga Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı.

Ne zaman tanıştığına bağlı, tanışma ergenlik öncesine uzanıyor ise dost olabilirler. 20 ler sonrası tanışıldı ise ilk müsait ortamda sevişme denemesi yapacaktır

0
    0 Yorumla
  • wiemiu
    wiemiu Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 100%
    10 ay

2 tane arkadaşım oldu cidden dostlardı hiç o tarz konular olmadı veya o muhabbet olmadı. İkiside 5-6 senelik arkadaşımdı.

1
    0 Yorumla
  • hevesvese
    hevesvese Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 37%
    10 ay

Üzdü deyince dayanamadım profilden bakıp geldim. Evet bakabilir. Ama içinde cinsel titreşim mutlaka olur.

1
    0 Yorumla
  • shileemm
    shileemm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 100%
    10 ay

Çok zor bence her ne kadar dost desede aklının bir köşesinde hayalinin bi taraflarında onunla ilgili farklı düşünceleri mutlaka vardır oluyodur

1
    2 Yorumla
    • Belkibirgünbiryerde
      Belkibirgünbiryerde
      10 ay

Bu durum kadınlar için geçerli mi?

Yorumla
    • shileemm
      shileemm
      10 ay

Değil

Yorumla
  • günes121212
    günes121212 Takip Et
    10 ay

Evet ama bu tipler de çok çok çok nadir genelde erkeklerin beyni farklı çalıştığı için bakmaz

1
    0 Yorumla
  • Secil0000001
    Secil0000001 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    10 ay

Bakılabilir bence ki zaten erkeklerle arkadaş olmak bana hep daha eğlenceli gelmiştir

2
    0 Yorumla
  • Bestiest
    Bestiest Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 102%
    10 ay

Kadından dost olmaz bence. Sır paylaşsan direk dağıtır herkese. Bu bir genelleme tabiki ama istisnalar kaideyi bozmaz

0
    0 Yorumla
  • Հայերեն_և_քրդերեն
    Հայերեն_և_քրդերեն Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 91%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı.

Sanmam erkekler hiç bir zaman seks yapmak istemeyeceği birisiyle asla kibar davranmaz asla iyi yüzünü gostermez

0
    0 Yorumla
  • ZodiacK
    ZodiacK Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 74%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Evet, bakabilir.
    Bir erkekle bir kadın yan yana gelince illa hoşlantı olacak diye bir durum yok. Ya da cinsellik yaşamak, arzulamak şart değil.

0
    0 Yorumla
  • Eru_Illuvatar
    Eru_Illuvatar Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Ben kimseye dost gözü ile bakmıyorum, dost bir insanın en yakın düşmanıdır aynı zamanda kendime kadın düşman edinmek istemem.

0
    0 Yorumla
  • Onemortime
    Onemortime Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 88%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.

Evet.. Normal olan bir şey. 27 yıllık 2 dostum var. Ailemden yakınlar.. Cinsiyetten bagımsızfir dostluk dediği şey :))

0
    0 Yorumla
  • roosseee
    roosseee Takip Et
    Xper 3 Yaş: 20
    10 ay

ben uzun zamandır arkadas oldugum cocuga asık oldum sahsen kızlarda kalamayabilir benim erkek arkadasa ihtiyacım yokturki varsa da ya ona asık olurum ya da o bana asık olur ama hep arkadaşım olamaz

3
    4 Yorumla
    • ismimineonemivarr
      ismimineonemivarr
      10 ay

@Tatlıkaos bana bı yazabilir misin? Bı konu varmış

Yorumla
    • Tatlıkaos
      Tatlıkaos
      10 ay

@ismimineonemivarr mesaj gönderme yok diyor bu üyeye

Yorumla
    • ismimineonemivarr
      ismimineonemivarr
      10 ay

Takip etmiyoruz o yüzdendir, istek attım sana

Yorumla
    • Tatlıkaos
      Tatlıkaos
      10 ay

@ismimineonemivarr sende kabul et

Yorumla
  • FatımaB
    FatımaB Takip Et
    Xper 7 Yaş: 19 , eic 100%
    10 ay

Yanlış anlamaya çok müsaitler espriye gülümsemeye bile korkuyor insan

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    10 ay

Gayet de bakar ya kızlar da erkeklere o gözle bakabilir. Unide bir arkadasim vardi erkek birini seviyordu kiz ev arkadasim bak o sana gore degil kullanilirsin diye uyarip yapmiyordum arasını. Siniftakiler de ben onu seviyorum aşığım saniyormus. Ben birini hayatima alana kadar. Cogu gelip biz senin onu sevdigini o yuzden o kizla arasini yapmadigini saniyorduk demislerdi. Ne alakasi var o kiza gunahimi vermezdim arkadasin arkadasiydi oyle geldi evimizde kaldi işte

1
    0 Yorumla
  • Gardenya3487
    Gardenya3487 Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    10 ay

Normal mecburi arkadaşlık dışinda karşı cinsten dost olmaz.

1
    0 Yorumla
  • Hilmi_Can
    Hilmi_Can Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 96%
    10 ay

Genelde kaybetmemek için bakabilir ama çok fazla sabredenezler

1
    0 Yorumla
  • AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    10 ay

Beğenmedikleri kızla dost bile olmazlar sen düşün bakar mı bakmaz mı

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    10 ay

Gerçek aşkı bilenler bakar. Eğer gerçek aşk ne bilmeyip önüne gelene yazan erkekler varsa, 2. günde hoşlanıyorum diyip engel yer zaten 😂. 4 senelik erkek kankalarım var valla düzgün seçerseniz oluyor

1
    1 Yorumla
    • Geologicalengineer
      Geologicalengineer
      10 ay

O dediğine katılıyorum evet her önüne gelene yazan seni seviyorum deyip iki gün sonra hoşlanıyorum diye hani arkadaş olarak bakamaz bir kıza zaten evet

Yorumla
  • _SorunZamanDilimi
    _SorunZamanDilimi Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    10 ay

Erkek hoşlanmadığı bir kızla arkadaş dahi olmak istemez demiş Freud.. bence de öyle

1
    0 Yorumla
  • чσlєnα u
    чσlєnα Takip Et
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Genelde bakamazlar, zaman geçtikçe biri hoşlanmaya başlıyor. d

1
    0 Yorumla
  • DeSoLaTeMAN7
    DeSoLaTeMAN7 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    10 ay

Bir erkek bir kıza asla dost gözüyle bakmaz😂bakıyom diyenin yalanını skm

0
    0 Yorumla
  • Pınar25252525
    Pınar25252525 Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 472 cevap paylaştı.

Erkekler güzel bulmadığı kızla arkadaş olmaz

0
    0 Yorumla
  • Silhouettee
    Silhouettee Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    10 ay

Bakar. benim bir sürü kız arkadaşım, dostum var :) illa bir şey yapmak zorunda değilim.

0
    0 Yorumla
  • SonbaharYağmuru__
    SonbaharYağmuru__ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    10 ay

Belirli yaştan sonra zor işin içine illa duygular girer..

0
    0 Yorumla
  • Bizden_Söylemesi
    Bizden_Söylemesi Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 98%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.

Karakteri oturmuş, abaza olmayan erkekler bakabilir

0
    0 Yorumla
  • Kuşadali88
    Kuşadali88 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Ne erkekler ne de kadınlar birbirlerine dost gözüyle bakamaz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    10 ay

Hayır, ne kadar iyi niyetli olursak olalım cinsel durtuler arkadaşlığın ötesine geçirir her zaman. O yüzden gelecekte hayatımdaki tek kadın eşim olacak.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    10 ay

bŞR KIZ NASIL DOST OLUCAK? Her hereket maliyet para olan içmesini bilmiyen saçma canım bir tipi nasıl dost oalrka göriyim... seks or not bu akdar.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    10 ay

Normal şartlarda hayır, sadece aşk gözüyle değerlendirip bundan aşk çıkmaz diye karar verirse olabilir ki yine bile bu ihrimal her zaman vardır bir kıvılcım bir an herşeyi değiştirebilir

0
    0 Yorumla
  • GriBeyy
    GriBeyy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 93%
    10 ay

Birbirlerini çirkin leş buluyorlarsa küçük bir ihtimal

0
    0 Yorumla
  • Sugarman06
    Sugarman06 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 99%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı.

Bu kişiye göre değişir ama bakar neden bakmasın ayrıca kadınlardan da var hisleri değişen

0
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Bakarlar tabi. Harbi ve düzgün kız ise bakarız.

0
    0 Yorumla
  • PokerFace001
    PokerFace001 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 309 cevap paylaştı.

Kısa süre bakabilir ama uzun vadede ateşle barut yan yana durmaz

0
    0 Yorumla
  • DİYKAT
    DİYKAT Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Sanmıyorum. Hiç karşılaşmadım. En moderni bile sonunda aşk istiyor.

0
    0 Yorumla
  • Ebru2777
    Ebru2777 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Erkekler başka amaçla potansiyel görmediği hiç bir kizla arkadaş olmazlar

0
    1 Yorumla
    • ümitlerbittiartik
      ümitlerbittiartik
      10 ay

Aynen öyle

Yorumla
  • Gülbeşeker_
    Gülbeşeker_ Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    10 ay

Ben en beklemediğim insandan bile bu darbeyi almışken bir daha hiçbir erkekle arkadaşlık kurmam.

0
    0 Yorumla
  • Fatma911
    Fatma911 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 97%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 955 cevap paylaştı.

Evet bakabilir ama küçüklükten beri tanışıyorlarsa bakar

0
    0 Yorumla
  • EfsunHanedar
    EfsunHanedar Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 100%
    10 ay

Erkeklerin beyni başka yerde olduğu için mümkün değil.

0
    0 Yorumla
  • Gercegimsanri
    Gercegimsanri Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 88%
    10 ay

Bakabilir ama arkadaşlık olarak kalır mı başka hislere evrilir mi orasını bilmiyorum

0
    0 Yorumla
  • IMrLonely
    IMrLonely Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 350 cevap paylaştı.

Gayette bakabiliyoruz, bakamayan kişiler yüzünden herkese bu konuda yüklenmek çokta doğru olmaz.

0
    0 Yorumla
  • Taban
    Taban Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 747 cevap paylaştı.

Mümkün değil fiziki çok kötü olması lazım o da sarhoş ya da yoklukta değil ise

0
    0 Yorumla
  • Dominant1adam
    Dominant1adam Takip Et
    Guru Yaş: 19 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 948 cevap paylaştı.

Tabi bakabiliriz ama kızın da tavırların falan önemli

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (195)
Devamını Gör(240)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Erkekler bir kıza dost gözüyle bakabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler bir kızı arkadaş olarak görebilirler mi? 5 cevap verildi
Bir erkek bir kıza sadece arkadaş gözüyle bakabilir mi? 5 cevap verildi
Erkekler arkadaş olarak gördüğü bir kızdan hoşlanabilir mi? 12 cevap verildi
Bir erkek bir kıza sadece dost, arkadaş gözüyle de bakabilir değil mi? 17 cevap verildi
Erkekler samimi dost olduğu kıza farklı gözle bakar mı? 18 cevap verildi
Erkekler tanıştığı her kıza manita gözüyle mi bakar yoksa arkadaşca mı yaklaşırlar? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Müslüman biri kiliseye gidip Allah'a dua edebilir mi 💒 🤲?
  • En son kimin elini tuttun, en son kimin elini tutarken duygulandın?
  • Büstiyer ya da crop denilen şeyler sadece sevgiliye giyilmesi gerekmiyor mu 🤔🤔?
  • Sizin de tamamen gereksiz ama acayip iyi olduğunuz saçma bir yeteneğiniz var mı?
  • Duş jeli alırken vazgeçemediğiniz favori marka ve ürün hangisi?
  • Kadınlarda yaş ilerlese de güzelliğini kaybetmeyen bölge hangisidir?
  • Gerçekten kim daha çok aldatır, erkekler mi kadınlar mı ve psikiyatristler ne diyor?
  • Sizce günün en güzel yemek öğünü hangisi ve neden kahvaltı, öğle ya da akşam?
  • Dedikodu yapıyor musunuz?
  • Hafta sonu planınız var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨