Herkesin bir umudu vardır, bir savaşi bir kaybedişi, bir acısı, bir yanlızlıği, bir hüznü, Cünkü herkesin bir gideni vardir, içinden uğurlayamadıgı..
💦Bu şarkıyı içinizdeki kişiye gönderelim🥰
Herkesin bir umudu vardır, bir savaşi bir kaybedişi, bir acısı, bir yanlızlıği, bir hüznü, Cünkü herkesin bir gideni vardir, içinden uğurlayamadıgı..
💦Bu şarkıyı içinizdeki kişiye gönderelim🥰
Bu devrin kadını için vazgeçilmez bir alışkanlık bu zaten. Hangi erkeğe sorsanız geçmişinde onlarsa kadın vardır böyle. Çok ama çok sevdim, bir dil sürçmesine bile gerek kalmadan çekti gitti hatun diyerek başlayan hikayesi vardır...
İnanın siz kadınların bu konuda ellerine su dökemeyiz. Asıl mesele sizin ciddiyetsiz ve samimiyetsiz olmanız. Yoksa zaten erkekler ta en başta ciddiye alır, sahiplenir, evlencem lan ben bununla der...
Bu güne kadar kim bu konuda iddialı konuştu ise boş çıktı. Israrla her kadın aynı işteleri bir kez daha gösterdiler. Umarım dediğin gibisindir, farklısındır. Bari sen farklı ol. Sen bozulma emi...
Gelene niye geldin demem gidene de dur demem herkese sevgi dağıtmıyorum sesine gülüşüne bağlanmam kafasına kalbine bakarım uyarsa uyar uymazsa yollar ayrılır kül altında kor dursa bile iki damla suya bakar...
Şahsa münhasır bir yorum değil soru sormuşsun yorum yaptım hepsi bu üstüne alınacak bir şey yok
Kendi kendine konuşana deli derler ben de deliyim zır cinsinden oluncada böyle oluyor
Öyle olmalı kurbağa kardeş
Ben de sıçramıyorum ya neyse dünyanın en güzel gözü eşekle kurbağa da olduğunu bilmiyormuydun
Yaradan sıçra kulum dediyse sıçrarım emir büyük yerden maraşdan o tarafa sıçra dersede sıçrarım yapacak bir şey yok kimine yürü ya kulum kiminede sıçra ya kulum
😊
Teşekkür ederim
Yani birisi ile ayrıldık ama o kadar çok ayıla bayıla sevdiğim söylenemezdi. Ailesi yüzünden ayrılmıştık. Biraz sıkı yönetimi vardı ailesinin. Görüşmemiz çok zor oluyordu.
Eic için teşekkür ederim 🌹✌️
Ahaha olur neden olmasın ☕
Estağfurullah dilemen yeter.
Hayır terkedilmedim
Eic için teşekkür ederim
Cevap
19Cevap
Hayır sevmedim zaten ve beni seven de olmadığı için terk edilmedim ama bu daha kötü. en azından bir kez sevilseydim sonra terk edilseydim bu kadar üzülmezdim. insan hiç sevilmediği zaman daha çok üzülüyor.
Barış benim kız büyüsün seni damat alacam ahahah
ahaha şimdiden anne diyim en iyisi
Hahahaha 🤣🤣🤣🤣bacım yok yoksa sana zorla veririm ahaha
Nasıl yani abla 😂😂😂
Yani al nikahı bas derim antebe aliriz seni
Alın abla beni :D :D kaçırın hatta
Ahahah bulacam sana birini
Ilk iliskimde yaşamıştım sonra illaki dönüp barışmak istiyo bu tipler o an gelisine tekmeyi basacaksın
Aynen ama bence hiçbir erkek yenisini bulmadan anlık gitmez gittiği yerde tutmayinca ilk durak ex listesi oluyo serefsiz erkolar
Beni bilirsin bekar bekirim ben yıldızım bile yanlış yere kayıyor.😂
İlk ilişkimde evet. İlişki iki hafta sürdü belki de ama onu unutmam, iletişimi tam anlamıyla kesmem 3 senemi aldı. Şaka gibi ama ne kadar aptaImışım dediğim tek mevzu bu olabilir
Hayır, niye seviyorsunuz, sevgi zannettiģiniz şey cinsel açlık, aklımız o hıyarı yemekte
Ćoğu kişi sevmeden evleniyor, amaç cinsellik yaşamak
Sapık çoģu kadın
Çoğu erkekler de sapık, genelde akrabalarını kıskanıp sevmedikleriyle evleniyor Müslüman insanlar, erkekler giyim masrafı olmayan, günde 20_30 lirayla beslenen kadın arıyorlar.
Çoģu erkek tek çalışarak eşini, çocuklarını dengeli besleyemiyor, gelişmemiş ülke burası, kadınlar mahallelerinde, üniversitelerde cinselliģi merak edip kendilerini kullandırıyorlar, kafanızı çalıştırın , büyük oynayın, durumu iyi biriyle takılsalar rahat yaşarlar.
Evet uzun zaman önce yaşadım böyle bir durum🙏🍀🦋☕
Oldu evet hatta evlenmiş beni stalklarken yakaladım
Hiç terkedilmedim terketmedim de ama platonik yaşadım
Terkedildiysek sevilmemisiz demektir bu bizim kazancimizdir.
Seven için az sevmek diye bir şey olmaz.
Sevmemek en güzeli. (Heee olduu)
Terkedilmedim aldatıldım.
Hayır çok şükür öyle bir şey yaşamadım
Yaşamadım. Çünkü terkedilip yara yiyecek kadar kimseye bağlanmadım, bilerek ama, insan bu çünkü. Kimse kendini vazgeçilmez sanmamalı.
Çok severken aldatılmak dahil mi? 😌
Uğurlamadığım kimse yok.
Herkesin korkulu rüyası bu
Ne demek bu bünyeye mesaj gönderilemez
Mesaj atar mısın
Aldatıldım çok severken maalesef
Sen ne diyorsun her şey mükemmel giderken terkedildim ben
Evet :(((
Yok beni çok seveni terkettim
Evet sen tarafindan
Ne yanlisi soylemiyosunda
Yok cunkuu