- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEş dostla bu mümkün.. Evli arkadaşın olabilir, konu komşu olabilir..
Ailesini tanımadığınız kimseyle bir yuva kurmaya çalışmayın derim..
112 Yorumla
Soran+1 yılBende evli arkadaş da yok bunları konuşabileceğim konu komşu da, hayırlısı diyelim...
- +1 yıl
Nasıl yok? Yalnız mı yaşıyorsun? İnsanın etrafında illaki birileri olur?
Soran+1 yılSeküler bir çevrede yaşıyorum, onların tanıştırdığı biriyle sonum olmaz sanıyorum, ailem de şu anda karşı çıkar çevremde bunu açabileceğim biri de yok
- +1 yıl
Ailen neden karşı çıksın? Gayet makul bir istek.. Sevgili aramıyorsun ki, hayat arkadaşı yani helal bir istek.. Harama düşmemek için bunu istemekten daha güzel ne olabilir?
Soran+1 yılÖyle de işin olsun biraz çalış sonra bakarsın diyorlar benim yaş bu arada 30 olur onların dediğine göre
- +1 yıl
Anlamıyorum bu kadınları çalıştırma sevdasını..
Kadının en kutsal görevi annelik.. Boşuna ayağına Cennet serilmiyor.. O kadar zor ve ciddi bir iş.. Hangi meslek bunu vaadedebilir?
Hangi kariyerin zirvesi buna çıkar? Hiç..
Allah bile erkeği sırf bunun için kadına hizmetkâr etmiş.. Erkek çalışacak kadınına bakacak.. İki eli kanda olsa da kadınına sahip çıkacak..
Sen yine de annene söyle en azından.. İllaki onun kulağına sana talipler geliyordur..
Soran+1 yılAnnem de böyle düşünüyor ve diretirsem biriyle görüştüğümü düşünüp her dışarı çıktığımda içine kurt düşebilir yok yere işkillendirmek de istemedim
- +1 yıl
Dersin ki biriyle görüşürsem haberin olur..
Soran+1 yılO da doğru teşekkür ederim Allah razı olsun
- +1 yıl
Rica ederim. Rabbim hayırlı insanlar çıkarsın karşına..
Soran+1 yılTeşekkür ederim, sizin de inşaAllah
- +1 yıl
Amin, hayırlısı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 878 cevap paylaştı. Dindar bir cevren var ise biraz gozlem yeter sanirim.
13 Yorumla
Soran+1 yılAilem çok değil maalesef
Soran+1 yılDoğru diyorsunuz teşekkür ederim
Gizli Üye(18-24)+1 yılknk sen yine iyisin valla gorucu usulu yine birileri cikar gelir ama ben bir erkek olarak ve bende dininde ibadetinde bir kiz istedigim icin (kendim de oyle oldugum icin) hani bende bilmiyom nasil bulacam ama erkege gorucu geldigi nerde gorulmus mesela dimi, hani o yonden sen yine son care olarak yine oyle bulma imkanin var, ben napicam onu bilmiyom iste...
06 Yorumla
Soran+1 yılSenin kız araman daha kolay bence hem kızı sen seçiyosun
Cevap sahibi+1 yılKizi biz seciyoruz da kizin da bizi secip begenmesi var o da mesele iste, sen secersin karsindaki begenmez o da 100 de 1 denk gelecek yani senin anlayacan ben boyle kiz kiz dolasip sansimi denercesine o da hosuma gitmeyen seyler hani bu bana biraz da seye girmis gibi oluyor hani artik bir tanesi denk gelsin kim gelirse bi onemi yok yeter ki begendigim biri olsun gibi ama neticede burada kisinin kendisi, ailesi, kafalar vs uyusuyor mu bu da onemli, evlilik ciddi istir yoksa dis gorunuse asik olmussun begenmissin pek onemli degil, gerisi olmadiktan sonra napayim ben dunya guzelini biz daha gecinip anlasamiyoruz ki ve omurluk olacak bir is bu..
Bide ben heralde biraz farkliyim (diger erkeklere gore) bu kiz bulma arama konusunda, daha once hic olmadi sevgilim vs ne bilim cok da anlamam nasil bulurum nerde bulurum napmam lazim falan ve dedigim gibi pek kendime yakistirdigim seyler degil oyle kizlara yazmak rahatsizlik veriyor gibi hissediyom kendimi ustelik benim gibi onlarca erkek yaziyordur duzenli olarak hani cogu eger sapiksa abazansa niyeti ciddi degilse vs beni de onlar gibi gormesi cok dogal bir durum degil mi, bu konuda da sizlere de kizamiyorum neticede haklisiniz da ama durum boyleyken de ben kendimi nasil belli edecem yani ben neden kendimi roman yazarcasina uzun uzun anlatip tanitmaya ve oyle biri (kotu biri) olmadigim mecburum bu biraz bana koyuyor hani o uc bes ahlaksiz olsun kotu niyetli olsun vs onlar yuzunden ben neden boyle seylere mecbur birakiliyorum. Yakistiramiyorum da kendime oyle kizlara yazmalar falan, hem ne yazabilirim ki, cidden hic anlamiyorum utanirim kendimi ayiplarim yani...
Biraz uzun olda evet ama icimi dokesim vardi heralde kusura bakma.
Soran+1 yılEstağfurullah, kendini samimiyetle anlatırsan işin kolay bence ben erkeğe talip olsam o daha zor bence
Cevap sahibi+1 yılYani evet bide yakistirmak konusu var iste kizin o toplara girmesi falan normal karsilanmaz ama her erkekte rahat degil bu konularda, ben yapamiyorum iste o yuzden bende bilmiyom benim halim nolacak bu gidisle aileme anlatirim heralde bu dusuncemi derdimi en son gorucu olur galiba bilmiyorum...
Soran+1 yılHayırlısı olsun hakkınızda
Cevap sahibi+1 yılTesekkur ederim
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
https://www.youtube.com/embed/caJ6JkkJZLs
Konuyu incelediğimde ben...10 Yorumla
+1 yılMuhafazakarım diyorsan eğer, en iyisi anana babana söyle, seni görücü usulü verirler birine işte.
06 Yorumla
Soran+1 yılVermek ne demek elma mıyım ben , göreceğim beğeneceğim
- +1 yıl
Muhafazakarım diyorsun, sana nasıl bir tavsiye verebiliriz ki başka. Arkadaş edin, sosyalleş, erkeklerin de bulunduğu ortamda ol, arkadaşça tabii ki akabinde illaki beğenen çıkacaktır diyebilirim ama muhtemelen hiç bir erkekle konuşmam, görüşmem, bakmam diyeceksin. Muhafazakar olduğun için başka ne yapabilirsin ki. Annene belli falan et bari, onlar da akrabalardan falan bulurlar görücü gelir beğenirsen istersin artık ailene söyle de tek görücü de tutturmasınlar.
Soran+1 yılKonuşmadan görüşmeden bana uygun olduğunu nasıl anlayabilirim sizce?
- +1 yıl
Anlayamazsın, dindarlığın bunun önünde engel. Sosyalleşip, arkadaş ortamında ki insanları tanıyarak bir şeyler olabilir sadece.
Soran+1 yılDindarlık engel falan değil, konuşup görüşmem lazım manasında sordum ama onu bile anlayamamışsınız
- +1 yıl
Bir kişinin anladığı karşı tarafın anlatabildiği kadardır diye bir laf biliyor musun bilmiyorum, ama bilmediğin aşikar. Sen ben dindarım diyerek bunu betimlerken ne anlamamı bekliyordun ki? Her şeyi yapamayacağını, sınırların olduğu düşünülür elbette. Ben de buna istinaden cevap verdim. Muhafazakar insanlar örnek vererek söylüyorum gidip de akşamlar kız arkadaşlarının ve erkek arkadaşlarının bulunacağı ortamlar da sosyalleşebilirler mi mesela? Kadın komşularının evine gidebilmekten başka ne yapabilir ki? Akşam dışarıya çıkmak, erkeklerle arkadaş olabilmek tabii hudut ve had bilindiği sürece dindar insanların yapmayacağı şeyler doğru değil mi? Sen dışarıya çıkıp insanlarla tanışmadığın sürece, arkadaşlık kurmaya çalışmadığın sürece nasıl biri ile bir ilişkin olabilir ki?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılCHP'li bir ailenin çocuğuyla evlen, huzurlu bir hayatın olur
03 Yorumla
Soran+1 yıl🤣
- +1 yıl
Hiç dayak yemezsin, evde söz hakkın olur, hatta senin dediğin olur, bizde hep kadınların dediği oluyor.
- +1 yıl
+1 yılDindar birisi isen mutlaka yollarını bilirsin Burdan ne tavsiye istiyorsun ki
06 Yorumla
Soran+1 yılAilem ve ben farklı bakış açılarında olduğumuz için olabilir mi
- +1 yıl
Anlıyorum seni bende arıyorumda burada değil
Soran+1 yılBen zaten buradan tavsiye almaya çalışıyorum burada bulayım demedim
- +1 yıl
Peki o zaman anladığım ve bildiğim kadarıyla yardımcı olmak isterim.. tevafuk belkide
Soran+1 yılTavsiye almaya çalıştım teşekkür ederim
- +1 yıl
Eklersen özelden anlatabilirim tabiki
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSosyal medyadan bak, konumu ac en yakini bul evlen git
00 Yorumla
+1 yılBende arıyorum ama bulamıyorum beni kabul eden kadın olmaz diye
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye olmasın
- +1 yıl
Beni sünnetsiz halim ile gerçekten seven kabul eden kadın olmaz
Soran+1 yılÖyle demeyin belli olmaz
- +1 yıl
Keşke dediğin gibi olsaydı
Ne eşi bulmak istiyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik
+1 yılKovundan çıkarak
04 Yorumla
Soran+1 yılÇıkıyorum zaten
- +1 yıl
Zamanla olur ozaman çevren genişler tanınmış olursun
Soran+1 yılUmarım teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim de bişey sorcam
maklubeci teyzeler bul kendine
01 Yorumla
Soran+1 yılTeyzeler beni tanımaz ne istediğimi bilmez
Gizli Üye(25-29)+1 yılDindar biriyseniz görücü usulü mantıklı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aile arkadaş çevrene söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkaliteli çevre lazım
11 Yorumla
Soran+1 yılTabii ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende imamım iyi oluru sanki 🤔
023 Yorumla
Soran+1 yılAa gerçekten mi
Cevap sahibi+1 yılevet neden yalan atimki 🙄🙄
Soran+1 yılBenim akrabam da imam kırsalda bütün gün evde neredeyse sizde de öyle mi
Cevap sahibi+1 yılevet kısmen ama görüşlerini gördüm vazgeçtim 🤷♂️🤷♂️
Soran+1 yılHangi açıdan ve neden, söylerseniz kötü yönlerim varsa düzeltmek isterim
Cevap sahibi+1 yılonu söyledin rüyamı hatırlattın bana neyse dini bilgin var herkeze bukadar mütavazi olmanda gerekmiyor
Soran+1 yılOnu söyledin dediğiniz nedir
Cevap sahibi+1 yılrüyamda tam hatırlamıyorum onuda söyliyeyim bekarım rüyada evliyim rüyadaki bayan diyorduki kocam değilmisin beni uyar bende kendimi düzelteyim yani yönlendireyim diyordu
Soran+1 yılaa ne kadar ilginç , peki benimle görüşmekten vazgeçmenizin sebebi mütevazı olmam mı
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle dini bilgin olduğu taktirde herkeze mütevazi olunmaz helede sahiplenici bir ailenin kızıysa
Soran+1 yılöbür türlüde kendimi çok övüyormuşum gibi geliyor elimden geldiğince mütevazı olmaya gayret ederim ölçülü şekilde
Cevap sahibi+1 yılölçü bumu 🙄🙄 neyse yeni evliler gibi kavga etmeyelim 😂😂 hakkınızda hayırlı olsun selametle
Soran+1 yılteşekkür ederim ama ölçünün ne olması ve nasıl davranamam gerektiğini anlamadım neye binaen dediniz
Cevap sahibi+1 yılboşverin lütfen ahirzamandayız te küçük kıyametler koptu kopcak kısacık ömür
Soran+1 yılbelki ben yetmiş seksene gelince kopacak bilmiyoruz ki ne zaman olacak, kendimi düzeltmek isterim
Cevap sahibi+1 yıl70 80mi kanlı ay yani kıyamet alametinin ilk ibaresi kanlı ay olalı 5yıl oldu namaz sonu vaaz ile bütün müminler uyarıldı hatta takip etti senin kaçırman yazık olmuş BAK ŞİMDİ diyelim imamnikahı ve diğeri kıyıldı ben derimki artık kadınlarla işim olmadı ama bu saatten sonrada hiç lazım değil derim eşim dışında yani kendimi şartlandırır seni üzmemek için çaba gösterirdim hissettirmeden
Cevap sahibi+1 yılbuldunmu eş 🤔🤔 sadece merak 😂😂
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılhmm
Cevap sahibi+1 yıleş buldunmu gene merak 🤔🤔
Soran+1 yılYok.
Cevap sahibi+1 yıltanışalımmı peki
Soran+1 yılHayır, teşekkürler
Gizli Üye(18-24)+1 yılAilene söyle görücü bulsun
05 Yorumla
Soran+1 yılAilem hemen istemiyor bulmazlar
Cevap sahibi+1 yılBekle
Soran+1 yılBeklerken gelmez
Cevap sahibi+1 yılKac yaşındasinizki
Soran+1 yıl22
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılinş bulursıunn
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
sen nerde yasıyorsun
sakın hocaya sorma.. :)
05 Yorumla
Soran+1 yılHa ha ha
Soran+1 yılBuradan tanışmak istemiyorum
Soran+1 yılAkıl aramak başka adamı bulmak başka, bu konuyu konuşabileceğim çok insan yok hayatımda
Gizli Üye(25-29)+1 yılArtık günaha b3nde girmek istemiyorum
00 YorumlaBukursunn bence
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Zaman ve sabırla
08 Yorumla
Soran+1 yılUmarım ama oturduğun yerden de gelir mi
Soran+1 yılDoğru da çabalamam gerej gibi hissediyorum
Soran+1 yılDoğru ama insan biraz tez canlı olunca olsa bir an önce gibi geliyor
Soran+1 yılKomik değil
+1 yılCamide. anons ysptri
01 Yorumla
Soran+1 yılHa ha ha
+1 yılNerde yaşıyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul
- +1 yıl
Halk eğitim kurslarına git.
Soran+1 yılErkek olmaz oralarda pek
- +1 yıl
Neden olmasın be. Ben 1 sefer gittim kız erkek karışıktı. İşaret dili kursuydu
Soran+1 yılGündüz vakti neden işi gücü olan adam haşk eğitime gelsin
- +1 yıl
Her kurs gündüz değil ki
+1 yılBence harikasın sen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaş kaç?
04 Yorumla
Soran+1 yıl22
Cevap sahibi+1 yılNe iş yapıyorsun?
Soran+1 yılÖğrenci
Cevap sahibi+1 yılBölüm?
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdaylar sırada
07 Yorumla
Soran+1 yılHiç sormayın
Cevap sahibi+1 yılDetaylı anlatmak ister misin
Soran+1 yılOrtada işte mevzu
Cevap sahibi+1 yılNerelisiniz peki
Soran+1 yılNe önemi var
Cevap sahibi+1 yılYazabilirsiniz bana konuşmak için gizli değilim
Soran+1 yılSağ olun
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de dindar olmayan eş arıyorum dindar biriyim
011 Yorumla
Soran+1 yılSebep
Cevap sahibi+1 yılArtık tiksindim çünkü
Soran+1 yılNeden tiksindinix
Cevap sahibi+1 yılBunu genelde yaptıklarını örtmek için kullanıyorlar
Soran+1 yılNe alakası var ki temiz bir dindar olamaz mı
Cevap sahibi+1 yılOlabilir ama onlar geri planda kalıyor galiba hiç göremiyoruz
Soran+1 yılGeri plan değil de kızlarla birarada oluyoruz, haliyle biri gel seni şununla tanıştırayım evlilik niyetiyle görüşün demedikçe karşılaşmıyorız
Cevap sahibi+1 yılSende öyle yap ozaman
Soran+1 yılBenle ilgili değil ki çevremde ilgili
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir şey yok zaten kelin ilacı olsa başına sürer
Soran+1 yılYahu diyorum ki diyelim arkadaşımın akrabası tanıdığı abisi falan var bunlarla kendisi evlenmeyeceğine göre bana tavsiye edebilir
+1 yılnasıl eş istiyon
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim gibi birini
Sosyal medyadan
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşka yol yok mu
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem