Terk eden erkeğin gönlünü almak?

2 yıllık ilişkimiz vardı birbirimize çok aşıktık çok tutkuluyduk ama mesajlşırken tartışmalar oluyordu o aşağılıyordu ben küfür ediyodum yüz yüze gelince konuşmadan barışıyoduk son zamanlar buluşamıyoduk ve hep tartışıyorduk beni incitiyordu ne biçim erkeksin ayrılalım diyordum ağlaşıp barışıyoduk. son buluşmamızda etek giymemi kıskandı ve normal giyinemiyor musun? Dedi. Rahatsız oluyorum dese dinlerdim ama böyle demesi beni incitti ben de bak şu çift de giymiş adam da iri sevgilisini koruyor dedim ben koruyamıyor muyum dedi demekki koruyamıyorsun dedim sevgilim de iri sporcu birisi. Konuşmak istedim dinlemedi çekiştirdim rezil ediyosun beni s… dedi ve ayrıldı sonraki 1 hafta sonra yazdım küfür hakaretten bıktım dedi ki kendisi de ediyor erkekliğine falan da laf etmem onu incitti bence. Bana sen düzelmezsin dedi. Senden nefret ediyorum yazmış artık aklıma gelmiyorsun başkasını bulucam vs demiş (bunları kavgada ben derdim aklınca cezalandırıyor) ayrılalı 2 hafta oldu doğuya arkadaşının yanına kafa dağıtmaya gitti, geldi. Ailesi beni çok seviyor konuşturucam sizi dediler. Umarım konuşmayı kabul eder çünkü ne ayrılığı ne sorunları oturup konuşmadık hep üstünü örttük yazmayayım diye her yerden engelledi. Belki beni görünce yumuşar, biraz erkeklik gururunu okşasam, şirinlik yapsam, sonra sorunları oturup konuşsak ailesi de varken fikri değişir mi?

Terk eden erkeğin gönlünü almak?