2 yıllık ilişkimiz vardı birbirimize çok aşıktık çok tutkuluyduk ama mesajlşırken tartışmalar oluyordu o aşağılıyordu ben küfür ediyodum yüz yüze gelince konuşmadan barışıyoduk son zamanlar buluşamıyoduk ve hep tartışıyorduk beni incitiyordu ne biçim erkeksin ayrılalım diyordum ağlaşıp barışıyoduk. son buluşmamızda etek giymemi kıskandı ve normal giyinemiyor musun? Dedi. Rahatsız oluyorum dese dinlerdim ama böyle demesi beni incitti ben de bak şu çift de giymiş adam da iri sevgilisini koruyor dedim ben koruyamıyor muyum dedi demekki koruyamıyorsun dedim sevgilim de iri sporcu birisi. Konuşmak istedim dinlemedi çekiştirdim rezil ediyosun beni s… dedi ve ayrıldı sonraki 1 hafta sonra yazdım küfür hakaretten bıktım dedi ki kendisi de ediyor erkekliğine falan da laf etmem onu incitti bence. Bana sen düzelmezsin dedi. Senden nefret ediyorum yazmış artık aklıma gelmiyorsun başkasını bulucam vs demiş (bunları kavgada ben derdim aklınca cezalandırıyor) ayrılalı 2 hafta oldu doğuya arkadaşının yanına kafa dağıtmaya gitti, geldi. Ailesi beni çok seviyor konuşturucam sizi dediler. Umarım konuşmayı kabul eder çünkü ne ayrılığı ne sorunları oturup konuşmadık hep üstünü örttük yazmayayım diye her yerden engelledi. Belki beni görünce yumuşar, biraz erkeklik gururunu okşasam, şirinlik yapsam, sonra sorunları oturup konuşsak ailesi de varken fikri değişir mi?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Günaydın; aslında ilişkiniz çok güzel olmasına rağmen neden bilmiyorum siz ikinizde ilişkinize hiç saygı duymamışsınız. Hırpani davranmışsınız. Sanki ikinizin arasındaki iletişim bu şekilde olmalı olmazsa koparsınız korkusu yaşamış gibi. Çiftlerin ilk bebeği ilişkileridir diye düşünüyorum. Siz ilişkinizi pamuklara sarmamışsınız tam tersi hırpalaya hırpalaya hiç etmişsiniz. Tuhaf gelen şu; aranızdaki bağı yazınızdan anlayabiliyorum. Neden bu yolu tercih ediyorsunuz? Sizin için her şey muhteşem olabilecekken zorunuz ne anlamıyorum. Samimi olmak, dürüst olmak ayrıdır. Saygı ise ap ayrıdır. Birbirinizi sayıp sevdiğiniz aşikar. Sizin saygı duymadığınız şey ilişkiniz. Tam ifade edemiyorum. Aranızdaki bağdan söz ediyorum. Sevginize saygı duyun sahip çıkın. Böyle kıymetli bir ilişkiyi küfürle hakaretle aşağılamayla niçin kirletip yok etme gayreti içindesiniz? Bunu fark edip oturup düzgünce konuşun bence. Güzelsiniz zaten niye kötü olasınız daha güzelini yaşamak varken. İkiniz içinde mutlulular diliyorum.
Merhaba, yorumunuz için teşekkürler beni çok iyi anlamışsınız. Bu tartışmalar mesajla oluyor bana yüzünü görmeyince daha agresif oluyorum derdi ben de onun aşağılamalarına küfürle karşılık veriyordum ama yüz yüzeyken ona hiç küfür hakaret etmem. Yüz yüze iletişim eksikliğinden doğan bir şey bu. Son buluşmamızda erkekliğine laf ettiğimi düşündü ama ondan beklentilerim çok fazlaydı. Zor bir dönemden geçiyordum annemle tartıştım yanımda olmasını istedim ama tam tersi bu onu evlilikten korkuttu ayrılmak istedi barıştık sonra bu olay oldu. 1 hafta sonra yazdım sen düzelmezsin artık aklıma bile gelmiyorsun başka birini bulurum dedi. Ben hatalarımı anladım onu bu sözlerin tetiklediğini bilmiyordum. Oturup konuşmak istedim ama hep benden kaçıyor ayrılalı 2 hafta oldu.
Bence acele etme, bir süre sessiz ol onada zaman tanı ki o da kafasını bir dinlesin. Kendince muhakemesini yapsın. Biraz özleyin. İlişkiyide bi dinlendirin. Savaşa gider gibi harala gürele yaşamışsınız. Barışırsınız zaten onda her hangi bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Sıkıntı olabilecek tek şey ilişkinize karşı olan tutumunuz. Bu basit görünebilir ama ciddi bir sorun bence çünki bu ayrılıklar tahammülünüzün azaldığını yani ipin iyice inceldiğini koptu kopacak duruma geldiğini gösterir. Bu üzücü. Birbirini deli gibi seven iki insan ve korkunç bir iletişim sorunu. Küfür edeceğinize seviyorum, özledim, görmek istiyorumu denemelisiniz belkide. Barıştığınızda bu konuyu kesinlikle oturup konuşmalısınız ki bir daha aynı durum yaşanmasın. Sevgiyle kalın.
son zamanlarda ayrılmak istediğim için erkek gururunu kırdım vs ama hep yüz yüze gelince barıştı özürler diledi. Tek arkadaşı vardı o da doğuya taşındı ve bunu baya doldurmuş, onun yanına doğuya gitti beraber geri geldiler bu akşam da arkadaşı geri memleketine döndü, artık yalnız kalacak. Annesi babası beni kızı gibi sever görüşmesi için ikna edecekler bir kere yüzümü görse yumuşar zaten şu an çok sinirli ve dolu olmalı ki sadece beni suçluyor. Kaç gün daha yalnız bırakmalıyım? her gün ağlıyorum, finallerime bile çalışamadım.
Son güne kadar sevgisi devam etti, benim mutluluğumu sen beliriyorsun derdi, beni ağlatınca o da ağlardı. Sanırım o gün etek giymeme karışması benim bir lafıma bile kırılması beni çok sevdiğini ama karşılığını vermediğimi gösteriyor. Bana uysal bir kız bulurum yazmıştı sonra senden başka bir kız görmedim ben dedi 1 hafta sonra aklıma bile gelmiyorsun bakıyorum güzel kızlar var vs yazmış ailesi sinirden yazmıştır diyor, sevgi bir günde biter mi? Zamanla soğumuş olsaydı neyse de kavga anında sinirle ayrıldı.
Giden gittiği gün bitmiştir. Geri dönme..
Umarım değişmez değişirse onun erkekliğine tüküreyim zaten parmağında oyntmana izin veriuor
Hep böyle tartışırdık beni ağlatırdı barışır özür dilerdi ilk defa cidden bitirdi o beni koşturuyor